Ya düzenlerken gözden mi kaçırdım hemen düzeltiyorumAşk olsun ben yokum burda
Ya düzenlerken gözden mi kaçırdım hemen düzeltiyorumAşk olsun ben yokum burda
Insallahhhhsperllmlerde sorun varsa asilama tutar diyorlar ama bakalim hayirlisi
Ayy insallahhh ya acikcasi denemekten biktim her ay her ay artik 1.5 sene oldu simdi baktirmazsak kendimize ileride daha kotu sonuçlarlar karsilasma olasiligimiz artiyo
Evet canım çünkü onlar yıkama yapıp sağlıklı spermleri seçiyorlar aşılama için hayırlısı bir kaç ay daha deneyip bende aşılama isteyeceğim olmazsa
Degisikmis ama bilemedim o tuhaf bi olay buay adetin kivami nasil parca varmi dikkat et supheli bi durumAdet kokusu yoktu acik pembeydi evet suluydu afedersin sumuksu gibi ben normalde cok yogun olurum adeti gunde 4 ped falan degistirirm dolu dolu olmasada o gun tek pedle kaldim oyle ve benom 1 hafta surer adetim . Ona ragmen 4gun falan damla damla geldi . Ve az once de degistirirken sulu yapiskan oldugunu farkettim
Eylül bat tarihleri
Tiktaktok bat 1
MNbeyaz bat 5
Zekta bat 5
Deryakadir bat 7
Dora01 bat 7
eylem91 bat 8
Ederaf bat 10
Maruki bat 10
Fyprk bat 10
Nurov bat 13
bi prenses annesi bat 14
Liyalayi bat 15
L Loriklorik bat 16
m_aslicim bat 16
Serimeri bat 18
Umutumut82 bat19
dilosss_ bat 23
Parca yok normal geliyor dun cok yugundu ve sanciliydi simdi azalmis ve rengi ayni ama sanki boyle cok cok ozur dileyerek soyluyorum pedin ustunde ve akinti gibi bi kanla karisik seffaflik gordumDegisikmis ama bilemedim o tuhaf bi olay buay adetin kivami nasil parca varmi dikkat et supheli bi durum
Bn sordum yikiolar ama saglikli sperm secmiolar kuzum saglikli spermi tup bebekde seciolarmi asilama dier yerine enjekde ettikleri icin %50 sans oluo tup bebekde ise %70 %80 sans oluo cunku en iyi ve hareketli sperimmi bulup yapiolarmis
Evet canım çünkü onlar yıkama yapıp sağlıklı spermleri seçiyorlar aşılama için hayırlısı bir kaç ay daha deneyip bende aşılama isteyeceğim olmazsa
Ayy insallahhh ya acikcasi denemekten biktim her ay her ay artik 1.5 sene oldu simdi baktirmazsak kendimize ileride daha kotu sonuçlarlar karsilasma olasiligimiz artiyo
Ya acaba dedim gecen aydan kimyasal flnmi oldu bakin bole seylere dikkat edin bnm leke oldu snra bi damla geldi bi anda su gibi geldi sonra lok lok et geldi hissettim tobe dedim bnce kimyasal oldun sen bnceParca yok normal geliyor dun cok yugundu ve sanciliydi simdi azalmis ve rengi ayni ama sanki boyle cok cok ozur dileyerek soyluyorum pedin ustunde ve akinti gibi bi kanla karisik seffaflik gordum
Bn sordum yikiolar ama saglikli sperm secmiolar kuzum saglikli spermi tup bebekde seciolarmi asilama dier yerine enjekde ettikleri icin %50 sans oluo tup bebekde ise %70 %80 sans oluo cunku en iyi ve hareketli sperimmi bulup yapiolarmis
Senin sansin var evet sonucta tutmus düşmüş insallah bu ay dogal yolla hamile kalirsinHaklısın vallahi artık bende ciddi şeylere geçmek istiyordum ama kimyasalda olsa beni tekrar umutlandırdı denemeler için.
Eleniodurda ne kadar elenir onu bilemiorum ama tup bebekde en iyilerin ayrildigi dikjat edildigini biliorum ya sans iste ikisideÖyle mi ben yanlış biliyorum o zaman sonuçta o yıkama da sağlıksız spermleri elemiyor mu ki.
Ne diyoonnnnn hakkett miiiiYa acaba dedim gecen aydan kimyasal flnmi oldu bakin bole seylere dikkat edin bnm leke oldu snra bi damla geldi bi anda su gibi geldi sonra lok lok et geldi hissettim tobe dedim bnce kimyasal oldun sen bncebu gircegimiz ay tutar insallah rahim kndini temizlio bu ay
Senin sansin var evet sonucta tutmus düşmüş insallah bu ay dogal yolla hamile kalirsin
AnlamadimmmmYa acaba dedim gecen aydan kimyasal flnmi oldu bakin bole seylere dikkat edin bnm leke oldu snra bi damla geldi bi anda su gibi geldi sonra lok lok et geldi hissettim tobe dedim bnce kimyasal oldun sen bncebu gircegimiz ay tutar insallah rahim kndini temizlio bu ay
Insallah tutar biz de bu ay ovu denedim de ayni uygulamadaki tarihle ayni olduİnşallah bakalım ovü testlerine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?