Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuk sevgimden dolayi cocuk gelisimini secmistim . ALLAHIM cok eglenceliydi o zamanlar staj zamanlari falan heleki çocuklar ile aranda bir bag oluyor resmen anlatılmaz bisey cok tatli bir meslek
Ben de çocuk sevgimden seçtim, sonra dedim çocukları baska turlu de sevebilirmişim bence meslegimi cok cok seviyorum, fekat ama lakin cidden yıpratıcı

Zor taraflarıda var mesela çocuklardan ziyada takıntılı velilerle uğraşıyorduk gerçekten bence en önce velilerin de eğitilmesi lazım
Stajyerlerin veli ile isi olmazdi veliler de sanki ne cocugu birakiyor kreşe gidiyor gezmeye hala vik vik

Evet buna kesinlikle katılıyorum. Hatta altına imzamı atabilirim
Aynen öyle canım mesela şöyle anım var. Bir öğrenci vardı ben güya ona kitapla vurmuşum annesi ertesi sabah gelmiş kızım böyle söylüyor diye 3 yasında ki çocugun dediğine inandı ve bana kesinlikle inanmıyor resmen iftiraya uğradım sonra allahtaan konu kapanmıstı çok sinir olmustum

Nerde kaldı 10-15 cocuklu sınıflar yevruuumm, 25-30 arasiym 10 yıldır
Yaşları kac cokmus ya ay Allah yardim etsin biri yerinden kalkti mi sürü halinde digrrleri de ona bakip ayni seyi yapiyorlar .dikkatleri cok cabuk dagilabiliyortam oturttum diyorsun bi baktin .oommeeetmeenniimm çişim geldi

Yaşları kac cokmus ya ay Allah yardim etsin biri yerinden kalkti mi sürü halinde digrrleri de ona bakip ayni seyi yapiyorlar .dikkatleri cok cabuk dagilabiliyortam oturttum diyorsun bi baktin .oommeeetmeenniimm çişim geldi
Her yıl kuralların duzene girmesi yarim donem, sonra da yil bitiyor zaten suan anaokulundayim, 3,4,5 yaslar hep ayni sayidayz

Allah'tan benim çalıştığım kurumda sınıflarda vs her yerde kamera var, ben kendimden emin olduğum için birşey olsa Allah korusun açıp izleyebilirler. Çocukların hayal gücü çok geniş, bir anda hiç olmadik bir olayı olmuş gibi anlatabiliyorlar, bu kendi yaş gruplarina göre normal ama veliler durumu araştırıp sormadan öğretmene yüklenebiliyor cogu kez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…