- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Bir gunde 2 tane igne evetBirgünde iki tane ignemi vuruyorsun kendine ne zaman bitecek peki bu igneler? Cok mesakketli yav
Biraz daha büyütte gözüme sokBir gunde 2 tane igne evetbiri göbek biri toto totom zaten benden ayri eve cikmak istiyor artik test gunune kadar devam dedi hemsire
Ben hem göbekten hem koldan hemde popodan yaptım. Sonra rahatlıyor sun. Allahın izni ile canımBirgünde iki tane ignemi vuruyorsun kendine ne zaman bitecek peki bu igneler? Cok mesakketli yav
Kacinci haftaya kadar sürüyorBen hem göbekten hem koldan hemde popodan yaptım. Sonra rahatlıyor sun. Allahın izni ile canım
Oy kuzum kıyamam çektiğin acılara değer inşBir gunde 2 tane igne evetbiri göbek biri toto totom zaten benden ayri eve cikmak istiyor artik test gunune kadar devam dedi hemsire
Rabbim ne büyükBen hem göbekten hem koldan hemde popodan yaptım. Sonra rahatlıyor sun. Allahın izni ile canım
İyi arastır yaaa vardır illakiBi kadar büyüyormuş
Hımmmm şeyyyy seni üzmek istemem ama progestan iğne 8-9 haftaya kadar devam ediyorBir gunde 2 tane igne evetbiri göbek biri toto totom zaten benden ayri eve cikmak istiyor artik test gunune kadar devam dedi hemsire
InsalllaahhhOy kuzum kıyamam çektiğin acılara değer inş
EN SON OLURU BURabbim ne büyük
İyi arastır yaaa vardır illaki
Annnaaaaaaaaaaaa tutsun insallah bi de hafta da bir proloton diye bir igne var oni yapicakmisimHımmmm şeyyyy seni üzmek istemem ama progestan iğne 8-9 haftaya kadar devam ediyor
Kesinlikle umudumu aslankaybetmiyorum hatta her gün daha da fazlalaşıyo çok şükür rabnim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin size de bize de hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsinRabbim ol derse olur benim o kadar imkansız dıki 2 doktor sırf başarı oranını düşürmemek için beni resmen kovdular. 3. Doktor a gittim Allah razı olsun beni o kadar güzel karşıladıki ama olumlu olunca o da eğer 2 sinin de olacağını bilseydim tek transfer ederdim dedi. Rabbim büyüktür. Yeterli ol desin. Duanın açamayacağı kapı yok umudunuzu asla kaybetmeyin
İnşallah kuzum karınlarımıx bebişle dolacak brn inanıyorum olacak inşallahİnsallah canım rabbim sana ic huzurunu vermis birkere sırada bebis var onuda verecektir elbet
Ben o moda girdigimde kilo alıyorum yaaa
Asermeden aseriyorum
Sen birsey yapınca hep daha fazlasını bekliyorum nedenseEN SON OLURU BU
İnsallah anasının gülüİnşallah kuzum karınlarımıx bebişle dolacak brn inanıyorum olacak inşallah ❤
Çıtayı yukseltiyorsun bendeSen birsey yapınca hep daha fazlasını bekliyorum nedense
Bir sende oluyor bu duygum
Neden senceÇıtayı yukseltiyorsun bende
TmBen senaaa ne yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?