- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Niye öyle kötü düşünme güzel olacak inşallah
Dun 4 tane aldimVar burda ya zaten daha güne çok var stres yapma test yapıp bence canımmm
Bekleyecem kuzumErken yaptın daha belli olmaz birkaç gün bekle canısı
Aynen bence yapma daha test gününü bekleDun 4 tane aldim5 gunum kaldi
Yapmak icin aldim kizzAynen bence yapma daha test gününü bekle
Belli olmaz canım o akıntılar illa enfeksiyon anlamına gelmiyor. Ovulasyon testi yaptınmı ordan anlardan 2.kez yumurtlayıp yumurtlamadıgınıBekleyecem kuzum
Hamile kalmadıysam ya iki kere yumurtladım yada enfeksiyon kaptım bugünde sarı akıntım oldu cünkü cokaz
Bendede 1adet ovü 1adette idrar testi var hangi günler kullansam acaba bata iki gün kaldıDun 4 tane aldim5 gunum kaldi
Anam uşenmemis takip etmis beniFatma bugn bdvde geziyordu yakaladm
Valla yine giderseniz karışmayacam bilesiniz
Tarihte bi ilk
Allah seni sen bilirsin o zaman ama yapıp stres yapma diye dedim benYapmak icin aldim kizz
Canım ovüde pik gördükten sonra sürekli pembe ikinci cizgi cıktı testlerimde testimde az kalmıstı 1adet kaldı devam edemedim ama 20.gün yaptıgım ovü testi siliklesmisti hic anlamadımBelli olmaz canım o akıntılar illa enfeksiyon anlamına gelmiyor. Ovulasyon testi yaptınmı ordan anlardan 2.kez yumurtlayıp yumurtlamadıgını
22sibatım toteme yanlıs yazmısım düzeltmedim kaldı öyleAnam uşenmemis takip etmis beni
Uyku yok ki bende amaaminnosum buyumus kaburgalrim agrio artik. Allh izin verrse sizin de olsun son aylrda siz de bol bol gezecksinz boleeee
Tarihte bi ilkkiz senin daha 5 gunun var nie yptiiiin. Bisey goremedim bunda malesef
Cikar insallah ilerleyen gunlerdeAllah seni sen bilirsin o zaman ama yapıp stres yapma diye dedim ben
Yumurtlama değildir o zaman o akıntılar canım yumurtlaman uzun sürmüş o çizgilerin sebebi odur sonra silikleştiyse çatlaman olmusturCanım ovüde pik gördükten sonra sürekli pembe ikinci cizgi cıktı testlerimde testimde az kalmıstı 1adet kaldı devam edemedim ama 20.gün yaptıgım ovü testi siliklesmisti hic anlamadım
Ulaaa. Olsun erkn yine de . Belki gec dollnme olck. Esas olan adetin.gelip gelmemesi22sibatım toteme yanlıs yazmısım düzeltmedim kaldı öyle
Tup bebekle gelsin gelicekseBenim de adet belirtim geldi erkenden.. Sığan kürü yaptım sanırım erken adet olcam.. Tüp bebek yolları göründü..
Yum oldugunda siliklesti sonra tekrar koyulastı ama pik olmadı tekrar sonra yine siliklestiYumurtlama değildir o zaman o akıntılar canım yumurtlaman uzun sürmüş o çizgilerin sebebi odur sonra silikleştiyse çatlaman olmustur
İnsallah gelmez 9ay boyunca lanetUlaaa. Olsun erkn yine de . Belki gec dollnme olck. Esas olan adetin.gelip gelmemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?