gerçekleri ortaya çıkardığım için kendimle gurur duyuyorumBiliyordum
Fazlada üzülmeden kabullenmek lazım olanlarıBen de hep hayirlisini istemisimdir
Tabi ki mesela ben oyleyim artik. Cok da israr etmemek lazimmis bu konularda ama icim o kadar dolu ki bu konuda bisey de diyemiyorum ama oldugum yerde gosyaslarima hakim olamiyorum.Fazlada üzülmeden kabullenmek lazım olanları
Sende etiketlemeden kendi kendine cıgırıyorsun be kuzum anan nereden görsünsabahtan beri bağırıom çağırıom sesimi duyan yok
evet evet o anadan bahsediyorum insan üvey olunca böyle davranır derlerdide inanmazdım
doğruymuş
Birgüne sıgdır gözyaslarını agla zırla icindeki acıyı akıtTabi ki mesela ben oyleyim artik. Cok da israr etmemek lazimmis bu konularda ama icim o kadar dolu ki bu konuda bisey de diyemiyorum ama oldugum yerde gosyaslarima hakim olamiyorum.
Psikolojim duzelmiyor benimBirgüne sıgdır gözyaslarını agla zırla icindeki acıyı akıt
Ama ertesi gün kahrolma kabul et olgunlukla allahın verecegi vakti bekle
allah bunu istiyor bizlerden galiba
Uygulaması benim icin kolay tek bir kisinin sorusuna bakıyor dagılması
Ben
Çok üzücü bir durum gerçekten yaAglayarak anlattı herkes sustu müzigi bile kestiler cok üzüldüm
Kızlar çarşamba günü beta 243 tü bugun de 545 olmuş progesteron da 14,16 iyi miOle insanlr olsydi opup basima koyardim valla. Gobek atardim hatta.en fazla peynir kacak cay getirrler
Ensene soguk bisey koyydin belki ii gelirdi.
Aynn yalnz olmyi seviorm . Ondan belki. Allhtan annm de gelck ole rahatliorm birZ
Progestanı bilmiyorum ama kan artısın iyi görünüyorKızlar çarşamba günü beta 243 tü bugun de 545 olmuş progesteron da 14,16 iyi mi
Evet kuzucum bende ekim inşallahAaa canım sende Ekim annesiymişsin.
Evet canmProgestanı bilmiyorum ama kan artısın iyi görünüyor
Kız sorma ya bende valla ne kaptıysam aldımBenvalla millet deli gibiydi kapış kapış sanki beleşe veriyolar
Gayet ii artisin masllh. Progesternu bilmiorm. Bende bakilmdi. Ama onmli bisey oldgunu sanmiormKızlar çarşamba günü beta 243 tü bugun de 545 olmuş progesteron da 14,16 iyi mi
Yani uyumayak daa hemiii
Neler aldınKız sorma ya bende valla ne kaptıysam aldım
Ayy inşllahGayet ii artisin masllh. Progesternu bilmiorm. Bende bakilmdi. Ama onmli bisey oldgunu sanmiorm
He maşallah yaa ne güzelGünaaaydın canıncım ben biraz öğlenciyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?