Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fatma bugn bdvde geziyordu yakaladm
Valla yine giderseniz karışmayacam bilesiniz
Anam uşenmemis takip etmis beni
Uyku yok ki bende amaa minnosum buyumus kaburgalrim agrio artik. Allh izin verrse sizin de olsun son aylrda siz de bol bol gezecksinz boleeee
Size kalbim kadar temiz bir test hazırladım
Eki Görüntüle 2593028
Tarihte bi ilk kiz senin daha 5 gunun var nie yptiiiin. Bisey goremedim bunda malesef

Belli olmaz canım o akıntılar illa enfeksiyon anlamına gelmiyor. Ovulasyon testi yaptınmı ordan anlardan 2.kez yumurtlayıp yumurtlamadıgını
Canım ovüde pik gördükten sonra sürekli pembe ikinci cizgi cıktı testlerimde testimde az kalmıstı 1adet kaldı devam edemedim ama 20.gün yaptıgım ovü testi siliklesmisti hic anlamadım

22sibatım toteme yanlıs yazmısım düzeltmedim kaldı öyle

Canım ovüde pik gördükten sonra sürekli pembe ikinci cizgi cıktı testlerimde testimde az kalmıstı 1adet kaldı devam edemedim ama 20.gün yaptıgım ovü testi siliklesmisti hic anlamadım
Yumurtlama değildir o zaman o akıntılar canım yumurtlaman uzun sürmüş o çizgilerin sebebi odur sonra silikleştiyse çatlaman olmustur

Yumurtlama değildir o zaman o akıntılar canım yumurtlaman uzun sürmüş o çizgilerin sebebi odur sonra silikleştiyse çatlaman olmustur
Yum oldugunda siliklesti sonra tekrar koyulastı ama pik olmadı tekrar sonra yine siliklesti

Loriko senin testinde de var daha belirgin 2. Testindeki cizgi Allhin izniyle tutundular sana. Insllh ikisi de saglikla ilerler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…