Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel biryer cıksın insallahta size bol bereket getirsin amin
Amin amin insllh tskkr ederm ❤
Fatma kız çok tatlısın ya. Gülmekten öldüm şu cevabına.

Bizimkine dedim ki doguma gir nolur yanimda gormek istiorm seni. Yok yaaw olur mu ole sey yapamam dedi. Korkma zaten orami gostermiorm ki sana sadece elimi tut diom dedim

Amin amin insllh tskkr ederm ❤

Bizimkine dedim ki doguma gir nolur yanimda gormek istiorm seni. Yok yaaw olur mu ole sey yapamam dedi. Korkma zaten orami gostermiorm ki sana sadece elimi tut diom dedim

Adamın aklına bile gelmeyeni getirmişsin Utanıyo herhalde başkalarının yanındayken seni öyle görmeye

Kızlar çocuk işini ertelemeyi düşünüyor musunuz?
Bence kimse virüs için bunu ertelememeli bizden büyük Allah var ve rabbim herşeyin hayırlısı vakti zamanı ne zamansa verir ben dün başka bi topiğimizde hamile bi arkadaşımızın çocuğumun yaşamına son versem mi bu virüs yüzünden diye bi sorusunu gördüm kahroldum bizim ne haddimize böyle kutsal bir mıcizeye engel olmak ya da yaşamına son vermek

Adamın aklına bile gelmeyeni getirmişsin Utanıyo herhalde başkalarının yanındayken seni öyle görmeye
Aslnda asil amaci benm aci cektgimi gormemek . Tabi oramin da o kdr acildigini gormek istemiodur adami sevdgi seyden sogutmiyak durduk yere

Oha o kdr da deil yaaaa. Tobe yarabbii

Aslnda asil amaci benm aci cektgimi gormemek . Tabi oramin da o kdr acildigini gormek istemiodur adami sevdgi seyden sogutmiyak durduk yere
Ya beni kabus gibi düşüncelerden sıyırıp nasıl güldürdün Allah sana bebeğine hayırlı ömür versin inşallah

Bende senin gibi düşünüyorum.. Oda saçmalamış resmen keşke ben hamile olsam kendimi eve kitlerim karnımdakini severim şaşırmışlar iyice.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…