Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak ettiğim bişey var bu ovulasion testinde eğer yumurtlama yoksa sadece bir çizgimi olması gerek ? 2.ci çizginin silik olması ne anlam ifade ediyor

İnsallah gelmez 9ay boyunca lanet
L Loriklorik bana bi 9ay boyunca gelmesin diye icten dua etsin bir.
onun bu duası kime etse tutuyor
Keske gecen adetin bitiminde edeydi
Bu ay da olmazsa sen de git yum takibi yaptr bekleme daha fazla. Belki catlamiodur. Ki herkesin her zmn catlamio.

Merak ettiğim bişey var bu ovulasion testinde eğer yumurtlama yoksa sadece bir çizgimi olması gerek ? 2.ci çizginin silik olması ne anlam ifade ediyor
Lh hormoni vucudumuzds bulunan bir hormon sadece yumurtlama döneminde yukselir .yani kuzum o 2 çizgi hep cikar o testte

Keske gecen adetin bitiminde edeydi
Bu ay da olmazsa sen de git yum takibi yaptr bekleme daha fazla. Belki catlamiodur. Ki herkesin her zmn catlamio.
Buaydan farklı umutluyum clife ikinci ayımdı cünkü bitirdim kavanozu belkide akıntılar ondandır cicegim
Regl gelirse arastırmaya gidecem insallah gelmez

Vucütta lh hepimizde var onu belli ediyor kuzum yumurtlama dönemlerinde cizginin belirginlesmesi yum zamanını anlatıyor

Yarın bat'ım ama bu sabah dayanamadım bende bir test yaptım ve negatif inşallah erken diye öyle çıkmıştır hala umudumu yitirmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…