Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım rahim filmi çekildiğim ay iki hafta sonra regl olmuştum ben
Valla cnm ne diyeyim ki her adet olduğum gün çok kötü oluyorum ama sonra düşünüyorum demek ki zamanı gelmemiş daha diye. Bizim de imtihanımız buymuş gelicek inş güzel günlerimiz..

Transfer olurken isemeyi düsünmedinmi hic istemedinmi söyle sakırrrr sakırrrr bir salsam falan
Hemsireyi cagirdik artik .hem heyecanlanınca da cisim gelir bana dedi ki birazi yapabilirsen yap .ben bi gittim lavaboya yarısını yaptim amaaa ne kadaaarrrr guzeldi rahatlaticiydi . Tabi yarisi kaldi gonul isterdi ki sirriiillll sirriill hepsini yapmayitransfer olurken de ultrasondan karnima bastiriyorlar .dedim az daha bastirsaniz kotu seyler olicak

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah kesinlikle katılıyorum çok zor bişey ama bende artık olmayacağını kabul edip farklı şeylere yöneldiğim eşimin sürekli yola gidip geldiği hiç ummadığım ay hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
soguk almısım gibi belim agrıyor yaaatotodan biraz yukarısı sag taraf iste
Hayır olsun sıcak tut kendini

İyi en azından bir kısmını halletmissin ben olsam transferi yapanı ıslatırdım kesin

Cok sevdim bu cümleni duygulandım aglıyorum insallah

Oda var tabi insallah iyidir ikizlerin rahatlarını bulmuslardır icerlerde❤❤
Agliycagin gunler cok yakin ama mutluluktan duygu degisimi de fena ya ben de durduk yere agliyorum biri sorsa noldu vericek cevabim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…