Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni hamişler hamile olduğunuzu öğrendiğiniz o gece nasıl hisler yaşadınız
Ve sabah uyandığınızda ne hissettiniz
Bizimle paylaşır mısınız
Ben uyuyamamıştım şaşkınlıktan sevinçten ertesi gün elim karnıma gidiyordu sürekli garklı bir histi allahım herkese nasip etsin

ay hemen soyluyorum
o gece uyuyamadim Ilk idrarla test yaptim o da ne damlatir damlatmaz iki kopkoyu çizgi icimde miniminnakcik bir cannn varmisti.. kiz nasil uyuyimuyumuşum uyuakalmisim
Sabah uyandim baktim RÜYAYMIŞ
Ay çok fenasın ya allahta senigüldürsün gerçek olucak bu rüyalar canım inşallah

Valla bazen çekiliyorum kabuğuma biraz da yoğun geçti vs. Onun dışında iyiym işte cok şükür bata 4 gün kaldi, kirpigim karismis mi bakiyorm
Ben o kirpik karışma olayını hiç anlamıyorum ama geçen de biri bana dedi kaşın kirpiğin birbirime girmiş sen hamilesin dedim bemce sen biliyosun bu işi

Bizimle paylaşır mısınız
Ben hamile değilmişim gbi hissettim.. Uyuyup uyanınca da rüya sandm yaşadıklarımı

Bizimle paylaşır mısınız
Ben o gece uyumadım ki sabahını anlatayım gebelik testinde öğrendim heyecandan elim ayağım birbirine girdi kocamı da aldık hemen koştum hastaneye test yaptım çıktı eve geldim araba zıplıyo şöföre zıplatma şu arabayı daha yeni tutunmaya çalışıyo çocuğum dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…