Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah guzel hber verirsin

Aşk olsun ben yokum burda

Kızlar ben bi delilik yapıp 9 10 gün önceden test yaptım sırf heyecan olsun diye tabiki de negatifti sabah baktım çizgi çıkmış ama muhtemelen buharlaşma çizgisi o

aminnnn canım isteyen herkese inşallahh... sanki hiç gebe kalamıycam gibi bi his geliyo böyle olunca
Herkezin cökus donenleri oluo öle dusunme biraz salcaksin unutmaki rabbim verecekki aklina dusurdu ve aglayip sizlayarak sonucu degistiremeyiz bosa kndini yipratirsin nefes al şükret ve olumlu dusun en azindan sansinin oldugunu bil ne hiyaler var 18 yasinda kizin dogustan rahmi yok dusun ona aglayan bir anne var kiz ne oldugunu bilmio daha bunlari dusun imkanimiz var dayalma hemen sakin
alplina ikinizde dayilmayin

Ben de dun kirmizilari gordum kahroldum aglamaktan sesim kisildi bugun ayaktayim doktora randevu aldim asilama icin

Yaa kıyamam canım..bende çok ağladım geçen hafta yaşadıklarım için. Olsun aşılama'da bir adım yakınlaştıracak seni bebeğine inşallah

L Loriklorik kiz sen dun dedin ya bnmde öle acik pembeydi adetim die nasildi bi detay anlatsana adet kokusu varmisdi sulumiydu vs ?????
Adet kokusu yoktu acik pembeydi evet suluydu afedersin sumuksu gibi ben normalde cok yogun olurum adeti gunde 4 ped falan degistirirm dolu dolu olmasada o gun tek pedle kaldim oyle ve benom 1 hafta surer adetim . Ona ragmen 4gun falan damla damla geldi . Ve az once de degistirirken sulu yapiskan oldugunu farkettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…