kııııııızzzzz bide 2 tane miii koydulaaar 1 dıyordun doktor fıkır mı degıstırdı ozaman ayyy cok sevındım yaaaBebekleriiimmmm diyelim2 tane bebikim var su an
Ayyy hadi hayırlı olsun canım iki tane mi yani şimdi ay ikiside tutunur inşallahkiizzzzlllllaaarre kiizzzzlllaaarrrr TRANSFER OLDUMMM
Rabbim sağlıkla tutunmalarini nasip eder insAllah canımkiizzzzlllllaaarre kiizzzzlllaaarrrr TRANSFER OLDUMMM
kiizzzzlllllaaarre kiizzzzlllaaarrrr TRANSFER OLDUMMM
Hafi gözün aydın bize sürecinden neler yaptığından bahseder misinHayırlısıyla canım, ikizler geliyoooooooo.
Bende bugün kan testimi yaptırdım. Regl günüm bugün normalde, 252 çıktı ☺
Yaaaa hayırlı olsun canım yeni gördüm ben sağlıkla ilerler insAllah senin deHayırlısıyla canım, ikizler geliyoooooooo.
Maşallah kız çok ne hızlı geçmiş zaman ya o kadar oldu demek daha dün gibi aklımda valla testleri almaya eczaneye gidiyorduk hep negatif bazen belli belirsiz çizgilerin umutlarıEvet cnm hatrliorm hosgeldin tekrrcok sukur benim de nasibim varmis gebelikte. Allh izin verrse son 2 ay. Rabbim hayrlisiyla tez zamnda sana da nasip etsin
Anaaa buyuk supriiizBebekleriiimmmm diyelim2 tane bebikim var su an
Hic yerlesme olmdi cnm bende . O yuzden bilemiormHEELLPPPP!!!
Ya biraz iğrenç olacak belki amademin wc de pembe akıntı sümüksü wc aktı çok az sizce böyle bişey o yerleşme kanaması gibi bişi oluyo mudur ? böyle Bi şeyden nezaman sora idrar testi yapılsa çıkar sizce?
Ah o zmn bana nasil gecti bi bilsenMaşallah kız çok ne hızlı geçmiş zaman ya o kadar oldu demek daha dün gibi aklımda valla testleri almaya eczaneye gidiyorduk hep negatif bazen belli belirsiz çizgilerin umutlarıçok sevindim senin adına canım Rabbim sağlıkla kavuştursun
Inşallah güzel haberlerle gelirsinkiizzzzlllllaaarre kiizzzzlllaaarrrr TRANSFER OLDUMMM
Hafi gözün aydın bize sürecinden neler yaptığından bahseder misin
Yaaaa hayırlı olsun canım yeni gördüm ben sağlıkla ilerler insAllah senin de
Teşekkür ederim bende bişey çakmıyorumkiAnaaa buyuk supriiiz
Hic yerlesme olmdi cnm bende . O yuzden bilemiormdewam etmezse bikac gun sonra yap
Gayet güzel canım iki günde bir baktırHayırlısıyla canım, ikizler geliyoooooooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?