Ben mesleğimi çok seviyorum, çocuklarla bu kadar iç içe olup çocuk sahibi olamamak da ayrı bir durum tabii. Onların sevgisi beni bir nebze teselli ediyor.Cok sevindim vallaha istiyorum çünkü o zaman ki aklim cok farkliydi
Ben de çocuk sevgimden seçtim, sonra dedim çocukları baska turlu de sevebilirmişim benceCocuk sevgimden dolayi cocuk gelisimini secmistim . ALLAHIM cok eglenceliydi o zamanlar staj zamanlari falan heleki çocuklar ile aranda bir bag oluyor resmen anlatılmaz bisey cok tatli bir meslek
Stajyerlerin veli ile isi olmazdiZor taraflarıda var mesela çocuklardan ziyada takıntılı velilerle uğraşıyorduk gerçekten bence en önce velilerin de eğitilmesi lazım
Olur elbette insallah nasipBen mesleğimi çok seviyorum, çocuklarla bu kadar iç içe olup çocuk sahibi olamamak da ayrı bir durum tabii. Onların sevgisi beni bir nebze teselli ediyor.
Evet buna kesinlikle katılıyorum. Hatta altına imzamı atabilirimZor taraflarıda var mesela çocuklardan ziyada takıntılı velilerle uğraşıyorduk gerçekten bence en önce velilerin de eğitilmesi lazım
Aynen öyle görsen para veriyoruz diye herşeyi söyleme hakları varmıs gibi deli oluyodumStajyerlerin veli ile isi olmazdiveliler de sanki ne cocugu birakiyor kreşe gidiyor gezmeye hala vik vik
Cok yorucu gercektenBen de çocuk sevgimden seçtim, sonra dedim çocukları baska turlu de sevebilirmişim bencemeslegimi cok cok seviyorum, fekat ama lakin cidden yıpratıcı
Paralarina guveniyorlarAynen öyle görsen para veriyoruz diye herşeyi söyleme hakları varmıs gibi deli oluyodum
Nerde kaldı 10-15 cocuklu sınıflar yevruuumm, 25-30 arasiym 10 yıldırCok yorucu gercektenbi nevi annelik yapiyorsun 10 -15 çocuğa
Hayır canım degilimYengeçsin bencee☺
Aynen öyle canım mesela şöyle anım var. Bir öğrenci vardı ben güya ona kitapla vurmuşum annesi ertesi sabah gelmiş kızım böyle söylüyor diye 3 yasında ki çocugun dediğine inandı ve bana kesinlikle inanmıyor resmen iftiraya uğradım sonra allahtaan konu kapanmıstı çok sinir olmustumEvet buna kesinlikle katılıyorum. Hatta altına imzamı atabilirim
Uyumluysa kesin akrep, boğa, koç değil. Terazi olabilirHayır canım degilim
ÖzeldemisinNerde kaldı 10-15 cocuklu sınıflar yevruuumm, 25-30 arasiym 10 yıldır
Yaşları kac cokmus ya ay Allah yardim etsinNerde kaldı 10-15 cocuklu sınıflar yevruuumm, 25-30 arasiym 10 yıldır
Yok devletÖzeldemisin
Aynen doğru diyosun yardımcı falan varmıYok devletilkokulda da çalıştım, anaokulunda da, bsy degsmyor
Her yıl kuralların duzene girmesi yarim donem, sonra da yil bitiyor zatenYaşları kac cokmus ya ay Allah yardim etsinbiri yerinden kalkti mi sürü halinde digrrleri de ona bakip ayni seyi yapiyorlar .dikkatleri cok cabuk dagilabiliyor tam oturttum diyorsun bi baktin .oommeeetmeenniimm çişim geldi
Yaklasmıs gibi olmustun ama bunlarda degilUyumluysa kesin akrep, boğa, koç değil. Terazi olabilir
Kadroluyum, sinif ici yardimci yok canımAynen doğru diyosun yardımcı falan varmıkadrolumusun
Allah'tan benim çalıştığım kurumda sınıflarda vs her yerde kamera var, ben kendimden emin olduğum için birşey olsa Allah korusun açıp izleyebilirler. Çocukların hayal gücü çok geniş, bir anda hiç olmadik bir olayı olmuş gibi anlatabiliyorlar, bu kendi yaş gruplarina göre normal ama veliler durumu araştırıp sormadan öğretmene yüklenebiliyor cogu kez.Aynen öyle canım mesela şöyle anım var. Bir öğrenci vardı ben güya ona kitapla vurmuşum annesi ertesi sabah gelmiş kızım böyle söylüyor diye 3 yasında ki çocugun dediğine inandı ve bana kesinlikle inanmıyor resmen iftiraya uğradım sonra allahtaan konu kapanmıstı çok sinir olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?