Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün 8 gün oluyo gecikmenin 20 tane daha gebelik testi geldii bakalım gelirse gelir gelmezse 50 tane de ovi testi var donanımlıyım
çok iyi ya, çok güldüm millet kolonya makarna stokluyo biz de ovü, gebelik Allah pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah diyelim

Alla alla niye acıyorki canım ya
Ay bilmiyorumki ya gece uyanıyorum resmen yüz üstü zaten yatamadım ilk defada böyle sızlar oluyo hiç böyle bişeyler karşılaşmadım adet öncesi fln oluyormuş ya bazılarında bende olmadı hiç aklım karışık kötü bişey i var acaba ya tümor gibi

Dedim kuzum demez olur muyum. Hem bir yıl beklemişsin hem tedavi olmuşsun tedbir amaçlı, bebeğe ve sana zararı olmaz diyor. Dün kalp atışını duyduk hamdolsun ama hep bi korku içinde geçecek günler
Maşallah ne güzel kaçıncı hafta sizin? İğne çok kişi kullanıyor. Doktor bana ecopirin verdi kansulandırıcı. Ben de bir daha gidince sorucam iğne mi ilaç mı diye

Kolonya da ovide de gebelik testlerinde stoklu Amiin Amiiinn hayırlısıyla
Tekrar grçmiş olsun cnm belki aynı durumu yaşayanlar çıkar bakalım N Nana Ana değil mi ama kuzum ortam kötü Allah muhafaza, sokağa çıkma yasağı falan da gündemde olunca bide bizim sigara var stoklamak istediğim ama o ne kadar çok olursa o kadar içtiğim için ona izin çıkmıyor eşten

Amaan bu nedenle sigarıyıda bırakırsın işte fenamı olur sigaraya hayırr ben hiç denemedim sigara hiçde çekmedi beni belkide kötü kokuyor olmasından koku manyaklığı var bende

çok iyi ya, çok güldüm millet kolonya makarna stokluyo biz de ovü, gebelik Allah pozitifleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah diyelim
Ya Di mi ama ben de pre-seed, ovülasyon testi gebelik testi fln almıştım, kullanmaya gerek kalmadı çok şükür ama gebelik testlerini yapmaya devam edicem telef olmasın benim babannem de kalan ilaçları içerdi telef olmasın diye gen benziyor arkadaş

Amaan bu nedenle sigarıyıda bırakırsın işte fenamı olur sigaraya hayırr ben hiç denemedim sigara hiçde çekmedi beni belkide kötü kokuyor olmasından koku manyaklığı var bende
Ya canım güzel olurda, o bende de var bi tek sigara kokusu ama kötü gelmeyen ben bırakmak istemiyorum ki bu ara oyalıyor beni işte yoksa içmediğimde gerçekten çekilmez oluyorum farklı bi uğraşım olsa falan bırakırım inşallah da bakalım hayırlı sebeplerimiz olsun inşallah

Yok canım daha neler her ay vücut farklı tepkiler gösterir canım adetin ne zamandı?

Hayırlısı bakalım bebi gelirde bırakırsın,

Öyle öyle çok şükür ki gerek kalmadı bebiş elini çabuk tuttu maşallah darısı bizlere olur inşallah da stoklarımızda elimizde patlar sen testleri kullan ama aman ilaçlar için aynı şeyi yapma Allah korusun gen o kadar da benzemesin

Benim stok hep dolu cicegim sen hala stoklamadınmı esinin sayesinde azaltacan herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…