Amin amin insllh tskkr ederm ❤Güzel biryer cıksın insallahta size bol bereket getirsin amin
Fatma kız çok tatlısın ya. Gülmekten öldüm şu cevabına.
TmDuş alıyorsun
hindiiiiiiii hem dus alıyoruz hemde pamıkla agzımıza sürüyoruz tmSen icme pamukla al sür bogazina
İyi geceler kızlarrnasılsınız
İyi geceler canım, iyiyiz sen nasılsın? Benimde yarın randevum var, herkes gitme diyo ama daha fazlalaşmadan şu durumlar gideyim diyorum ben.Bu virus haberleri izlemekten çok korkar oldum perşembe kontrol var gitmeye korkuyorum
Amin amin insllh tskkr ederm ❤
Bizimkine dedim ki doguma gir nolur yanimda gormek istiorm seni. Yok yaaw olur mu ole sey yapamam dedi. Korkma zaten orami gostermiorm ki sana sadece elimi tut diom dedim
hıııııı birde iciyormusumİçiyoruz ☺☺
İçiyoruz ☺☺
80sene bu yöntemlerle tüm virüslerden kurtulur korunurum ben hay yasayın ciceklerimhıııııı birde iciyormusum
Bende mecburum cnm erken doğumum var daha önceden oyuzden ölçümler önemli Allahım hepimizi korusun inlİyi geceler canım, iyiyiz sen nasılsın? Benimde yarın randevum var, herkes gitme diyo ama daha fazlalaşmadan şu durumlar gideyim diyorum ben.
Bence kimse virüs için bunu ertelememeli bizden büyük Allah var ve rabbim herşeyin hayırlısı vakti zamanı ne zamansa verir ben dün başka bi topiğimizde hamile bi arkadaşımızın çocuğumun yaşamına son versem mi bu virüs yüzünden diye bi sorusunu gördüm kahroldum bizim ne haddimize böyle kutsal bir mıcizeye engel olmak ya da yaşamına son vermekKızlar çocuk işini ertelemeyi düşünüyor musunuz?
Aslnda asil amaci benm aci cektgimi gormemek . Tabi oramin da o kdr acildigini gormek istemiodurAdamın aklına bile gelmeyeni getirmişsinUtanıyo herhalde başkalarının yanındayken seni öyle görmeye
Nie naptiiinRezillik rezil oldum
Durumlara bak kahrolacaksınNie naptiiin
Oha o kdr da deil yaaaa. Tobe yarabbiiBence kimse virüs için bunu ertelememeli bizden büyük Allah var ve rabbim herşeyin hayırlısı vakti zamanı ne zamansa verir ben dün başka bi topiğimizde hamile bi arkadaşımızın çocuğumun yaşamına son versem mi bu virüs yüzünden diye bi sorusunu gördüm kahroldum bizim ne haddimize böyle kutsal bir mıcizeye engel olmak ya da yaşamına son vermek
Ya beni kabus gibi düşüncelerden sıyırıp nasıl güldürdün Allah sana bebeğine hayırlı ömür versin inşallahAslnda asil amaci benm aci cektgimi gormemek . Tabi oramin da o kdr acildigini gormek istemioduradami sevdgi seyden sogutmiyak durduk yere
Vallahi billahi herkes şok oldu ben cevap bile vermedim cevabım çok ağır olurdu banlanırdım diye cevap vermemeyi tercih ettim ama rabbime dua ettim böyle bi delilik yapmasın diyeOha o kdr da deil yaaaa. Tobe yarabbii
Bende senin gibi düşünüyorum.. Oda saçmalamış resmen keşke ben hamile olsam kendimi eve kitlerim karnımdakini severim şaşırmışlar iyice.Bence kimse virüs için bunu ertelememeli bizden büyük Allah var ve rabbim herşeyin hayırlısı vakti zamanı ne zamansa verir ben dün başka bi topiğimizde hamile bi arkadaşımızın çocuğumun yaşamına son versem mi bu virüs yüzünden diye bi sorusunu gördüm kahroldum bizim ne haddimize böyle kutsal bir mıcizeye engel olmak ya da yaşamına son vermek
Ya beni kabus gibi düşüncelerden sıyırıp nasıl güldürdün Allah sana bebeğine hayırlı ömür versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?