Evet cnm aciklndi aksam uzeri
EVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
ŞIRNAK CIZREYE ATANDIIMMHamdolsn bu gunlre
Saoalsn cnmHayırlı, uğurlu olsun canım. Bizden uzaklarda olucaksın ama kalbimiz seninle. Bu arada bu olaylardan sonra atama vs olayları nasıl devam edicekmiş öğrendin mi?
Eşin ne dedi?Saoalsn cnm
Duyurrulari bekliorz daha cnm. Pek bisey belli deil
Sevindi o daEşin ne dedi?
Oooo çok iyi o zaman. Hayırlısıyla canımmmmSevindi o dazaten daha once yasayip calistgi yerlerden biri. Arkdslari tanidiklri da var. Yabnci bi yer deil yani
Tüp bebek demiyorum cnm ben zaten değerlerine de baktım amh sınırda. 0 lara düşünce sıkıntı yaratabilir.. Klomen tarzı yumurta büyütme tedavisi uygulanabilir..Cicegim sen biraz beni geriden takip ediyorsun sanırım yinede kısa bir özet geceyim sanakan degerlerimde sorun yok arastırma hastanesine daha bugün gittim amh evet sınırda gözüküyor ama 0-0.25 gibi degerlere tüp bebek öneriyoruz dedi. Israrla catlatma ignesi istedigim halde vermedi degerlerin cok güzel denemeye devam edin diyerek. Bu degerlerle gidip kısırlık tedavisi görmek istemiyorum zaten. Ayrıca maddi sıkıntılarımız var para akısı yok diyor koca tüp bebege baslamamda mümkün degil. Baslasamda sürec beni cok yıpratır zaten tüyden nem kapan biriyim cünkü azcok görüyorsunuz
Ve bitkisel kürler tedavilerde bana dokunuyor kuzum mideme zarar veriyor rahatsız oluyorum her bitkiyi kullanamıyorumoyüzden akısına bırakmak zorundayım balam. Tesekkür ederim beni düsünüp fikir verdigin icin seni seviyorum
hayırlı olsun canımEVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
Rabbim hayırlara vesile etsin... Kolaylık versinEVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
Hayırlı olsun canımEVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
Oooo çok iyi o zaman. Hayırlısıyla canımmmm
hayırlı olsun canım
Tskkr ederm kizlar saolunRabbim hayırlara vesile etsin... Kolaylık versin
Belli deil ama yazin dusunuorz. Cocuk biraz toparlnsin ole giderzHayırlı olsun canımne zaman gidiceksiniz pekiii
Aynen canım şu olaylarda diner hem şnşallahBelli deil ama yazin dusunuorz. Cocuk biraz toparlnsin ole giderz
Hayırlı uğurlu olsun canım, çok şükür atanmışsın çok sevindimEVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
YaaaEVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
Nana hayırdır sen de mi nüfus sayımı patlaması için ortalıktan kayboldunSende sagol balam
Nerede bu millet nufüs sayımını patlatacaklar ülkede
Dinlene dinlene yap cicegim yazın bitsin dert etmeTatil başlayınca kendimi temizliğe verdim. Dip köşe eve giriştim genel temizlik ama azar azar yapıyorum kendimi çok da yormamak için. Bu gidişle de tatil bitene kadar ancak biter temizliğim
Ay olmadı yaaavvvv daha bugün düsünmeye basladıkNanam kaç yıllık evliydinve tam olarak kaç ay oldu bebek düşünüyorsunuz
Arkadaslarınıda boslama canım bak ben hic bosluyormuyumValla ben temizlikten ve haberlerden artı kalan zamanlarda hep burdayım arkadaşlarımı da boşverdimburda içimi döküyorum rahatlıyorum buradaki samimiyet paylaşım dertleşme kendimizi olduğumuz gibi anlatabilme hiç bi yerde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?