Insallah guzel hber verirsinMerhaba kızlar. Batım 12 Agustostu, hala adet olmadım. Gecikmenin 3. Ya da 4 günü test yapmıştım negatifti. Bugün randevum vardı kadın doğuma. Bekliyorum bakalım. Merak ettiğim şey gebelik varsa idrarda çıkmama durumu oluyor mu?
Hakkinda hayirlisi olur insallah saglikla alirsin bebegini rabbim tez zamanda hamileligi nasip etsin tup bebek vs tedavilerinden önceBenimde bu ay negatif idrar testi yaptim cikmadi acibademde tup bebek tedavisine başlicam insallah
Hee iimis pursaklar uzak sanirsamBen Pursaklar annemler sincanda
Hayirlisini dile rabbam tez zamanda nasip etsin yawrunuçatlatma iğnesinin 12.günü ve gebelik testi negatif
Aşk olsun ben yokum burdaBifincankahve bat 2
Rzgrksy bat 5
Asli Yener94 bat 5
Zekta bat 5
maybutterfly bat 5
Babyandmom bat 6
Dilandilan bat 7
aog0701 bat 7
MNbeyaz bat 9
Ederaf bat 10
hayalinizle bat 10
Andyou bat 10
Ojej bat 11
ordekimsibocuk bat 11
LadyMorganas bat 11
NorthCarolina bat 12
Floraa12 bat 12
Karakarsu bat 12
Maruki bat 13
eylem91 bat 14
Ceren0134 bat 14
Deryakadir bat 15
Burcu2614 bat 15
ebemero bat 15
Benek04 bat 15
Serimeri bat 16
Nurov bat 16
Matrakhatun bat 17
fikoss bat 18
bocek345 bat 18
Gonulmeyvesi bat 18
Antoryum123 bat 19
dilosss_ bat 19
Algernonya bat 19
Mevayigit bat 19
Emine Hatayli bat 19
N Nana Ana bat 20
L Loriklorik bat 20
Fatma KTL bat 20
Nisanbingolll bat 20
bi prenses annesi bat 20
Eslem91 bat 21
Balkupumm bat 21
m_aslicim bat 21
bmbm bat 21
Cena bat 21
alplina bat 22
Denizyildizi_444 bat 22
Hermine bat 22
Caghla_29 bat 23
Tiibukk bat 23
Gncgztc bat 24
icecreamm bat 26
limonlusodaaa bat 26
Sumeyyee__ bat 26
aselce bat 27
Inci2020 bat 27
burcusami bat 28
M Melegim15 bat 28
Butterfly1987 bat 28
Lepistesb bat 28
Misst bat 29
Gulll098 bat 29
zambak189 bat 30
15yusra11 bat 31
Canan_mehtap bat 31
aminnnn canım isteyen herkese inşallahh... sanki hiç gebe kalamıycam gibi bi his geliyo böyle oluncaHayirlisini dile rabbam tez zamanda nasip etsin yawrunu
her ay yeni umutlar iste Allahim en kisa surede hepimize yasatsin insallah bu duyguyuHakkinda hayirlisi olur insallah saglikla alirsin bebegini rabbim tez zamanda hamileligi nasip etsin tup bebek vs tedavilerinden önce
Ben de dun kirmizilari gordum kahroldum aglamaktan sesim kisildiOo daha ne o zaman, er canım sende durumlar nasıl pek takip edemedim forum'u.
Herkezin cökus donenleri oluo öle dusunme biraz salcaksin unutmaki rabbim verecekki aklina dusurdu ve aglayip sizlayarak sonucu degistiremeyiz bosa kndini yipratirsin nefes al şükret ve olumlu dusun en azindan sansinin oldugunu bil ne hiyaler var 18 yasinda kizin dogustan rahmi yok dusun ona aglayan bir anne var kiz ne oldugunu bilmio daha bunlari dusun imkanimiz var dayalma hemen sakinaminnnn canım isteyen herkese inşallahh... sanki hiç gebe kalamıycam gibi bi his geliyo böyle olunca
aşılama fiyatı ne kadar acaba ? bilgin varmı? bende bekleyemıycem galiba bu gidişleBen de dun kirmizilari gordum kahroldum aglamaktan sesim kisildibugun ayaktayim doktora randevu aldim asilama icin
Bilmem valla adetim geçeli 7gün olduuKiiizzz ikiz olmasinkac gun gecti adetin
Ben de dun kirmizilari gordum kahroldum aglamaktan sesim kisildibugun ayaktayim doktora randevu aldim asilama icin
Adet kokusu yoktu acik pembeydi evet suluydu afedersin sumuksu gibi ben normalde cok yogun olurum adeti gunde 4 ped falan degistirirm dolu dolu olmasada o gun tek pedle kaldim oyle ve benom 1 hafta surer adetim . Ona ragmen 4gun falan damla damla geldi . Ve az once de degistirirken sulu yapiskan oldugunu farkettimL Loriklorik kiz sen dun dedin ya bnmde öle acik pembeydi adetim die nasildi bi detay anlatsana adet kokusu varmisdi sulumiydu vs ?????
Hicbir bilgim yok bugun gidicem bakalikaşılama fiyatı ne kadar acaba ? bilgin varmı? bende bekleyemıycem galiba bu gidişle
InsallahhhhYaa kıyamam canım..bende çok ağladım geçen hafta yaşadıklarım için. Olsun aşılama'da bir adım yakınlaştıracak seni bebeğine inşallah
Ben de oyle hissediyorumaminnnn canım isteyen herkese inşallahh... sanki hiç gebe kalamıycam gibi bi his geliyo böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?