- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Ay yokhamilesin demi
Bukadar gecikmen olmuyordu sen hamilesiiiiiiiinnnnnAy yoköyle bişi değil
çok iyi ya, çok güldümBugün 8 gün oluyo gecikmenin20 tane daha gebelik testi geldii bakalım gelirse gelir gelmezse 50 tane de ovi testi var donanımlıyım
Ay bilmiyorumki ya gece uyanıyorum resmen yüz üstü zaten yatamadımAlla alla niye acıyorki canım ya
Oluyo ya düzensiz adet görüyorum ben zatenBukadar gecikmen olmuyordu sen hamilesiiiiiiiinnnnn
Evet ama korona olayından korkuyorum yaCanım şuan okullar da tatil bana kalırsa tam zamanı
Kolonya da ovide de gebelik testlerinde stokluçok iyi ya, çok güldümmillet kolonya makarna stokluyo biz de ovü, gebelik Allah pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah diyelim
Gögüslerinde böyle oluyormuydu?Oluyo ya düzensiz adet görüyorum ben zatenhamile lik değil ya ama ne onuda anlamadım
Maşallah ne güzelDedim kuzum demez olur muyum. Hem bir yıl beklemişsin hem tedavi olmuşsun tedbir amaçlı, bebeğe ve sana zararı olmaz diyor. Dün kalp atışını duyduk hamdolsun ama hep bi korku içinde geçecek günler
Kolonya da ovide de gebelik testlerinde stokluAmiin Amiiinn hayırlısıyla
Yok ilk defa böyle bişi yaşıyorum yaGögüslerinde böyle oluyormuydu?
Ya Di mi amaçok iyi ya, çok güldümmillet kolonya makarna stokluyo biz de ovü, gebelik Allah pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah diyelim
Ya canım güzel olurda, o bende de var bi tek sigara kokusu ama kötü gelmeyenAmaan bu nedenle sigarıyıda bırakırsın işte fenamı olur sigaraya hayırr ben hiç denemedim sigara hiçde çekmedi beni belkide kötü kokuyor olmasından koku manyaklığı var bende
Yok canım daha neler her ay vücut farklı tepkiler gösterir canım adetin ne zamandı?Ay bilmiyorumki ya gece uyanıyorum resmen yüz üstü zaten yatamadımilk defada böyle sızlar oluyo hiç böyle bişeyler karşılaşmadım adet öncesi fln oluyormuş ya bazılarında bende olmadı hiç aklım karışık kötü bişey i var acaba ya tümor gibi
Hayırlısı bakalım bebi gelirde bırakırsın,Ya canım güzel olurda, o bende de var bi tek sigara kokusu ama kötü gelmeyenben bırakmak istemiyorum ki bu ara oyalıyor beni işte yoksa içmediğimde gerçekten çekilmez oluyorum farklı bi uğraşım olsa falan bırakırım inşallah da bakalım hayırlı sebeplerimiz olsun inşallah
Öyle öyleYa Di mi amaben de pre-seed, ovülasyon testi gebelik testi fln almıştım, kullanmaya gerek kalmadı çok şükür ama gebelik testlerini yapmaya devam edicem telef olmasın benim babannem de kalan ilaçları içerdi telef olmasın diye gen benziyor arkadaş
İnşallahhh canım inşallahhh çok içten söyledim okuduğum anda biz tüm isteyenlere Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsinHayırlısı bakalım bebi gelirde bırakırsın,
Ammiiiiiinnnnnnnİnşallahhh canım inşallahhh çok içten söyledim okuduğum anda biz tüm isteyenlere Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin
Benim stok hep dolu cicegim sen hala stoklamadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?