- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Kremle gecmiyor oKrem sürsün kumam
İnsallah balam yaaaa ne mutlu olurum mutluluk sarhosu olurum vallahaHadi inşallah güzel haberlerini alırız allahın izni ile
Inşallah, aslında riskli günleri atlattın sayılır tabi ne kadar çok içerde dursa o kadar iyi, nasiplerinde ne varsa o olucakİnşAllah bende eve çıkarım 12 gün oldu hastanedeyim. İnşallah bundan sonrası güzel geçer.
Hadi inşallah güzel haber alırız. Rabbim seni de sevinirdirsin. Kaçıncı denemeniz canımBugun 5. Gun 5.gun embriyolariydi
Insalllah canim insallah . Benim 2 basarisiz asilamadan sonra ilk tup bebek insallah son da olurHadi inşallah güzel haber alırız. Rabbim seni de sevinirdirsin. Kaçıncı denemeniz canım
Bepanten iyi gelir deneyim derim cicegimKremle gecmiyor omorarmis beze olmus ve isin kotusu hala ignlelere devam ediyoruz botokslu gibi benden ayri orasi
Ohoo biz geleli çok oldu sen yine de bizi bırakıp gittin şimdi bize döndürme olayıDinleyecem sizlerde beni yalnız bırakmayın ama baska baska topiklere gidip
Uygunmuş bunlara gore , amerikaya filan gidiyo demişti, bulent tıraş ti doktoruBen de sasirdim su anbizim nerdeyse 13bin falan tuttu
Benimde 14 bin tuttu. Bide dondurduk. 50 bin çok fazla yaaaBen de sasirdim su anbizim nerdeyse 13bin falan tuttu
Alkollü pamuk yada soğuk kolonyalı pamuk koyabilirsin rahatlatıyor biraz. Ben onunla bi tık rahatladım.Popom morardı daha ne olsin
Aynen şuan doğsalar da yaşayabilirler düşüncesi bile insanı umutlandırıyor. Gün gündür hesabı yapıyorum. Artık Rabbim ne zamn nasip ederse gelecek paşalarımInşallah, aslında riskli günleri atlattın sayılır tabi ne kadar çok içerde dursa o kadar iyi, nasiplerinde ne varsa o olucak
Amin inşallah son olur canım. Rabbim hayırlısı ile güzel haberlerini duymayı nasip etsin.Insalllah canim insallah . Benim 2 basarisiz asilamadan sonra ilk tup bebek insallah son da olur
Evet her gun devam ne yazikki yagli ignelerBepanten iyi gelir deneyim derim cicegim
Test yapana kadar ignelere hergün devam mıııı kıyamam
Maksimin 15bini buluyorBenimde 14 bin tuttu. Bide dondurduk. 50 bin çok fazla yaaa
InsallahAmin inşallah son olur canım. Rabbim hayırlısı ile güzel haberlerini duymayı nasip etsin.
Hemsiremiz saf alkol bi de soguk havlu ile masaj yaparsan rahatlar demsitiAlkollü pamuk yada soğuk kolonyalı pamuk koyabilirsin rahatlatıyor biraz. Ben onunla bi tık rahatladım.
Bebeklerin tutunsunda cektigin cilelere degsin insallahEvet her gun devam ne yazikki yagli igneler
Insallahhh sadexe bu igneleri sirf onlar icin çekiyorum. Hem gobekten hem totodan her gunBebeklerin tutunsunda cektigin cilelere degsin insallah
Birgünde iki tane ignemi vuruyorsun kendine ne zaman bitecek peki bu igneler? Cok mesakketli yavInsallahhh sadexe bu igneleri sirf onlar icin çekiyorum. Hem gobekten hem totodan her gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?