- 20 Mart 2011
- 13.965
- 32.571
- 798
Senin ki de henüz anne rahmine düşmemiş inatçı bir minik kelebek bitanemİnsallah bizlerde hamis hamis gireriz hayırlısıyla yaza balamgiremezsekte saglıklı sıhhatli gireriz hep birlikte insallahhh Yazın burada bebek resimleride paylasılacak konusulacak cok konumuz olacak pipide yiyecez popoda senin bebegini suan yemek istedigim gibi fınfık kurdu cocugum yaaaa
yaşım 33, okul öncesi öğretmeniyim. 12 yıllık evliyim, 7 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz. 3 sene önce doğal yoldan hamile kaldım ama 11 haftalıkken gelisim durdu ve kürtaj oldum. Sonrasında biraz ara verdik çünkü psikolojik olarak dağılmıştım. Geçen sene Haziran'da histereskopi oldum. Geçtiğimiz cuma aşılama tedavisine başladık, herşey yolunda giderse onumuzdekiCuma günü inşallah asilamam olacak.Ne zamandır istiyorsun canım ilk cocukmu olacak kendinden bahsedermisin bizebatın ne zaman
Bilmemki kuzum henüz sadece bir minik kesecikBebişle nasıl durumlar çiçeğim
Allah razı olsun bitanem inşallah bizlerede nasip eder güzel MevlamBilmemki kuzum henüz sadece bir minik kesecikİnşallah her şey yolunda gider
Hep Rabbim senin lütfen geniş Sen Rahman sın yaratmak Sana çok kolay ol de oluversin diye dua ettim. Bol bol dua edin sizler de, benim her zaman dualarimdasiniz
İnatcı öküzün inatcı kecisi olur tabiSenin ki de henüz anne rahmine düşmemiş inatçı bir minik kelebek bitanemteyzesi yer onu yer
Yaza bebekli gobeklerle gibi girelim İnşallah
Ah burçdaşim gel sarilakBende yengecim
Tekrar yazdırdıgım icin özür dilerim canım tesekkür ederim allah gönlünüzdeki evladı bizlerden önce size versin insallah ve masallah bırakayım size yılmadan devam etmissiniz dualı topigimize hosgeldin tekrar burası sana sans getirsin asılaman olumlu gecsin insallah canımyaşım 33, okul öncesi öğretmeniyim. 12 yıllık evliyim, 7 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz. 3 sene önce doğal yoldan hamile kaldım ama 11 haftalıkken gelisim durdu ve kürtaj oldum. Sonrasında biraz ara verdik çünkü psikolojik olarak dağılmıştım. Geçen sene Haziran'da histereskopi oldum. Geçtiğimiz cuma aşılama tedavisine başladık, herşey yolunda giderse onumuzdekiCuma günü inşallah asilamam olacak.
Allah razı olsun kuzum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun umutlarimizi boşa çıkarmasın inşallahAllah razı olsun bitanem inşallah bizlerede nasip eder güzel Mevlamya yerim o minik kesesini dilerim herşey yolunda gitsin Rabbim o güzel kalbine göre versin cnm
Aminnn aminn kuzum Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Elbet en güzelini bilir önce gönlümüze ferahlık versinİnatcı öküzün inatcı kecisi olur tabisenin gönlünü yerim ben ya insallah cicegim insallah birtanem rabbim hayırlı günlerimizi yakınlastırsın bizlere insallah annelik hasretiyle yanan tekbir kul kalmasın buralarda insallaaah ikinci ücüncü cocuklarımızıda bu sayfalarda paylasalım emi kuzum
Amin kuzum amin inşallahAllah razı olsun kuzum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun umutlarimizi boşa çıkarmasın inşallah
Allah var gam yok balamAminnn aminn kuzum Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Elbet en güzelini bilir önce gönlümüze ferahlık versin
İlaç verdiler canım . Doppler ne oluyor bilmiyorum ama sadece rahim e ilaç verip üst tarafımda röntgen vardı oradan çektilerBeyaz yermi rahim oluyormus bu görüntü nasıl cekildi doppleremi girdin?
Anladım canımİlaç verdiler canım . Doppler ne oluyor bilmiyorum ama sadece rahim e ilaç verip üst tarafımda röntgen vardı oradan çektiler
Evet aynen bu sekilde oluyor .Anladım canım
Kızlar hsg bu sekildemi oluyor?
Tesekkür ederim.Evet aynen bu sekilde oluyor .
L Loriklorik dövecem seni geliyor baston begendim yapma kahkaha yap muhtesem yap alısık degilim moda giriyorsun hissediyorum dövmeyeyim seni romeom hic modumda degilim
Estağfurullah rica ederimTekrar yazdırdıgım icin özür dilerim canım tesekkür ederim allah gönlünüzdeki evladı bizlerden önce size versin insallah ve masallah bırakayım size yılmadan devam etmissiniz dualı topigimize hosgeldin tekrar burası sana sans getirsin asılaman olumlu gecsin insallah canım
Rica ederim .Tesekkür ederim.
Ben de akreeeepBen akrep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?