Valla cnm ne diyeyim ki her adet olduğum gün çok kötü oluyorum ama sonra düşünüyorum demek ki zamanı gelmemiş daha diye. Bizim de imtihanımız buymuş gelicek inş güzel günlerimiz..Anladım canım rahim filmi çekildiğim ay iki hafta sonra regl olmuştum ben
Transfer olurken isemeyi düsünmedinmi hic istemedinmi söyle sakırrrr sakırrrr bir salsam falanTransfer gunu ben oyleydimsıkışık olun dediler tek seferde 1.5 lt su ictim
Ne geciyor aklındanAy aklımdan geçen olsun
Valla canisi hatrliosan benm de bel agrim vardi hep. Adet gibi agrilari ogrendikten sonra cektm onu da cok az yani.Ne geciyor aklından
Seviniyorsunuz ama yasadınızmı siz bunları yaaa birde anlatın be ciceklerim
Hemsireyi cagirdik artik .hem heyecanlanınca da cisim gelirTransfer olurken isemeyi düsünmedinmi hic istemedinmi söyle sakırrrr sakırrrr bir salsam falan
Ben kasık bel ağrısı yaşamıştım canım adet olcam sanıyodum hattaNe geciyor aklından
Seviniyorsunuz ama yasadınızmı siz bunları yaaa birde anlatın be ciceklerim
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insAllahN Nana Ana nanacııımm beni hatırladın mııı topiğe ilk katılanlrdanım bi ara biraz burdan uzaklaşıcam dedim ama topiği hep uzaktan takip ettim en umutsuz vakaydım 1.5 yıldır evliydim ve sebepsiz olmuyordu burdaki arkadaslar hep diyordu kafanıza takmadığınız anda olacak diye size yemin ediyorum vazgeçtiğiniz anda geliyorlar o yüzden stresten uzak durun arkadaşlar
Hayır olsun sıcak tut kendinisoguk almısım gibi belim agrıyor yaaatotodan biraz yukarısı sag taraf iste
İcmeyecem koklayacamIceceksen kacar
Ayakta duruyorum belim agrıyor adet olacam diye uzanıyorum agrı yok oluyor hayır olsun insallahValla canisi hatrliosan benm de bel agrim vardi hep. Adet gibi agrilari ogrendikten sonra cektm onu da cok az yani.
İyi en azından bir kısmını halletmissin ben olsam transferi yapanı ıslatırdım kesinHemsireyi cagirdik artik .hem heyecanlanınca da cisim gelirbana dedi ki birazi yapabilirsen yap .ben bi gittim lavaboya yarısını yaptim amaaa ne kadaaarrrr guzeldi rahatlaticiydi . Tabi yarisi kaldi gonul isterdi ki sirriiillll sirriill hepsini yapmayi transfer olurken de ultrasondan karnima bastiriyorlar .dedim az daha bastirsaniz kotu seyler olicak
Nana Bize bebekle geelllİcmeyecem koklayacam
Ayakta duruyorum belim agrıyor adet olacam diye uzanıyorum agrı yok oluyor hayır olsun insallah
Heyecandan unutuyorsun o anİyi en azından bir kısmını halletmissin ben olsam transferi yapanı ıslatırdım kesin
Anladım balam hayırlısı artıkBen kasık bel ağrısı yaşamıştım canım adet olcam sanıyodum hattabaşkada bir belirtiö yoktu balla
Tutamıyorum darlanıyorum cıbıl cıbılım evdeHayır olsun sıcak tut kendini
Cok sevdim bu cümleni duygulandım aglıyorum insallahNana Bize bebekle geelll
Oda var tabi insallah iyidir ikizlerin rahatlarını bulmuslardır icerlerdeHeyecandan unutuyorsun o an
Agliycagin gunler cok yakin ama mutluluktanCok sevdim bu cümleni duygulandım aglıyorum insallah
Oda var tabi insallah iyidir ikizlerin rahatlarını bulmuslardır icerlerde❤❤
Loriko yarınki testini heyecanla bekliyorumAgliycagin gunler cok yakin ama mutluluktanduygu degisimi de fena ya ben de durduk yere agliyorum biri sorsa noldu vericek cevabim yok
Evet en beteride o yüregimizden görsün rabbimAgliycagin gunler cok yakin ama mutluluktanduygu degisimi de fena ya ben de durduk yere agliyorum biri sorsa noldu vericek cevabim yok
Nanacim bu gebeligimde sarı akintim çok olmuştu kuzum haber vereyim dedimCok sevdim bu cümleni duygulandım aglıyorum insallah
Oda var tabi insallah iyidir ikizlerin rahatlarını bulmuslardır icerlerde❤❤
Vallaha unutmustum iyi hatırlattın ama oglen yapicam bu seferLoriko yarınki testini heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?