- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yok ucmuyor kaliciKarıstırdıktan sonra biraz beklesek ucmazmı kokusu
Cok güzel matamatiklerimiz cidden prof olacak bayanlarızYanlış çıkıyor sonuçbir artı birdir o
Clifetada böyle korkutmustun sen ama ben cok sevmistim onuYok ucmuyor kalici
Onu bunu bilmem ben yatıyorum, gözlerim kapanıyor, çok kalınca burayı karıştırabiliyorum o da var, öpüyorum siziCok güzel matamatiklerimiz cidden prof olacak bayanlarız
Dammaahhhh dadii elbbette guzum hala da sevemedim clofe yiClifetada böyle korkutmustun sen ama ben cok sevmistim onu
Kız kal bu hayatın heyecanı meyecanı yok sensizOnu bunu bilmem ben yatıyorum, gözlerim kapanıyor, çok kalınca burayı karıştırabiliyorum o da var, öpüyorum sizi
Senin ayzının tadı bozuyk biyııııDammaahhhh dadii elbbette guzum hala da sevemedim clofe yiodun gibiydi tadi bana
Kız kal bu hayatın heyecanı meyecanı yok sensizgözlerin gercekten kapanıyorsa kıyamam uyu hadi
Binim igzimin tidi mikkiimmiiilllSenin ayzının tadı bozuyk biyıııı
Çünkü ben de gidicem simdi o yuzden mihtiiişiiimmm diddimah canım iyi ki varsın, ne de güzel gazlıyorsun beni ama gideyim, loriğe de bak gidişime sevinmiş muhteşem diyor bir de hayın iyi geceler hepinize
Nankür lorikah canım iyi ki varsın, ne de güzel gazlıyorsun beni ama gideyim, loriğe de bak gidişime sevinmiş muhteşem diyor bir de hayın iyi geceler hepinize
Gec gelip erken gidiyorsun hamilemisinÇünkü ben de gidicem simdi o yuzden mihtiiişiiimmm diddimbensiz fazla kinusulmasin sonra merwk ediyorum
Bugün ne oldu biliyormusunBinim igzimin tidi mikkiimmiiilllsensin bozuk hanimmm haannniiiimmm
Tskkr ederm cnmHayırlı uğurlu olsun canım, çok şükür atanmışsın çok sevindim☺
Saoalsn meslektasimYaaakendim yeniden atanmış gibi sevindim hadi hayırlı olsun
Cok guzlmis kiz oralarAtanacagını biliyordumCizreyi okuyunca bir icim kıyıldı ne edeceksiniz oralarda
Amin insllh tskkr edermHayırlı olsun, Allah kolaylık verir inş.
Allahina nolduBugün ne oldu biliyormusun
İnsallah test yaptın silik gördün degilmiGaliba
Evveettttttt cok mutluyumİnsallah test yaptın silik gördün degilmi
2. Tercihler daha güzel olur insallah cicegim hakkınızda hayırlısı olsun birsürü güzel cocukların olacakTskkr ederm cnm
Saoalsn meslektasimtskkr edrm
Cok guzlmis kiz oralarmerkez cok sukur. 4 yil idare ederiz artk. Sonra Allh kismet ederse istedgimz bi yere
Amin insllh tskkr ederm
Hastaneye gittigimde alnıma birsey dayadılarAllahina noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?