Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HEELLPPPP!!!
Ya biraz iğrenç olacak belki ama demin wc de pembe akıntı sümüksü wc aktı çok az sizce böyle bişey o yerleşme kanaması gibi bişi oluyo mudur ? böyle Bi şeyden nezaman sora idrar testi yapılsa çıkar sizce?

Evet cnm hatrliorm hosgeldin tekrr cok sukur benim de nasibim varmis gebelikte. Allh izin verrse son 2 ay. Rabbim hayrlisiyla tez zamnda sana da nasip etsin
Maşallah kız çok ne hızlı geçmiş zaman ya o kadar oldu demek daha dün gibi aklımda valla testleri almaya eczaneye gidiyorduk hep negatif bazen belli belirsiz çizgilerin umutları çok sevindim senin adına canım Rabbim sağlıkla kavuştursun

Bebekleriiimmmm diyelim2 tane bebikim var su an
Anaaa buyuk supriiiz
Hic yerlesme olmdi cnm bende . O yuzden bilemiorm dewam etmezse bikac gun sonra yap

Ah o zmn bana nasil gecti bi bilsen kör olmustum zaten o cizgileri gorene kadar halden hale giriodum test fotolriyla dolmustu telim. Efekt ustune efekt Allh razi olsn tatlim. Amin insllhhh ❤❤❤

Hafi gözün aydın bize sürecinden neler yaptığından bahseder misin

Teşekkür ederim canım Tabi ki bahsederim. Ağustostan beri deniyoduk biz. 2-3 ay olmayınca ben doktora gittim. Yaşım 36 olunca insan ister istemez tedirgin oluyo. Doktor gayet iyi herşey dedi. D vitaminim düşüktü, damla falan kullandım. Sonra şu macunu clife olanı kullandım bi 5-6 gün. Yine bişey olmadı. Dedim olmuyo herhalde, eşimde baktırsın falan derken bıraktım son iki aydır. Ne bitkisel kür, ne vitamin hiç bişey kullanmadım. Zaten bende sorun yoktu ama yaştan dolayı acele ediyodum. Bu ay nedense her ay hissettiğim yumurtlama belirtilerinin hiç birini hissetmedim. Daha önce ovülasyon testi de kullandım çünkü, olmamıştı. Son iki ay hiç bişey denemedim, kendimi oyunlara, dizilere verdim. İşte bu ay yumurtlama belirtisi hiç olmayınca, bu ay zaten imkansız dedim. Normalde yumurta akı kıvamında sıvı gelirdi. Yalnız bir ay kadar önce, vajinal akıntı hissettim hafif. Dedim herhalde mantar falan olabilir. Vajinal fitil kullandım geçen ay. Dün de işte sabah dedim yapim bari de test, zaten umudum yok, ağrılarımı bekliyim dedim. Hiç bir belirtim olmadı, sadece kasığımda çok hafif ara sıra gelen sızlama oluyodu son iki gündür. Hastalanıcam diye düşünüyodum. Sonra işte iki gebelik testi, bugünde kan testi sonuçlarıma göre hamileyim. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah.

Yaaaa hayırlı olsun canım yeni gördüm ben sağlıkla ilerler insAllah senin de

Canım, çok teşekkür ederim. Amin, hepimizin inşallah.

Sağlık ocağına iki günde bir gitsem baktırmak için, bişey derler mi acaba? Bugün acile gittim ben, orda yaptırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…