Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde çok hızlı artmıştı canım ama ikiz değildi illa ikiz olucak diye birşey tok yani

Sende iyi bilirsin bakması zordur ama anneyi rahatlatır ikiz çocuklar çünkü oynamak için hep arkadaşı vardır, benimde aynı ikiz kardeşim var, bebegimde olsun isterdim

Sende iyi bilirsin bakması zordur ama anneyi rahatlatır ikiz çocuklar çünkü oynamak için hep arkadaşı vardır, benimde aynı ikiz kardeşim var, bebegimde olsun isterdim

Tabi orası ayrı konu canım. Ben ikiz olmaktan çooook memnunum. Ama bir de büyütene sor Tek seferde iki bebek doğurmak bile avantaj ama işte bakmak tek çocuğa göre iki kat zor. Tabi Allah ne verirse başımızın üstüne

Hayrli olsun cnmciim. Saglickla ilerlesin insllhh cok sevndiim

Geliiiiyiiii ha gellliiiyiiii ikiz geliyi

Evet zorluğu var ama avantajları da var aynen Rabbim hayırlısını versin, sen bi kaç gün sonra gitsen kese gözükür büyük ihtimal, artık alırız güzel haberleri

Sanki bir ikiz haberide senden gelecekmis gibi geliyor bana

Hatırlamaz olurmuyum balam seni gördüm ne zaman yazacaksın diye bekledim
Gözünüzaydın rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin insallah sen zoru basardın artık sıra bizlerde
Ve beybililerimiz bölümünde mutlaka ismin yazmalı bebegim gururla yazacam seni satını ver cabuk

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…