- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
Valla pek evden cikmak istemiyorum durumlar malumBence pozitif olacakerken gebelik testi yapsaydın keşke
Bize de söyle olmaz mıValla pek evden cikmak istemiyorum durumlar malumelimdekilerle haftasonuna kdr takip ederim cuma da temiz bi hastane bulup giderim artk
Bakalim belkiBenim de 2 gün varbiz de mi hamileyiz ki
Ben kesin ağlarımBakalim belkihamileysem aklimi yitiririm
Yazik bize ya vallaha bazen diyorum ki hic anne olamiycam galiba sonra bazen de ya olursam diyorumBen kesin ağlarım ☺ keşke ağlasam hamilelikten ağlayayım bir de ☺
Teşekkür ederim balım çok iyi geliyosun hep gel buralaraCok normal, en iyisini yapmak istiyorsun onun için. Ama en iyisi diye bir sey hicbir zaman olmayacak, bu sebeple sakinlik her zaman iyi gelir ve en az hataya sebebiyet verir. Emin ol sen bir anne olarak zaten yeterince iyi olacaksın
Soylerim tabi. Valla benm bile olduysa umidinizi kaybetmeyin hrp vakti zamani var dedm kendimi sakinlestirdim allahtan umidi kesmememk lazm.Bize de söyle olmaz mı☺ ben merak ederim ☺ her bebek haberini kendim için umut olarak alıyorum da☺
Kac sene bekledin ya da bi sorun mu vardiSoylerim tabi. Valla benm bile olduysa umidinizi kaybetmeyin hrp vakti zamani var dedm kendimi sakinlestirdim allahtan umidi kesmememk lazm.
Ben de önceden kimyasallar olunca eşime bile söylemem bir süre sanırım, kesmeyi görene kadar, sonra da üç aylık olana kadar kimseye annemlere bile söylememYazik bize ya vallaha bazen diyorum ki hic anne olamiycam galiba sonra bazen de ya olursam diyorummutluluktan aglasan aglasak aglasalarr ooofff ooofff ne guzel olur 1 hafta boyunca herkesin gözler sis aglamaktan yoldan geceni durdurup biliyor musun ben hamileyim derim o zaman
Olsun inşallah hepimizinSoylerim tabi. Valla benm bile olduysa umidinizi kaybetmeyin hrp vakti zamani var dedm kendimi sakinlestirdim allahtan umidi kesmememk lazm.
Aynen öyle yap2 testim daha var persembe yaparm onu da sabah ilk idrarla
Sen hamile kalirsan ben de hamile kalirimmm kiiizzzz dersin artik elti görümce kaynana ne bulursan kimo bulursanBen de önceden kimyasallar olunca eşime bile söylemem bir süre sanırım, kesmeyi görene kadar, sonra da üç aylık olana kadar kimseye annemlere bile söylememama olsa da üç ayı geçse ben de senin gibi hamileyim ki ben diye dolanırım ortada
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMM
Hadi bakalım o zaman bir haftaya yazarım gelişmeleri ama kendini bana bağlamasaydın zira bu ayı çok değerlendiremedi biz sanki günü kaçırdık gibi deSen hamile kalirsan ben de hamile kalirimmm kiiizzzz dersin artik elti görümce kaynana ne bulursan kimo bulursan
Haha maşallah nasıl kaldırmıs öyle jimnastikçi olcak herhaldeAha kızım teyzeleri size bir adet ayak show
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?