Gayet iyi canım bence kese görünebilir bile
Benimde çok hızlı artmıştı canım ama ikiz değildi illa ikiz olucak diye birşey tok yaniDarısı başınaaaaa, önce senin sonra kalan herkesin inşallah. ❤
Tövbe deeeee. Ben kendim ikizim, ikiz bakmak çoooook zor. Sağlıklı olsun öncelikle tabi ki ama, tek olsun isterim.İkiz L Loriklorik ’ten geliyo.
Betaya göre görünür benimde 5 haftalıkken görünmüştü seninde görünür insallah hemenAaaaaa bugün 4+4’üm daha, pazartesi büyük ihtimal doktora gidicem canım. Görünse ne güzel olur.
Benimde çok hızlı artmıştı canım ama ikiz değildi illa ikiz olucak diye birşey tok yani
Sende iyi bilirsin bakması zordur ama anneyi rahatlatır ikiz çocuklar çünkü oynamak için hep arkadaşı vardır, benimde aynı ikiz kardeşim var, bebegimde olsun isterdimDarısı başınaaaaa, önce senin sonra kalan herkesin inşallah. ❤
Tövbe deeeee. Ben kendim ikizim, ikiz bakmak çoooook zor. Sağlıklı olsun öncelikle tabi ki ama, tek olsun isterim.İkiz L Loriklorik ’ten geliyo.
Sende iyi bilirsin bakması zordur ama anneyi rahatlatır ikiz çocuklar çünkü oynamak için hep arkadaşı vardır, benimde aynı ikiz kardeşim var, bebegimde olsun isterdim
Yok kız bu benim için baya koyuydu.Ben ne silik çizgiler gördümGoren yerlerinize saglikhepimizi miyop etcem sonunda
Hayrli olsun cnmciim. Saglickla ilerlesin insllhh cok sevndiimN Nana Ana nanacııımm beni hatırladın mııı topiğe ilk katılanlrdanım bi ara biraz burdan uzaklaşıcam dedim ama topiği hep uzaktan takip ettim en umutsuz vakaydım 1.5 yıldır evliydim ve sebepsiz olmuyordu burdaki arkadaslar hep diyordu kafanıza takmadığınız anda olacak diye size yemin ediyorum vazgeçtiğiniz anda geliyorlar o yüzden stresten uzak durun arkadaşlar
Ay bilmiyorumki olabilir hatta ilk zaman ikiz sanmıstım çok hızlı yükselinceOhhhhh hem sende ikizsin, belki ikizlerin böyle oluyodur
Geliiiiyiiii ha gellliiiyiiii ikiz geliyiDarısı başınaaaaa, önce senin sonra kalan herkesin inşallah. ❤
Bubdan daha siligi de mi varYok kız bu benim için baya koyuydu.Ben ne silik çizgiler gördüm
Bana neden cevap vermeyecektine girmiyorum bugün güzel bir günSana cevap vermiycektim ama bu mesajin beni benden aldi
Evetttt ilk annemiz sen olacaksın diye bekliyordum amaAyyy sonra da bana sira gelceeekk
Evet zorluğu var ama avantajları da varTabi orası ayrı konu canım. Ben ikiz olmaktan çooook memnunum. Ama bir de büyütene sorTek seferde iki bebek doğurmak bile avantaj ama işte bakmak tek çocuğa göre iki kat zor. Tabi Allah ne verirse başımızın üstüne
Sanki bir ikiz haberide senden gelecekmis gibi geliyor banaİyi akşamlar kızlar, hamile arkadaşlara bir sorum var6 gün önce hcg 252’ydi. Bugün tekrar yaptırdım, 4095 çıktı. Normal çıkmış değil mi? 2 günde bir iki katı hesaplanıyodu sanırım?
Hatırlamaz olurmuyum balam seni gördüm ne zaman yazacaksın diye bekledimN Nana Ana nanacııımm beni hatırladın mııı topiğe ilk katılanlrdanım bi ara biraz burdan uzaklaşıcam dedim ama topiği hep uzaktan takip ettim en umutsuz vakaydım 1.5 yıldır evliydim ve sebepsiz olmuyordu burdaki arkadaslar hep diyordu kafanıza takmadığınız anda olacak diye size yemin ediyorum vazgeçtiğiniz anda geliyorlar o yüzden stresten uzak durun arkadaşlar
İnsallah bebegim saglıkcakla önce sizler alın bebeklerinizi kucaklarınıza sonrada bizlerNe güzel maşallah hayırlısı olsun darısı hepimizin bsına
İnşallah canım aminİnsallah bebegim saglıkcakla önce sizler alın bebeklerinizi kucaklarınıza sonrada bizler
Evet zorluğu var ama avantajları da varaynen Rabbim hayırlısını versin, sen bi kaç gün sonra gitsen kese gözükür büyük ihtimal, artık alırız güzel haberleri
Sanki bir ikiz haberide senden gelecekmis gibi geliyor bana
Kime niyet kime kismet iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?