Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar kızlar bugün barut gibiyim sinirlerim lacka olmuş vaziyettr her şeye sinirleniyorum icimdee tuhaf bı his var kötü demek istemiyorum ama bilemedm eşim sabah yola çıkacak hafta sonuna kadar yok ondan mıdr bilmem bı huzursuzluk çöktü aksi gibi yarın bi de direksiyon dersim varmış kızımi okula servise bindirince apar topar çarşıya gidicem garanti yolda bı saatim gidiyor ayarlamayi güzel yaparım insAllah kızımın dönüş saatine eve hep aksi işler beni bulur zaten ya poffff Çarşamba hastane isim var bı de onunla ugrasicam bu hafta baya sıkıcı geçecek gibi sizler nasilsin napiosnz

Kızlar rahim filmi fotoğrafından anlayan var mı . Üniversite de çektirdim . Aşılama özel olacak doktora adet olunca götüreceğim sonucu . Ama merak ediyorum sonuç ne oldu . Bazı arkadaşlara sordum sağolsun lar yorum yaptılar sizde bi baksaniz

Yav Burda kızçelerin yaşları kaç acaba senli benli konuşuyoruz benden büyüklere ben abla diyiim ben 26 yaşındayım N Nana Ana sen hariç sen Ana sın
Anamızı bende büyük sanıyordum ama benden küçükmüş Ben 32yasimdayim bana teyze bile diyebilirsin hiiiç sıkıntı değell

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…