Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız kal bu hayatın heyecanı meyecanı yok sensiz gözlerin gercekten kapanıyorsa kıyamam uyu hadi
ah canım iyi ki varsın, ne de güzel gazlıyorsun beni ama gideyim, loriğe de bak gidişime sevinmiş muhteşem diyor bir de hayın iyi geceler hepinize

ah canım iyi ki varsın, ne de güzel gazlıyorsun beni ama gideyim, loriğe de bak gidişime sevinmiş muhteşem diyor bir de hayın iyi geceler hepinize
Çünkü ben de gidicem simdi o yuzden mihtiiişiiimmm diddimbensiz fazla kinusulmasin sonra merwk ediyorum

Nankür lorik her zamanki huyları iste bakma sen ona seni seviyorum iyi geceler aybalam

Hayırlı uğurlu olsun canım, çok şükür atanmışsın çok sevindim
Tskkr ederm cnm
Yaaa kendim yeniden atanmış gibi sevindim hadi hayırlı olsun
Saoalsn meslektasim tskkr edrm
Atanacagını biliyordum Cizreyi okuyunca bir icim kıyıldı ne edeceksiniz oralarda
Cok guzlmis kiz oralar merkez cok sukur. 4 yil idare ederiz artk. Sonra Allh kismet ederse istedgimz bi yere
Hayırlı olsun, Allah kolaylık verir inş.
Amin insllh tskkr ederm

Tskkr ederm cnm

Saoalsn meslektasim tskkr edrm

Cok guzlmis kiz oralar merkez cok sukur. 4 yil idare ederiz artk. Sonra Allh kismet ederse istedgimz bi yere

Amin insllh tskkr ederm
2. Tercihler daha güzel olur insallah cicegim hakkınızda hayırlısı olsun birsürü güzel cocukların olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…