Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende o sondayım sanki regl bittikten sonra bir tane test var onu yapıcam canım simdi zaten kan vermeye gidecek durumda degilim yokta bellide zaten ama dedigin gibi aklımda kalmasın
N Nana Ana kuzum benim balım benim inşallah en kısa zamanda beklemediğin anda sürpriz yapar meleğin nasip değilmiş bu ay. Kendini çok üzme yoksa çok büyük bir rahatsızlık en kısa zamanda olur inşallah

Valla kuzum bu ay okadar bosvermistimki kafam okadar rahattıki son iki gündür bu kadar takıntı haline getirdim oda elimde degildi hani bosverince belki olur sanmıstım ama yine olmadı onun üzüntüsünü yasıyorum suandada oyüzden biraz ara vermek istiyorum bilmiyorum suanda saglıklıda düsünemiyorum zaten hayırlısı degilmis demekki ama onu biliyorum...

Aynen regl günü insan duygusal bunalım yaşıyor sağlıklı karar veremiyor. Üzme kendini sen bizim Nanamızsın biraz dinlen bu günler geçecek

Ben glikofen 500 lük gunde 2 tane almistim. Ilk 15gün ishalden kusmaktan canim cikmisti.

Kür filan istemiyorum Allahın vermedigini nimetlerinde aramak istemiyorum bebekte istemicem artık
Hic ole deme . Neyin sebep olacagini bilmiosn. Sadece sogan suyu ic bu ay. Esin de keci boynuzu yesin yeter. Baska bisy yapmaa. Istemekten vazgecme. Icinde bi yerlerde hep olsn ama gundeme getrme. Bi sure dene bole. ALLH BUYUK. Ona zor deiil hic bisy

Güclü olmaktan yoruldum patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…