İsim bana kalsa akkimda varda eşim bekarken hazirdi ismi diyor dogunca ogrenirsin diyip beni soyletiyor bende Simay ismini cok sevdim bana kalsa simay koycam☺
Rahim uzunlugun iyi dedi plasenta hala rahminden cok uzakta degil ama daha cikar bu bekleyip gorucez dedi canım bende son haftalari bekliyorum degismesi icin artık
Slmlar kızlar nasılsınız bol bol evde takılmaca durumlarındayiz biz artık insAllah atlatırız bı an önce şu virüs olayını Çarşamba randevum vardı korkumdan iptal ettim artık 1 nisana aldım duruma göre onu da erteleyin belki bı sıkıntı hissetmedikce gitmem hastanelere dün dip köşe temizlik yaptım bugün rahatım
Slmlar kızlar nasılsınız ❣ bol bol evde takılmaca durumlarındayiz biz artık insAllah atlatırız bı an önce şu virüs olayını Çarşamba randevum vardı korkumdan iptal ettim artık 1 nisana aldım duruma göre onu da erteleyin belki bı sıkıntı hissetmedikce gitmem hastanelere dün dip köşe temizlik yaptım bugün rahatım ☺
Cok normal, en iyisini yapmak istiyorsun onun için. Ama en iyisi diye bir sey hicbir zaman olmayacak, bu sebeple sakinlik her zaman iyi gelir ve en az hataya sebebiyet verir. Emin ol sen bir anne olarak zaten yeterince iyi olacaksın