ama ben bundada görüyorum
Yaaaaaa goruluyor dimiama ben bundada görüyorum
Aaa aa masssaaallllaaahhhh kkkkiiizzzİyi akşamlar kızlar, hamile arkadaşlara bir sorum var6 gün önce hcg 252’ydi. Bugün tekrar yaptırdım, 4095 çıktı. Normal çıkmış değil mi? 2 günde bir iki katı hesaplanıyodu sanırım?
Goren yerlerinize saglikGoruyorummmmmmmmmm
Aaa aa masssaaallllaaahhhh kkkkiiizzz
Cok iyi artmis ya masaaalllaahhhİyi mi artmış kızzzzzz, ne diyosun?❤
O nasıl oluyor kızSu anlik oyle gözüküyor
Sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inş cnm. Nasıl oldu kafaya takmamak anlatır mısın bizeN Nana Ana nanacııımm beni hatırladın mııı topiğe ilk katılanlrdanım bi ara biraz burdan uzaklaşıcam dedim ama topiği hep uzaktan takip ettim en umutsuz vakaydım 1.5 yıldır evliydim ve sebepsiz olmuyordu burdaki arkadaslar hep diyordu kafanıza takmadığınız anda olacak diye size yemin ediyorum vazgeçtiğiniz anda geliyorlar o yüzden stresten uzak durun arkadaşlar
Transfer oldum pazar gunu belli olucak gerçektenO nasıl oluyor kız
Bebisler nasl?? Inşallah sağ salim bugünleri atlatıp evlerine geleceklerdir annesi, Rabbim yardımcınız olsun, şifa versin inşallahMerhaba arkadaşlar ben doğum yaptım. Bebişlerin dua edin.
Amin canım teşekkür ederim rabbim kısa zamanda sizlerede nasip etsin ben artık olmayacağını kabullenmiş gibiydim kendime farklı planalr yapmaya başladım yazın tatile gidecktik ona yoğunlaşmıştık ve sigarayı bıraktık he birde incir kürünü kesinlikle yapın ben ona bağluyorum yumurtalıkları çalıştırıyor gerçekten ben 2 ay boyunca sabah 2 inciri hem eşim hemde ben yedik biz doğal getirtrik zaten belki oda vesile oldu diye düşündük tabi bunun için sırf yemedim bunu düşünerek değildi öncelik sigaranın etkisini vücuttan atmaktı çok sağlıklı beslendik eşimle kuru yemiştir kuru meyvelerdir her sabah taze portakal suyu sıktık keçi boynuzu özü yedik bunları sigaranın etkisini biraz atmak içindi ama bebek için faydalı oldu demekkiSağlıkla kucağına alırsın yavrunu inş cnm. Nasıl oldu kafaya takmamak anlatır mısın bize
Çok sevindim kuzum haydi sağlıcaklangelsin mniklerO nasıl oluyor kız
4 kat civarı artıyorsa ikiz gebelik olabilir diyorlar, çok iyi artmış maşallah:)İyi akşamlar kızlar, hamile arkadaşlara bir sorum var6 gün önce hcg 252’ydi. Bugün tekrar yaptırdım, 4095 çıktı. Normal çıkmış değil mi? 2 günde bir iki katı hesaplanıyodu sanırım?
InsaaalllahhhbÇok sevindim kuzum haydi sağlıcaklangelsin mnikler
Ne güzel maşallah hayırlısı olsun darısı hepimizin bsınaCİCEKLERİMMMMMMM
Bugün ilk annemiz ikiz evlatlarına kavustuuuuu❤
ve totemimizde farklı bir baslık acıldı sayesinde
İnsallah saglıkla cocuklarını büyütür hayırlı anne baba evlat olurlar
Darısı bizlerin basına insallaaahhh
Cok iyi artmis ya masaaalllaahhh
4 kat civarı artıyorsa ikiz gebelik olabilir diyorlar, çok iyi artmış maşallah:)
Gayet iyi canım bence kese görünebilir bileİyi akşamlar kızlar, hamile arkadaşlara bir sorum var6 gün önce hcg 252’ydi. Bugün tekrar yaptırdım, 4095 çıktı. Normal çıkmış değil mi? 2 günde bir iki katı hesaplanıyodu sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?