İnşallah canım Amin çok teşekkür ederim, darısı sizin başınıza en güzel en hayırlı zamanda en güzel şekildeBenim de adete 6 gün var, hayırlısı bakalım ❤ Sağlıkla gelsin miniğin
Oooooo gözün aydın canım. Evde takıl bol bol. Bende gitmiyorum işe. Evdeyiz artık ne yapalımBugünden itibaren 20 gün izne ayrıldım oh 3 ayın son zamanlarını evde geçirceğim için çalışmaya ağrım için çooookkk mutluyumm
Cok icmiyorsan dert etme cicegim ben tiryakiyim benim durum daha vahim sanırımNanaaa bende öyle kandiriyorum kendimihamile olduğumu öğreneyim kırıp atcam sigarayı diyorum zaten çok içmiyorum da
Ben sinirli biri degilim ask olsun cicegim.
Kafasıyla bacagı aynı yerdemi onun yoksa benim gözlerimmi yanılıyorduAha kızım teyzeleri size bir adet ayak show
Aynen sen ayagi al kafaya götür dedim bu gercekmiKafasıyla bacagı aynı yerdemi onun yoksa benim gözlerimmi yanılıyorduayagına kurban masallah böcegime
İnsallah cicegim aramıza hosgeldinİnsallah olur çok amin...
İyiyiz cicegim sen nasılsın kocan geldimiSlmlar kızlar nasılsınız❣ bol bol evde takılmaca durumlarındayiz biz artık insAllah atlatırız bı an önce şu virüs olayını Çarşamba randevum vardı korkumdan iptal ettim artık 1 nisana aldım duruma göre onu da erteleyin belki bı sıkıntı hissetmedikce gitmem hastanelere dün dip köşe temizlik yaptım bugün rahatım ☺
Allahım bunu sokla yazdıgın günleride göstersin insallah banaaaaaaaHAMILEEEEYIIIIIIIMMMMMMMMMMM BEEENNN SU ANNN HAMILLEYYIIIMMM BEEEENNNN SSSSUUU AANNNN HAAAMMIILLEEYYIIIMMM
Seeeennn cidddiiiissiin yemin ederim saka yaoiyorsun sandimmmm ammaaaa cok şükür kiizzz yaaaaaaaaaaa Haamiiilleeesssiiinnn
Anacum benimBen sinirli biri degilim ask olsun cicegim.
Sadece benim degil Sariseker8787 adlı kullanıcı buradaki herkesin iyi niyetlerini suistimal etti anlamadan dinlemeden fesatlar diye cıkıstı.
Ve bu düsüncesindede diretti.
daha öncede aynı söylemde olan birisinin burada yeri olmadıgını söyleyip göndermistim eski ardakaslarımız cok iyi hatırlar.
Bizlere bizim gibi özü sözü bir olanlar lazım sabah dua edip aksam beddua edenler degil
Böyleysen benden korkmana gerek yok yani evladım
Vallahi ciddiSeeeennn cidddiiiissiin yemin ederim saka yaoiyorsun sandimmmm ammaaaa cok şükür kiizzz yaaaaaaaaaaa Haamiiilleeesssiiinnnaggglllaaaaa aglllaaa kiizzzzz vallHaaa agla ayyyyyy vallahaaa cok mutlu oldum
Sen ciddimisin yaaaa ay masaallahhh kuzummmm e gözümüzaydın satını ver cabukHoca luteal faz yetmezliği olduğu düşünüyorum sende dedi. Progestan ve iğne verdi☺
Sen ciddimisin yaaaa ay masaallahhh kuzummmm e gözümüzaydın satını ver cabuk
İyi istirahatler cicegimeBugünden itibaren 20 gün izne ayrıldım oh 3 ayın son zamanlarını evde geçirceğim için çalışmaya ağrım için çooookkk mutluyumm
Onun elastikiyetini yeriz yaaa masallah masallah masallahAynen sen ayagi al kafaya götür dedim bu gercekmidoktorda dedi anne karninda cok elastik olurlar ben neler gorudm bu neki dedi ☺
Aayyyy vallaaaahaa sok oldumVallahi ciddiben de yine kimyasal sanırım diye girmek istedim, aslında gitmeyecektim, koyu çizgi görene kadar. Sonra içimden bir his git belki kurtarılabilecek bir değerdedir dedim hemen randevu aldım yarım saate kalktım gittim ağladım hocaya da arabaya bindim sonra bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağladım daha şakalaşalı ne kadar olmuştu Di mi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?