Anlıyorum gerçekten insan bazen kendim yorulayım ama kimseyle uğraşmayayım diyor birde virüs korkusu eklenince buna Allah muhafaza , ama gelmesi belki daha hayırlıdır öyle düşünün kendinizi rahatlatın , hem bakarsınız gelir bir işi çıkar daha erken gider uzun süre kalmaz, inşallah Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder sağlıkla sıhhatle bu zor zamanları da atlatırız hep birlikte.Zaten gormesini istiormdaha cok ici acisin ki merhameti cogalsin. Beni uzmesin hic bi zamn
Aynn dogru diosun. Insllh halledicez bi sekilde
Amin insllh cnm. Bnm vaktime daha var daa. Gorumcemi erken gondercekler. O yuzden dert oldu
Insllh saoalsnAnlıyorum gerçekten insan bazen kendim yorulayım ama kimseyle uğraşmayayım diyor birde virüs korkusu eklenince buna Allah muhafaza , ama gelmesi belki daha hayırlıdır öyle düşünün kendinizi rahatlatın , hem bakarsınız gelir bir işi çıkar daha erken gider uzun süre kalmaz, inşallah Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder sağlıkla sıhhatle bu zor zamanları da atlatırız hep birlikte.
Bence de nişanlı kız onun kendi süreci düğün hazırlıkları vs. olur cnm uzun süre durmaz o kendi telaşıyla uğraşırInsllh saoalsnzaten cok fazla nisnli kalinmio esim tarafinda. Ay valla kafam corba oldu napsam diye. Haftya kdr dusunur karar veririz artk. Hayrlisiyla olup bitsin bklm
Ben de bişiler hissediyorum boğazımda sanki, ay psikolojiktir umarımPsikolojikmi yüzümde yanıyorbir yapayım simdi
Sakin ol kuzum ateşini ölç bakalim sıradan boğaz enfeksiyonu da olabilir biz bir aydır hastayız daha duzelemedik bıktık ilaç kullanmaktan iyilesemiyoruz bir türlü
Tuzlu suyla gargara yap ağzına burnuna, bal yiyebilirsin batma için
Ballı ıhlamur yaptım ictim ben hastada degildim iyiydim batma hala var tam bogazımdaAynen.. Çinde birşey bulununca biter zaten
Allah korusn kızzzzz
Sıcak şeyler iç
Naaanaaa bak ne anlatcam cok komiikBallı ıhlamur yaptım ictim ben hastada degildim iyiydim batma hala var tam bogazımdasagolun ciceklerim
Ama kimileri soguyadabiliyor bu durumlarda iyi düsün korkutmak gibi olmasın ama uzaklasıyor bazı eslerZaten gormesini istiormdaha cok ici acisin ki merhameti cogalsin. Beni uzmesin hic bi zamn
Aynn dogru diosun. Insllh halledicez bi sekilde
Amin insllh cnm. Bnm vaktime daha var daa. Gorumcemi erken gondercekler. O yuzden dert oldu
Sen birkere sus taze annesinBen de bişiler hissediyorum boğazımda sanki, ay psikolojiktir umarımöyledir öyledir
Anlatmadan güldüm ama anlat gülelimNaaanaaa bak ne anlatcam cok komiik
Orami gormicek ki kiz. Sadece sanci aninda belime masaj yapck o kdrAma kimileri soguyadabiliyor bu durumlarda iyi düsün korkutmak gibi olmasın ama uzaklasıyor bazı esler
Bazen esarbimi yaparken igenyi agzimzda tutarz . Yine bi gun nenemlerdeyiz gidecez. Esarbimi yapcm. Agzimda da igne. Sonra bi baktim toplu ignenin topu kalmis agzimdaAllhim ariom ariom yok goremiom bi turluu. Anneee igneyi yuttum galiba dedim . Ardindan bogazimda tipki igne batar gibi batmalar. Yutkunup duruom hep agrio. Herkes bi panik yapti yerde igneyi arioz. Sonra buldum ben igneyi. Koca bi oh cektm. Sonra da bogaz agrim gecti
O sancı anında o cıglıklarının arasında elini beline götürmesine senin tekmelerinden yumruklarından fırsat bulursa yapar tabiOrami gormicek ki kiz. Sadece sanci aninda belime masaj yapck o kdr
Ağzın bal yesin ama seninSen birkere sus taze annesin
İnsallah psikolojiktir balam alttan alttan batıyor hala görmemezlikten geliyorumAğzın bal yesin ama seninsenin de öyle bir durum yoktur bence, bugünlerde çok rüzgar var ondan bir de psikolojik hissediypruzdur ☺ yarına turp gibi oluruz
Yapar yapar guveniorm adamimaaO sancı anında o cıglıklarının arasında elini beline götürmesine senin tekmelerinden yumruklarından fırsat bulursa yapar tabi
Diger türlüsünü anlamadım nedemektir ama baya güldüm öküzde bana bakıp güldü hattaSen sjmdi gercek mi gulduun yoksam diger turlu mu guldun
Güzel biryer cıksın insallahta size bol bereket getirsin aminYapar yapar guveniorm adamimaaneyse bulasiklri kocayla yikim de ole geliim.
Ayy yarin tercih sonuclrim da aciklanio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?