Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa aa masssaaallllaaahhhh kkkkiiizzz

N Nana Ana nanacııımm beni hatırladın mııı topiğe ilk katılanlrdanım bi ara biraz burdan uzaklaşıcam dedim ama topiği hep uzaktan takip ettim en umutsuz vakaydım 1.5 yıldır evliydim ve sebepsiz olmuyordu burdaki arkadaslar hep diyordu kafanıza takmadığınız anda olacak diye size yemin ediyorum vazgeçtiğiniz anda geliyorlar o yüzden stresten uzak durun arkadaşlar

Sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inş cnm. Nasıl oldu kafaya takmamak anlatır mısın bize

Sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inş cnm. Nasıl oldu kafaya takmamak anlatır mısın bize
Amin canım teşekkür ederim rabbim kısa zamanda sizlerede nasip etsin ben artık olmayacağını kabullenmiş gibiydim kendime farklı planalr yapmaya başladım yazın tatile gidecktik ona yoğunlaşmıştık ve sigarayı bıraktık he birde incir kürünü kesinlikle yapın ben ona bağluyorum yumurtalıkları çalıştırıyor gerçekten ben 2 ay boyunca sabah 2 inciri hem eşim hemde ben yedik biz doğal getirtrik zaten belki oda vesile oldu diye düşündük tabi bunun için sırf yemedim bunu düşünerek değildi öncelik sigaranın etkisini vücuttan atmaktı çok sağlıklı beslendik eşimle kuru yemiştir kuru meyvelerdir her sabah taze portakal suyu sıktık keçi boynuzu özü yedik bunları sigaranın etkisini biraz atmak içindi ama bebek için faydalı oldu demekki

4 kat civarı artıyorsa ikiz gebelik olabilir diyorlar, çok iyi artmış maşallah:)

Ne güzel maşallah hayırlısı olsun darısı hepimizin bsına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…