Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic ole deme . Neyin sebep olacagini bilmiosn. Sadece sogan suyu ic bu ay. Esin de keci boynuzu yesin yeter. Baska bisy yapmaa. Istemekten vazgecme. Icinde bi yerlerde hep olsn ama gundeme getrme. Bi sure dene bole. ALLH BUYUK. Ona zor deiil hic bisy
Hepsini denedim canım midemi bozmaktan baska birise yaramadı verirse Allah versin bana evladımı sogan degil inanmıyorum artık öyle seylere ben malesefki

Hepsini denedim canım midemi bozmaktan baska birise yaramadı verirse Allah versin bana evladımı sogan degil inanmıyorum artık öyle seylere ben malesefki
Cogu kisi bole hamle kaldi cnm gormussundur illa ki yorumlrda. Ama sen bilirsn artk ne diyim ki

Aynen hayırlısı olsun canım hemşom un dediği gibi dünyanın sonu değil ya ama ben inanıyorum olacak yaa senin de benim de isteyen herkesin de bir gün olacak Rabbim tez vakitte oldursun beklemeyelim artık evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim bebikler gelsin gelsin gelsin haydi canlanın halaya gelin yaaaaa tililiiiiiiiiiililiiiiiiiii

O evrene sövesim geliyor suanda cok yanlıs bir zamanda söledin sanki

Dimi amaa
Bugun biraz icini bosaltsin yarina ii olur nanamiz N Nana Ana

Gebeyimgebeyim gebeyim

Söv kiz istedgini de kufret rahat ol. Rahatla yeter ki. Ama aglamk bi ise yaramio malesef. Söv ama aglama. Yuzun gozun siser kocan begenmez bak
Aglayamıyorumki canım yanıyor beynim kasıklarımda acımı bile yasayamiyorum bi sövsem burdan evrene benim varlıgıma pisman olur o derece

Hayır korunma. Keyfine bak ama ilişkiye devam. Uğraş bul kendine zamanını alacak şeyler yap. Pes etme. Lütfen. Ben mesela bi yandan kitap okuyorum 3 4 gune bir eglendiğim arkadaşlarımla takılıyorum. Ders çalışma ya başladım. Eylülde belki kuran kursuna da devam ederim. Zamanın kalmasın bebek demeye. Üzülmüyorum oyle evet cok istiyorum ama. Bi yandan da tedavi ye devam edeceğim. Sebep olacak bişey bizlere düşen çabalamak. Buralardan uzak durmak evet iyi gelebilir. Şimdi hamile olanlar var bak aramızda bu da etkiler ben nie değilim die üzülürsün. Arada sırada bak gelen giden varmı . Bebekle alakalı şeylere bakma. Örgü ör bak süper kafa dagıtıyor yoksa evde tekiz zaten akşama kadar kukuman kuşu gibi bebek bebek dersek olmaz. Olmuyo yani bak gördük. Hakkımızda Rabbim hayırlı olanı versin hayırlı zamanda saglıkla sıhhatle inşallah. Pes etmek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…