Son adet tarihi☺☺ Vereyim vereyim de Sat ne ki
Gerçekten konuşunca hadi dedim hiç belirti yok ama yine de bir umutAayyyy vallaaaahaa sok oldumHayirli olsuuunn ne konustuk oyle aniden gelişti dimi hayret verici bisey ne dürtü seni test yaptin hadi testinin resmini at eheheheheheh
Acıdan kıvransamda bende mutluyumYaaaa nasıl sevindim gözünaydın kuzummmm
Ben de diyorum bu neSon adet tarihi
Biyerden hamilelere seviniyoruz bir yerden adete allahım sen nelere kadirsinAcıdan kıvransamda bende mutluyum
Senide beybililer listemize aldım saglıkla ilerlesin insallah gebeligin balamBen de diyorum bu ne20.02.2019
Yaa biliyor musun ben bir de ovülasyon testi ile takip ettim ama yakalayamadımSenide beybililer listemize aldım saglıkla ilerlesin insallah gebeligin balam
Erken döllenme oldu herhalde batın 22sindeymis cünkü. 288 cok güzel bir deger masallah
Masallah,sevindim yaGerçekten konuşunca hadi dedim hiç belirti yok ama yine de bir umutiki tane yaptım biri yanlış olabilir diye
Çok teşekkür ederim canımMasallah,sevindim ya
Bende onu düşünüyordmBiyerden hamilelere seviniyoruz bir yerden adete allahım sen nelere kadirsin
Allahım gönlüne göre vermis insallah hayırlı evlat olur hayırlı anne baba olursunuz onada cicegim cok sevindim adına valalYaa biliyor musun ben bir de ovülasyon testi ile takip ettim ama yakalayamadımondan kaçırdık kaçırdık diyordum döllensin de erken geç artık razıyım çok teşekkür ederim nanaanacım Allah isteyen herkese nasip olsun.
Biliyor musun kimseye söylemedim henüz, haftaya kadar söylemeyeceğim, ilk sizlerle paylaştımiyi ki varsınız
İnşallah hiç gelmezBen gec tarihini yazayım totemimize o ise hic gelmesin cicegimolur öyle arada birikigün oynamalar hic dert etme onu
Cünkü o bebek gelmesinin en gerekli niteligiBende onu düşünüyordm
Zannedersn bebe varda havalara uçmuşum
Regl olduğuma sevndm resmen
Kesinlikle uğurlu Bo topikAllahım gönlüne göre vermis insallah hayırlı evlat olur hayırlı anne baba olursunuz onada cicegim cok sevindim adına valalrabbim kem gözlerden sakınsın sizi insallah bizlerde aynı duyguları paylasacaz canım amin sende iyiki varsın iyiki gelip bizleri dert ortagın yapmıssın beybililer kervanına katılmıssın sana demistim ugurlu bu topik
Çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?