Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten gormesini istiorm daha cok ici acisin ki merhameti cogalsin. Beni uzmesin hic bi zamn

Aynn dogru diosun. Insllh halledicez bi sekilde

Amin insllh cnm. Bnm vaktime daha var daa. Gorumcemi erken gondercekler. O yuzden dert oldu
Anlıyorum gerçekten insan bazen kendim yorulayım ama kimseyle uğraşmayayım diyor birde virüs korkusu eklenince buna Allah muhafaza , ama gelmesi belki daha hayırlıdır öyle düşünün kendinizi rahatlatın , hem bakarsınız gelir bir işi çıkar daha erken gider uzun süre kalmaz, inşallah Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder sağlıkla sıhhatle bu zor zamanları da atlatırız hep birlikte.

Insllh saoalsn zaten cok fazla nisnli kalinmio esim tarafinda. Ay valla kafam corba oldu napsam diye. Haftya kdr dusunur karar veririz artk. Hayrlisiyla olup bitsin bklm

Insllh saoalsn zaten cok fazla nisnli kalinmio esim tarafinda. Ay valla kafam corba oldu napsam diye. Haftya kdr dusunur karar veririz artk. Hayrlisiyla olup bitsin bklm
Bence de nişanlı kız onun kendi süreci düğün hazırlıkları vs. olur cnm uzun süre durmaz o kendi telaşıyla uğraşır beklediğiniz tarihten çok daha sonra gelir, uzun süre kalmadan daha erken, siz biraz toparlanınca da gider hayırlısıyla.

Sakin ol kuzum ateşini ölç bakalim sıradan boğaz enfeksiyonu da olabilir biz bir aydır hastayız daha duzelemedik bıktık ilaç kullanmaktan iyilesemiyoruz bir türlü
Tuzlu suyla gargara yap ağzına burnuna, bal yiyebilirsin batma için
Aynen.. Çinde birşey bulununca biter zaten

Allah korusn kızzzzz
Sıcak şeyler iç
Ballı ıhlamur yaptım ictim ben hastada degildim iyiydim batma hala var tam bogazımda sagolun ciceklerim

Zaten gormesini istiorm daha cok ici acisin ki merhameti cogalsin. Beni uzmesin hic bi zamn

Aynn dogru diosun. Insllh halledicez bi sekilde

Amin insllh cnm. Bnm vaktime daha var daa. Gorumcemi erken gondercekler. O yuzden dert oldu
Ama kimileri soguyadabiliyor bu durumlarda iyi düsün korkutmak gibi olmasın ama uzaklasıyor bazı esler

Bazen esarbimi yaparken igenyi agzimzda tutarz . Yine bi gun nenemlerdeyiz gidecez. Esarbimi yapcm. Agzimda da igne. Sonra bi baktim toplu ignenin topu kalmis agzimda Allhim ariom ariom yok goremiom bi turluu. Anneee igneyi yuttum galiba dedim . Ardindan bogazimda tipki igne batar gibi batmalar. Yutkunup duruom hep agrio. Herkes bi panik yapti yerde igneyi arioz. Sonra buldum ben igneyi. Koca bi oh cektm. Sonra da bogaz agrim gecti

Ağzın bal yesin ama senin senin de öyle bir durum yoktur bence, bugünlerde çok rüzgar var ondan bir de psikolojik hissediypruzdur ☺ yarına turp gibi oluruz
İnsallah psikolojiktir balam alttan alttan batıyor hala görmemezlikten geliyorum
İnsallah dedigin gibi oluruz yarın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…