Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin ki de henüz anne rahmine düşmemiş inatçı bir minik kelebek bitanem teyzesi yer onu yer
Yaza bebekli gobeklerle gibi girelim İnşallah

Ne zamandır istiyorsun canım ilk cocukmu olacak kendinden bahsedermisin bize batın ne zaman
yaşım 33, okul öncesi öğretmeniyim. 12 yıllık evliyim, 7 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz. 3 sene önce doğal yoldan hamile kaldım ama 11 haftalıkken gelisim durdu ve kürtaj oldum. Sonrasında biraz ara verdik çünkü psikolojik olarak dağılmıştım. Geçen sene Haziran'da histereskopi oldum. Geçtiğimiz cuma aşılama tedavisine başladık, herşey yolunda giderse onumuzdekiCuma günü inşallah asilamam olacak.

Bebişle nasıl durumlar çiçeğim
Bilmemki kuzum henüz sadece bir minik kesecik İnşallah her şey yolunda gider
Hep Rabbim senin lütfen geniş Sen Rahman sın yaratmak Sana çok kolay ol de oluversin diye dua ettim. Bol bol dua edin sizler de, benim her zaman dualarimdasiniz

Allah razı olsun bitanem inşallah bizlerede nasip eder güzel Mevlam ya yerim o minik kesesini dilerim herşey yolunda gitsin Rabbim o güzel kalbine göre versin cnm

Senin ki de henüz anne rahmine düşmemiş inatçı bir minik kelebek bitanem teyzesi yer onu yer
Yaza bebekli gobeklerle gibi girelim İnşallah
İnatcı öküzün inatcı kecisi olur tabi senin gönlünü yerim ben ya insallah cicegim insallah birtanem rabbim hayırlı günlerimizi yakınlastırsın bizlere insallah annelik hasretiyle yanan tekbir kul kalmasın buralarda insallaaah ikinci ücüncü cocuklarımızıda bu sayfalarda paylasalım emi kuzum

Tekrar yazdırdıgım icin özür dilerim canım tesekkür ederim allah gönlünüzdeki evladı bizlerden önce size versin insallah ve masallah bırakayım size yılmadan devam etmissiniz dualı topigimize hosgeldin tekrar burası sana sans getirsin asılaman olumlu gecsin insallah canım

Allah razı olsun bitanem inşallah bizlerede nasip eder güzel Mevlam ya yerim o minik kesesini dilerim herşey yolunda gitsin Rabbim o güzel kalbine göre versin cnm
Allah razı olsun kuzum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun umutlarimizi boşa çıkarmasın inşallah

Aminnn aminn kuzum Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Elbet en güzelini bilir önce gönlümüze ferahlık versin

Aminnn aminn kuzum Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Elbet en güzelini bilir önce gönlümüze ferahlık versin
Allah var gam yok balam
Siz dualarınızı bizlerden eksik etmeyin yeter
Ben birsey okumustum buralarda 40hamilenin duasını alınca hamile kalabiliyormussun topigimizde 40hamile var ama kendileri yok nasıl yapsak

L Loriklorik dövecem seni geliyor baston begendim yapma kahkaha yap muhtesem yap alısık degilim moda giriyorsun hissediyorum dövmeyeyim seni romeom hic modumda degilim
normal konusuyonuz nee kizzz allah Allah cok sasircagim bir mesaj yok ki vaaaavvvvv diye emijiyi kullaniyim

Estağfurullah rica ederim Allah razı olsun canım, Rabbim herkesin duasını kabul etsin, hepimiz pozitif sonuçlar alalim, bebiş mujdelerimizi verelim inşaallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…