Tskkr edrm bebisim. Nerdesin sen kac gundurHayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın
Ya sorma benim doktor tutturdu oksapar kan sulandırıcı iğne kullan diye. Kafam allak bullak. Herhangi bir testime bakmadan kullan dedi tedbir amaçlı. İçinde domuz mukozasından üretilmiş bir madde var açık açık reçetede yazıyor zaten. Zorunlu olmadıkça kullanmak istemiyorum gel gör ki kullan diyor bir şey olsa kendimi çok kötü hissederim öyle işte inanılmaz arada kaldım korkuyla ilerliyoruz bakalımTskkr edrm bebisim. Nerdesin sen kac gundur
Kocacılar giderek cogalıyor yokmu arttıranKız ben de ayrı yatamam kocamdan ☺ bir yastıkta koca demişler dimi ama aa yaklaşmadan yatın çok korkuyorsanız mesafe koyun
Söyle ona gelirken alsın iste sen cıkma zaten sakınOrayi unutmusum tamamenamaan bi o eksik kalsin . Kocayi aklayip paklasam yeterli nasil olsa ben cikmiom disari
İyiyim cicegim seni arıyordu gözlerim iyiki geldin nasıl oldun iyimisin
Yukarda Fatma ya yazdığım gibiyim balımm idare ediyorumİyiyim cicegim seni arıyordu gözlerim iyiki geldin nasıl oldun iyimisin
Valla canim bende yatamam yatsamda sabah kadar uykum gelmez insallah virüs bulaşmazda evede getirmez viruste bulaşmazKocacılar giderek cogalıyor yokmu arttıran
Keske bir gidip birebir konussaydın beklemeseydin kuzum domuz yagıda varmıs icinde kullanmak istemiyorum ne amacla verdiginizi merak ediyorum ya zararı olursa diye korkuyorum test yapmadan verdiniz deseydin böyle kendini üzecegineYukarda Fatma ya yazdığım gibiyim balımm idare ediyorum
Burada birtane daha kıskanc kocacı varmısValla canim bende yatamam yatsamda sabah kadar uykum gelmez insallah virüs bulaşmazda evede getirmez viruste bulaşmaznormaldede bana bazen diyo anan gilde yat bi kac gün ozlediysen diyo yok az diyom başını boşmu bırakak anam
Keske ortalik musait olsydi baska dr gitseydin. Icerigi pek de hos deilmisYa sorma benim doktor tutturdu oksapar kan sulandırıcı iğne kullan diye. Kafam allak bullak. Herhangi bir testime bakmadan kullan dedi tedbir amaçlı. İçinde domuz mukozasından üretilmiş bir madde var açık açık reçetede yazıyor zaten. Zorunlu olmadıkça kullanmak istemiyorum gel gör ki kullan diyor bir şey olsa kendimi çok kötü hissederim öyle işte inanılmaz arada kaldım korkuyla ilerliyoruz bakalım
Dedim kuzum demez olur muyum. Hem bir yıl beklemişsin hem tedavi olmuşsun tedbir amaçlı, bebeğe ve sana zararı olmaz diyor. Dün kalp atışını duyduk hamdolsun ama hep bi korku içinde geçecek günlerKeske bir gidip birebir konussaydın beklemeseydin kuzum domuz yagıda varmıs icinde kullanmak istemiyorum ne amacla verdiginizi merak ediyorum ya zararı olursa diye korkuyorum test yapmadan verdiniz deseydin böyle kendini üzecegine
Yaaaa sükürler olsun böyle mutlu haberin üzerine kendini sen ne diye üzüyorsun cok sevindim balam kötüyü düsünme iyiyi düsünki mutlu olasın yaaaDedim kuzum demez olur muyum. Hem bir yıl beklemişsin hem tedavi olmuşsun tedbir amaçlı, bebeğe ve sana zararı olmaz diyor. Dün kalp atışını duyduk hamdolsun ama hep bi korku içinde geçecek günler
Muadilleri de aynı canım araştırdım. Dahiliye ve kalp doktoruna gittim hani varis vs içinde sordum pıhtılaşma yapar mı diye. Yapmaz ve iğneye gerek yok dediler. Bulunduğum yerden dolayı o kadar doktor sıkıntısı yaşıyorum ki anlatamam. Hemotolojiye randevu aldım pıhtılaşma testi için ama bir-iki düşük olmadan yapmıyorlar bakalım yaparlar mı bendeKeske ortalik musait olsydi baska dr gitseydin. Icerigi pek de hos deilmisonun yerine gecen baska ilac yok mu acaba
Allah razı olsun bitanemmYaaaa sükürler olsun böyle mutlu haberin üzerine kendini sen ne diye üzüyorsun cok sevindim balam kötüyü düsünme iyiyi düsünki mutlu olasın yaaacok sevindim ben
O zaman Allha emant edip kullnmican. Allh yardimcin olsn. Skntili bi durumMuadilleri de aynı canım araştırdım. Dahiliye ve kalp doktoruna gittim hani varis vs içinde sordum pıhtılaşma yapar mı diye. Yapmaz ve iğneye gerek yok dediler. Bulunduğum yerden dolayı o kadar doktor sıkıntısı yaşıyorum ki anlatamam. Hemotolojiye randevu aldım pıhtılaşma testi için ama bir-iki düşük olmadan yapmıyorlar bakalım yaparlar mı bende
İnsallah cicegimAllah razı olsun bitanemmRabbim burdaki tüm kardeşlerimin evlat müjdesiyle yüzünü güldürsün inşallah
Elimde değil takıntılı biriyim ben hep bunu düşünüyorum ya kullanmadım diye bir şey olursa
anammm hayırlı olsunnnn bölüm neeeeEVET KIZLAR ACIKLIYORUUMMM
ŞIRNAK CIZREYE ATANDIIMMHamdolsn bu gunlre
Valla cnm bugün gitirk doktora. Doktor eğer şuan ertelesek durum daha kötüye gidicrk 3 ay civarı ertelenir dedi. Zaten ameliyattam sonra en az 1 en fazla 3 ay geçici menapoz uygulucakmış. Hastane iyi durumda zaten ameliyatın kapalı dedi bilmiyorum Bi kaç gün düşünücemburcusami canımm nasıl gidiyor neye karar verdiniz en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?