Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tskkr edrm bebisim. Nerdesin sen kac gundur
Ya sorma benim doktor tutturdu oksapar kan sulandırıcı iğne kullan diye. Kafam allak bullak. Herhangi bir testime bakmadan kullan dedi tedbir amaçlı. İçinde domuz mukozasından üretilmiş bir madde var açık açık reçetede yazıyor zaten. Zorunlu olmadıkça kullanmak istemiyorum gel gör ki kullan diyor bir şey olsa kendimi çok kötü hissederim öyle işte inanılmaz arada kaldım korkuyla ilerliyoruz bakalım

Kocacılar giderek cogalıyor yokmu arttıran
Valla canim bende yatamam yatsamda sabah kadar uykum gelmez insallah virüs bulaşmazda evede getirmez viruste bulaşmaz normaldede bana bazen diyo anan gilde yat bi kac gün ozlediysen diyo yok az diyom başını boşmu bırakak anam

Yukarda Fatma ya yazdığım gibiyim balımm idare ediyorum
Keske bir gidip birebir konussaydın beklemeseydin kuzum domuz yagıda varmıs icinde kullanmak istemiyorum ne amacla verdiginizi merak ediyorum ya zararı olursa diye korkuyorum test yapmadan verdiniz deseydin böyle kendini üzecegine

Burada birtane daha kıskanc kocacı varmıs

Keske ortalik musait olsydi baska dr gitseydin. Icerigi pek de hos deilmis onun yerine gecen baska ilac yok mu acaba

Keske bir gidip birebir konussaydın beklemeseydin kuzum domuz yagıda varmıs icinde kullanmak istemiyorum ne amacla verdiginizi merak ediyorum ya zararı olursa diye korkuyorum test yapmadan verdiniz deseydin böyle kendini üzecegine
Dedim kuzum demez olur muyum. Hem bir yıl beklemişsin hem tedavi olmuşsun tedbir amaçlı, bebeğe ve sana zararı olmaz diyor. Dün kalp atışını duyduk hamdolsun ama hep bi korku içinde geçecek günler

Dedim kuzum demez olur muyum. Hem bir yıl beklemişsin hem tedavi olmuşsun tedbir amaçlı, bebeğe ve sana zararı olmaz diyor. Dün kalp atışını duyduk hamdolsun ama hep bi korku içinde geçecek günler
Yaaaa sükürler olsun böyle mutlu haberin üzerine kendini sen ne diye üzüyorsun cok sevindim balam kötüyü düsünme iyiyi düsünki mutlu olasın yaaa cok sevindim ben

Keske ortalik musait olsydi baska dr gitseydin. Icerigi pek de hos deilmis onun yerine gecen baska ilac yok mu acaba
Muadilleri de aynı canım araştırdım. Dahiliye ve kalp doktoruna gittim hani varis vs içinde sordum pıhtılaşma yapar mı diye. Yapmaz ve iğneye gerek yok dediler. Bulunduğum yerden dolayı o kadar doktor sıkıntısı yaşıyorum ki anlatamam. Hemotolojiye randevu aldım pıhtılaşma testi için ama bir-iki düşük olmadan yapmıyorlar bakalım yaparlar mı bende

Yaaaa sükürler olsun böyle mutlu haberin üzerine kendini sen ne diye üzüyorsun cok sevindim balam kötüyü düsünme iyiyi düsünki mutlu olasın yaaa cok sevindim ben
Allah razı olsun bitanemm Rabbim burdaki tüm kardeşlerimin evlat müjdesiyle yüzünü güldürsün inşallah
Elimde değil takıntılı biriyim ben hep bunu düşünüyorum ya kullanmadım diye bir şey olursa

O zaman Allha emant edip kullnmican. Allh yardimcin olsn. Skntili bi durum

İnsallah cicegim
Degerlerin normalse kullanma ama doktorda durduk yere önermezdi bence yaaa cok karmasık gercekten farklı doktora gidebilseydin ona göre karar verirdin aslındada imkan yok diyorsun

burcusami canımm nasıl gidiyor neye karar verdiniz en son?
Valla cnm bugün gitirk doktora. Doktor eğer şuan ertelesek durum daha kötüye gidicrk 3 ay civarı ertelenir dedi. Zaten ameliyattam sonra en az 1 en fazla 3 ay geçici menapoz uygulucakmış. Hastane iyi durumda zaten ameliyatın kapalı dedi bilmiyorum Bi kaç gün düşünücem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…