Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana dün çok fena son noktayı koymuş he
tırstım pusuya yattım
bu nanaya acil bebe lazım sinirlerini alacak yoksa yandık bizde eniştede
Ben sinirli biri degilim ask olsun cicegim.
Sadece benim degil Sariseker8787 adlı kullanıcı buradaki herkesin iyi niyetlerini suistimal etti anlamadan dinlemeden fesatlar diye cıkıstı.
Ve bu düsüncesindede diretti.
daha öncede aynı söylemde olan birisinin burada yeri olmadıgını söyleyip göndermistim eski ardakaslarımız cok iyi hatırlar.
Bizlere bizim gibi özü sözü bir olanlar lazım sabah dua edip aksam beddua edenler degil
Böyleysen benden korkmana gerek yok yani evladım

İyiyiz cicegim sen nasılsın kocan geldimi cok fazla yorma kendini sen iki canlısın kuzum doktora iyi hissettikce gitme bencede en iyisini yaparsın

L Loriklorik daha kaç saat oldu konuşalı, aklım sende şimdi lorik dualarım hep sizinle
Seeeennn cidddiiiissiin yemin ederim saka yaoiyorsun sandimmmm ammaaaa cok şükür kiizzz yaaaaaaaaaaa Haamiiilleeesssiiinnn aggglllaaaaa aglllaaa kiizzzzz vallHaaa agla ayyyyyy vallahaaa cok mutlu oldum

Anacum benim

Seeeennn cidddiiiissiin yemin ederim saka yaoiyorsun sandimmmm ammaaaa cok şükür kiizzz yaaaaaaaaaaa Haamiiilleeesssiiinnn aggglllaaaaa aglllaaa kiizzzzz vallHaaa agla ayyyyyy vallahaaa cok mutlu oldum
Vallahi ciddi ben de yine kimyasal sanırım diye girmek istedim, aslında gitmeyecektim, koyu çizgi görene kadar. Sonra içimden bir his git belki kurtarılabilecek bir değerdedir dedim hemen randevu aldım yarım saate kalktım gittim ağladım hocaya da arabaya bindim sonra bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağladım daha şakalaşalı ne kadar olmuştu Di mi

Aayyyy vallaaaahaa sok oldum Hayirli olsuuunnne konustuk oyle aniden gelişti dimi hayret verici bisey ne dürtü seni test yaptin hadi testinin resmini at eheheheheheh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…