Nasip olmamis demekki ya kuzum uzulme sonucta kimse seni zorla regl ettirmedi .Kızlaarr biraz moralim bozuk aslında, 4 gun gecıkmeyle adet oldum bugun, bu ayda olmadı yani geç yumurtlama olmustu bugun tam yumurtlama sonrası 14. gun ve regl oldum olmayan ne bılmıyorum doktorda hersey normal dıyornanacımda yok yeni bat tarıhımı kım ekleyecek sımdı L Loriklorik bat:12 mart
Nasil catlamadan kist oldu . Allaaahhim yaBende fenalardayım bugünlerde sürekli uyumak istiyorum ara ara kasıklarıma fena sancı giriyo kabızlık yaşıyorum biraz da kilo aldım heralde yumurtam yine çatlama dan kist oldu
Yok öyle kendim düşündüm ya geçen aylarda bana öyle olmuştu da yine olmuştur belki dedim ağrılarım çok var yada üşüttğm snaırımNasil catlamadan kist oldu . Allaaahhim yakabızlık dun hemsire de bana dedi kabiz olabilirsin hormonlar tetikliyor diye.
Insallah oyle degildir icini ferah tut patiksiz dolanma evdeYok öyle kendim düşündüm ya geçen aylarda bana öyle olmuştu da yine olmuştur belki dedim ağrılarım çok var yada üşüttğm snaırım
hayır canım eylüldeki düşükten sonra kontrollerı oldum yenıden hatta ıkı doktora gıttım hem esım hem benım ıcın hersey normal dıyor işteNasip olmamis demekki ya kuzum uzulme sonucta kimse seni zorla regl ettirmedi .hersey nasip . Sorununuz var miydi cocuk olmamasi icin
Valla ben gebelik basladgindan beri kabizim lorikoo haberin olsunNasil catlamadan kist oldu . Allaaahhim yakabızlık dun hemsire de bana dedi kabiz olabilirsin hormonlar tetikliyor diye.
Ayyy cok zorValla ben gebelik basladgindan beri kabizim lorikoo haberin olsunbelki bi kere falan cırcır olmusumdur. Sen dusun yani
Bana o bile fayda etmiAyyy cok zorkorkudan dolabi kayisi suyu ile doldurdum .
Dun zaten 1 günde icmem gereken suyun tamamini yarim saatte ictim patliycakyimBana o bile fayda etmibol bol su ic simdiden ve ekmegi az tuket. Hasta falan da olma aksırıp tiksirma
O zaman bilemem canim hersey normalse niye olmuyor o zaman ? Doktorlar ezbere konuşuyor. En iyisi baska doktora gidin her ay her ay hüsran yasamaktansa. Iyi bir infertilite doktoruna gidin kadin doğumcu olarak canim . Onlar daha tedayli inceliyorlar . Beni de basta cok oyaladi normal kadin dogumcularhayır canım eylüldeki düşükten sonra kontrollerı oldum yenıden hatta ıkı doktora gıttım hem esım hem benım ıcın hersey normal dıyor işte
bu düşükten sonra denediğimiz ikinci ay lorikcim aslında gecıkınce heveslenmıstım cok ama nasip değilmiş bu ayda, zaten nisana kadar falan olmazsa aşılama falan denemeden dırek tup bebek denemek ıstıyorum sonucta hıc bı sorun yoksa ıns tup bebek olur hemen allahın ıznıyle diye dusunuyorumO zaman bilemem canim hersey normalse niye olmuyor o zaman ? Doktorlar ezbere konuşuyor. En iyisi baska doktora gidin her ay her ay hüsran yasamaktansa. Iyi bir infertilite doktoruna gidin kadin doğumcu olarak canim . Onlar daha tedayli inceliyorlar . Beni de basta cok oyaladi normal kadin dogumcular
Valla kuzum çok kalın çorap giyerim panik de giyerim aslında.. Ay inşInsallah oyle degildir icini ferah tut patiksiz dolanma evdebelki de insalllaaahhhh üşütme falan degildir.
Allah nasip etti mi oluyor cok şükür insallah vallaha fazla uzatmayinbu düşükten sonra denediğimiz ikinci ay lorikcim aslında gecıkınce heveslenmıstım cok ama nasip değilmiş bu ayda, zaten nisana kadar falan olmazsa aşılama falan denemeden dırek tup bebek denemek ıstıyorum sonucta hıc bı sorun yoksa ıns tup bebek olur hemen allahın ıznıyle diye dusunuyorum
Insallah rabbim bekletmez hicbirimiziValla kuzum çok kalın çorap giyerim panik de giyerim aslında.. Ay inşsen nasıl hiisefiyosun kendini
yok yok artık baya istiyorum ondan cok beklemeyızAllah nasip etti mi oluyor cok şükür insallah vallaha fazla uzatmayin
Oy kıyamam zordur tabi ya inş çektiğin acılara değer cnm sıkıca tutunur lar sanaInsallah rabbim bekletmez hicbirimiziben bisey hissetmiyorum sadece totom cok ağrıyor botoxlu gibi durucak az daha kullansam igneleri ki kullancakmisim daha
Son 9 gun insallah icimde kalir ikisi de saglikli bir sekilde yatiyorum malak gibiyok yok artık baya istiyorum ondan cok beklemeyızsen nasılsın bugun bı degısıklık hıssedıyomusun normal her zamankı gıbı mı transferden sonra gunlerin gecmesı bıraz zor gelır sana dimi
Insallahhh teyzeeeeessiiiiOy kıyamam zordur tabi ya inş çektiğin acılara değer cnm sıkıca tutunur lar sanakilo aldın mı peki ilaçlardan genelde kilo alınıyor diyolsr
Insallahhh teyzeeeeessiiiihic bakmadim moralim bozulmasin diye
[/QUOTE oy kıyamam azcık göbüş mü oldu yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?