Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kesin ağlarım ☺ keşke ağlasam hamilelikten ağlayayım bir de ☺
Yazik bize ya vallaha bazen diyorum ki hic anne olamiycam galiba sonra bazen de ya olursam diyorum mutluluktan aglasan aglasak aglasalarr ooofff ooofff ne guzel olur 1 hafta boyunca herkesin gözler sis aglamaktan yoldan geceni durdurup biliyor musun ben hamileyim derim o zaman

Cok normal, en iyisini yapmak istiyorsun onun için. Ama en iyisi diye bir sey hicbir zaman olmayacak, bu sebeple sakinlik her zaman iyi gelir ve en az hataya sebebiyet verir. Emin ol sen bir anne olarak zaten yeterince iyi olacaksın
Teşekkür ederim balım çok iyi geliyosun hep gel buralara

Ben de önceden kimyasallar olunca eşime bile söylemem bir süre sanırım, kesmeyi görene kadar, sonra da üç aylık olana kadar kimseye annemlere bile söylemem ama olsa da üç ayı geçse ben de senin gibi hamileyim ki ben diye dolanırım ortada

Sen hamile kalirsan ben de hamile kalirimmm kiiizzzz dersin artik elti görümce kaynana ne bulursan kimo bulursan

HAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMMHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMM

Esimin ileri hareketli 0di ve sayi azdi. 2 senelik evliyiz 4 5 ay fln korunduk sadece. 2 aydir folic asit fln kullandm esim takviye seyler aldi ilac keciboynuzu fln hic beklemiodm axikcasi o yuzdn d3 cok sasirdm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…