Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende zayııfm ama midem bulanmadı çok ya bence bünye meselesi ama ikiz hamilesi olmak zor annem ikizimle bana hamileyken 6 ay kusmus

Çok sukur cnm saglikla kavis oglusuna ins
Bende çarşamba serklaj oldum erken doğum olmasın diye hep yatıyorum zor bi süreç allahım yardim etsin ins
Allah yardımcın olsun canım dinlen sen de sonrasında ne de olsa vaktin olmayacak dinlenmek için

Kızlar. Bugün reglin 26 günü 31 ocak pik oldu agrım var günlerdir bugün ovu yaptım böyle çıktı sizce gebelik mi yeniden mi ovulasyon oluyor gögüslerim şişti adet olacak gibi sızlamalar oluyor salıdan beri ateşimde 36.6 da sabit 3 gündür

Eklentiler

• Screenshot_20200214_221030_com.instagram.android.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 18
Canım gebelikte olabilir yumurtlamanın kaçıncı günüydü bugün

Bence gebelik testi varsa yap. Benimle aynı dönemlerdesin neredeyse. Ben üç gün önce öğrendim, adete 1 gün kala.

Bu arada kızlar bişey sorucam. Dün acilde kan testi yaptırdığımda 252 çıkmıştı beta. Bugün sağlık ocağına gittim, orda da kan aldılar. Onun sonucu da 430 çıkmış. Bir gün arayla artış nasıl sizce?

Gözün Aydın canım sende hamişsin artık

Kizlar bisey sormak istiyorum su aralarda acayip bi haller var bende cok kotu gaz sancim kabizlik ve yuzumde sivilceler mide yanmasi acaba usuttummu diye soruyorum kendime amma grip falanda olmadim ki.Subatin 8i gittim ultrasona dediler adetin 14cu gunu bu gun sol.tarafda follikul patlamis 18mm sari cisim var ve endometrium yani rahim ici tabakasi 8.00ginekologa gitmek istedim oda ameliyyata gitmis adetime daha 10gun var hamile.olma sansim ne kadar ve teste ne zaman cikar kan testi yaptirsam cikarmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…