Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlık ocağına iki günde bir gitsem baktırmak için, bişey derler mi acaba? Bugün acile gittim ben, orda yaptırdım.
Bakarlar sorun olmaz ama ne zamana kadar baktiracagini doktoruna danış derim, belirli bir degerden sonra gerek yok diyip ultrasonla kese ve bebek takibine geciyorlar

Bebekleriiimmmm diyelim2 tane bebikim var su an
Ya ciddimisinn allahım sen ne büyüksün yaaaa ayyy çok sevindim kızzz lorikooo allahhh kusmalar 2ye katlandıallahımmm çok heyecanlı yaaa rabbim sağlıklı bir şekilde ilerletsin hamileliğini canım benimm koca göbekli lorik dicem sana artık

Sağlık ocağına iki günde bir gitsem baktırmak için, bişey derler mi acaba? Bugün acile gittim ben, orda yaptırdım.
Bakarlar canım orda da baktırılıyor ama sabah 10a kadar veriliyor diye biliyorum birde sonraki gün çıkıyor sonuc yarın versen cumartesi sonucunu alamassın sanırım

L Loriklorik kuzummmmm
Tatlı anne adayımız
Rabbim sağ salim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Bol şanslar
Şansın bol olsun canım inşallah kavuş evladına
güzel haberleri beklıyoruz inşallah lorikcimm
Hayırlı olsun 5 günlük gebemiz Sağlıkla devam etsin
oyyy lorikaaamm hadi inşallah sonucta bukadar mutlu olsunn iyimisin zormu oldu kolaymıydı hıssettın mı soru yağmuruna tutayım senı eve geldın mı
Kuzumm inşallah hayırlısıyla ikiz olur bebeğin pozitif düşünelim pozitif görelim kan sonucunda inşallah❤❤❤
Yaa 2 tane mi transfer oldu
kııııııızzzzz bide 2 tane miii koydulaaar 1 dıyordun doktor fıkır mı degıstırdı ozaman ayyy cok sevındım yaaa
Kız lorik ben sana ilk günden demedim mi ikiz olacak diye
Ayyy hadi hayırlı olsun canım iki tane mi yani şimdi ay ikiside tutunur inşallah
Yaaaa 2 bebiiiii güzelce annesine tutulur inşallahh çok mutluu olduumm hayırlısıyla gelsinler inşallahh L Loriklorik
Rabbim sağlıkla tutunmalarini nasip eder insAllah canım çok sevindim
Hayırlısıyla canım, ikizler geliyoooooooo.

Bende bugün kan testimi yaptırdım. Regl günüm bugün normalde, 252 çıktı ☺
L Loriklorik kuzummmmm
Hayırlı haberlerle inşallah canm
Hadi bakalım geri sayım başladı
L Loriklorik Maşallah subhanallah Rabbim esirgesin kuzulari inşallah kokularını da duymak nasip olur sağlıkla
L Loriklorik canım hayırlı olsun rabbim tamamnina erdirip kucagina almayi nasip etlesin insallah hamilelikten zaten duugusalim oturdum senin bu guzel haberine agliyom resmen guzel ilerlesin insallah
Inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bende psikolojikmen hamilelik düşüncesini %25 lere kadar düşürdüm bu ay çünkü çnceki aylarda cidden çok emek verdim ve gebe kalamadım bu ay sadece femara kullandım ve yumurta takibi yaptım belirti falan aramıyorum yarın sabah çat iğnesi yapıcam yine gelişi güzel davrancam ve gerçekten belirti aramıycam kitaplarıma verdim kendimi şu an düşündüğüm şey kitabımın devamında nasıl çözücez olay örgüsünü ben gerekeni yaptım takdir Allahtan artık gerçekten insan çok geriliyo bebek düşününce sürekli belirti arıyorsun ve vücudun sana türlü oyunlar oynuyo akışına bıraktım hayırlısıyla inşallah ben de bu ay hayırlı haber veririm sizin tekrardan gözünüz aydın sürecinizi okuyunca daha da bi sevindim hayırlısıyla güzel bi gebelik geçirirsiniz güzel bir doğum yaparsınız inşallah

Ben hamilelik düşüncesi olduğundan beri, ovülasyon testi aldım. Burda her yazıyı okudum, sürekli araştırdım falan. Hep hamilelikle ilgili şeyler okuyodum. Öyle böyle 7 ay geçti. Dedim ne yapalım herhalde olmuyo. Önceleri üzülüyodum, sonra üzülmekten bile vazgeçtim. Yaza kadar kendi kendine olmazsa tedavi vs ile hallederiz dedim. Herşeyde bi hayır vardır dedim kendi kendime. Sonra işte diziler, oyunlar, misafirler falan derken unuttum. Buraya da girmedim 1-2 ay kadar. Ne zaman kafama takmadım, hiç umudum yok, o zaman güzel haberi aldım. Darısı senin ve isteyen bekleyen herkesin inşallah canım.

Amin inşallah evet kesinlikle akışına bırakmak gerekiyo tam anlamıyla inşallah akışına bırakırım araştırıyorum ben ama şubat ayına girisğimizden beri araştırma da yapmıyorum hayırlıısı inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…