- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İkisidr inatçı olcakBakalim savasci bebeklerim hangisi inatci olucak annesi gibi
Bende zayııfm ama midem bulanmadı çok ya bence bünye meselesi ama ikiz hamilesi olmak zor annem ikizimle bana hamileyken 6 ay kusmusBen de kilo almaya çalışıyordum ama doktorumun dediğine göre zayıfların daha çok bulanıyormuş hcg hormonu ağır geliyormuş normalde de çiroz olunca işte iyice kuruyor insan, o da kötü ya tombiklik iyidir boşver
Allah yardımcın olsun canım dinlen sen de sonrasında ne de olsa vaktin olmayacak dinlenmek içinÇok sukur cnm saglikla kavis oglusuna ins
Bende çarşamba serklaj oldum erken doğum olmasın diye hep yatıyorum zor bi süreç allahım yardim etsin ins
Sagolasin cnm ama yatmak okadar zorki rabbim kolaylık versin gerçektenAllah yardımcın olsun canım dinlen sen de sonrasında ne de olsa vaktin olmayacak dinlenmek için
Çok geçmiş olsun cnmSagolasin cnm ama yatmak okadar zorki rabbim kolaylık versin gerçekten
Allah razı olsun cnmÇok geçmiş olsun cnm
Anaaa vicdansiz kariiiAllahım herkesten çok lorik kussun, en çok o kussun hep kussun 9 ay kussun inşallah, amin
Ama sen kendin kaşındın bebeğimAma cok ileri gittn 9 ay nedir anam babam
Anaaa vicdansiz kariiiilk 3 ay neyine yetmedi
Canım gebelikte olabilir yumurtlamanın kaçıncı günüydü bugünKızlar. Bugün reglin 26 günü 31 ocak pik oldu agrım var günlerdir bugün ovu yaptım böyle çıktı sizce gebelik mi yeniden mi ovulasyon oluyorgögüslerim şişti adet olacak gibi sızlamalar oluyor salıdan beri ateşimde 36.6 da sabit 3 gündür
Kızlar. Bugün reglin 26 günü 31 ocak pik oldu agrım var günlerdir bugün ovu yaptım böyle çıktı sizce gebelik mi yeniden mi ovulasyon oluyorgögüslerim şişti adet olacak gibi sızlamalar oluyor salıdan beri ateşimde 36.6 da sabit 3 gündür
Sagolasin cnm ama yatmak okadar zorki rabbim kolaylık versin gerçekten
Gözün Aydın canım sende hamişsin artıkBu arada kızlar bişey sorucam. Dün acilde kan testi yaptırdığımda 252 çıkmıştı beta. Bugün sağlık ocağına gittim, orda da kan aldılar. Onun sonucu da 430 çıkmış. Bir gün arayla artış nasıl sizce?
1 gün arayla yaptırdıysan gayet iyi canım artışBu arada kızlar bişey sorucam. Dün acilde kan testi yaptırdığımda 252 çıkmıştı beta. Bugün sağlık ocağına gittim, orda da kan aldılar. Onun sonucu da 430 çıkmış. Bir gün arayla artış nasıl sizce?
Gözün Aydın canım sende hamişsin artık
1 gün arayla yaptırdıysan gayet iyi canım artış
Canım Allah yardımcın olsun hiçbir sıkıntı yaşamazsın İnşallahÇok sukur cnm saglikla kavis oglusuna ins
Bende çarşamba serklaj oldum erken doğum olmasın diye hep yatıyorum zor bi süreç allahım yardim etsin ins
İyi canım bence 2 gün sonra yine yaptırırsınTeşekkür ederim canım. Darısı isteyenlere inşallah.☺
Tam bir gün arayla yaptırdım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?