Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aayyyy vallaaaahaa sok oldum Hayirli olsuuunnne konustuk oyle aniden gelişti dimi hayret verici bisey ne dürtü seni test yaptin hadi testinin resmini at eheheheheheh
Gerçekten konuşunca hadi dedim hiç belirti yok ama yine de bir umut iki tane yaptım biri yanlış olabilir diye

Eklentiler

• 1584447506835234457092713206644.webp
    14 KB · Görüntüleme: 31
Senide beybililer listemize aldım saglıkla ilerlesin insallah gebeligin balam
Erken döllenme oldu herhalde batın 22sindeymis cünkü. 288 cok güzel bir deger masallah
Yaa biliyor musun ben bir de ovülasyon testi ile takip ettim ama yakalayamadım ondan kaçırdık kaçırdık diyordum döllensin de erken geç artık razıyım çok teşekkür ederim nanaanacım Allah isteyen herkese nasip olsun.
Biliyor musun kimseye söylemedim henüz, haftaya kadar söylemeyeceğim, ilk sizlerle paylaştım iyi ki varsınız

N Nana Ana nanacımyeni bat 2 ya da 4 nisan.. bu ay döngüm bozuldu 5 gün olan regl uzunluğum değişti ilk hiç gelmedi sonra 7. Güne kadar uzadı o yüzden ne zman gelir bende bilemedim

Allahım gönlüne göre vermis insallah hayırlı evlat olur hayırlı anne baba olursunuz onada cicegim cok sevindim adına valal rabbim kem gözlerden sakınsın sizi insallah bizlerde aynı duyguları paylasacaz canım amin sende iyiki varsın iyiki gelip bizleri dert ortagın yapmıssın beybililer kervanına katılmıssın sana demistim ugurlu bu topik

Son düzenleme:
N Nana Ana nanacımyeni bat 2 ya da 4 nisan.. bu ay döngüm bozuldu 5 gün olan regl uzunluğum değişti ilk hiç gelmedi sonra 7. Güne kadar uzadı o yüzden ne zman gelir bende bilemedim
Ben gec tarihini yazayım totemimize o ise hic gelmesin cicegim olur öyle arada birikigün oynamalar hic dert etme onu

Kesinlikle uğurlu Bo topik çok teşekkür ederim güzel sözlerin için Allah hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsin, bizler de iyi anne baba olalım inşallah

Y yaska32 hayırlı olsun gebeliğiniz burdan her hamilelik müjdesini alınca kendim öğrenmiş gibi seviniyorum gerçekten ☺♥♥♥
Çok teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlere inşallah öncelikle sizlere ben de her hamilelik haberini kendime umut alırdım, bu gün yazdım daha hatta. Çok şükür bu günlere geldim hepimiz burada yakın yazamanda paylaşalım inşallah bebiş haberlerimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…