Size simdilk tavsiyem ilk 3 ayi hayrlisiyla atlatin da gerisi kolay. 4. Ay arastrmya baslarsinz. Zaten o zmana da cinsiyti belli olur. Kendi grubunuzda listeler yapan da olcak zaten. Onlrdan da tuyo alirsinz. Kolay yani o is.Canım ya ben daha iğne bile almadım
Ne alacağımı da bilmiyorum ki. Araştırıyorum, anne yanı beşik alıcam biraz daha büyüsün de. Odasını daha yapmayı düşünmüyorum. Biraz anne yanı beşiğinde takılsın.
Haftasonu eşimle çıkarız ebebek falan gezeriz. Ufak tefek bişeyler alırız belki. Gerçi daha cinsiyeti bile bilmiyoruz.
Araştırma evresindeyim. Bebek arabasını o kadar araştırıyorum, tam anlamıyla kullanışlı ve rahat bişey bulamadım. Bende bizden önce doğuracak arkadaşlara sorucaktım. ☺☺☺
Mesela F Fatma KTL hanıma
Uuuu buyuk sorumluluukAtamayı sana bırakıyorum kimi istiyorsan onu ata bakalım görelim
önce bir aday olmak isteyen varmı sor bakalım sonra secim mevzusuna girerizSize simdilk tavsiyem ilk 3 ayi hayrlisiyla atlatin da gerisi kolay. 4. Ay arastrmya baslarsinz. Zaten o zmana da cinsiyti belli olur. Kendi grubunuzda listeler yapan da olcak zaten. Onlrdan da tuyo alirsinz. Kolay yani o is.
Uuuu buyuk sorumluluuk
SöylememBanane bosvermeyecem söyle
Hakkatten haa. Evet soraliimm . Öhüm ohum.önce bir aday olmak isteyen varmı sor bakalım sonra secim mevzusuna gireriz
Kendini anlat seni sana anlatakSöylememhalk egitim merkezine gitmek istiyorum ya kafam dagilsin sizce hangi kurslar bana gore
Tmm tmm aglaamaaa
Kiyammm sanaaa
Neden giremiyecen... Millet burda doğuruyorHakkatten haa. Evet soraliimm . Öhüm ohum.
SEVGILI LEYDİZLEEER
Malumunuz durumum ortadaOz ananiz rahat durmayip arada kayiplra karisio Ben de bi sure sonra pek gorunemicem buralarda.Bu durumda bnm yerime kalan mis kokulu tatli mi tatliiii ciceklere gonullu olarak uvey ana olmak isteyen var mıdir ?
Neden giremiyecen... Millet burda doğuruyor
Sıkıcı ufak tefek zaman alan seyleri sevmemKendini anlat seni sana anlatak
Doğum birgin ağrılar iki üç gün tamam işte bir hafta on gün.. Üvey anaya gerek yokdogumumu sen yaptrrsan burda yaparm ben de
O zmn folklora yazilSıkıcı ufak tefek zaman alan seyleri sevmem
Kendisi dedi bul diye. Demk ki sizi birakip kacacakkDoğum birgin ağrılar iki üç gün tamam işte bir hafta on gün.. Üvey anaya gerek yok
Öz anamız on gün idare etsn
Ben kabul etmiom 3.anaKendisi dedi bul diye. Demk ki sizi birakip kacacakk
Zaten halay is comminnggO zmn folklora yazil
Ben de ben deeZaten halay is comminngghalayin icine doğmuşum
Cok guzeldi o gunler keske geri gelseBen de ben dee
Ilkokul 2. Siniftayken beden dersinde ben millete deliloyu ogretiodumherkes el ele girmis ben de bastayim ne guzl gunlerdi yaa
O zamn uslu durun ben gelene kadr. Oz ananiza da sahip cikinTopiği protesto ediom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?