Sifa olsn cnm senn de. Yannda ek tedavi uygula sen de. Sen de sogan suyu ic . Hic bi zarari yok nasilsa.icin kiz.İyi günümüzde olduk bari hepimiz. Bende az once doktor dan geldim cuma klomen e başlıyorum
Hepsini denedim canım midemi bozmaktan baska birise yaramadı verirse Allah versin bana evladımı sogan degil inanmıyorum artık öyle seylere ben malesefkiHic ole deme . Neyin sebep olacagini bilmiosn. Sadece sogan suyu ic bu ay. Esin de keci boynuzu yesin yeter. Baska bisy yapmaa. Istemekten vazgecme. Icinde bi yerlerde hep olsn ama gundeme getrme. Bi sure dene bole. ALLH BUYUK. Ona zor deiil hic bisy
Hadi inşallah canımKızlar bugun çatlatma iğnemin 14.günüydü. Kan verdim değerim 37 çıktı. İnş saglık lı gebeliktir...
Hakkında hayırlısı olsun insallah kuzumİyi günümüzde olduk bari hepimiz. Bende az once doktor dan geldim cuma klomen e başlıyorum
Cogu kisi bole hamle kaldi cnm gormussundur illa ki yorumlrda. Ama sen bilirsn artk ne diyim kiHepsini denedim canım midemi bozmaktan baska birise yaramadı verirse Allah versin bana evladımı sogan degil inanmıyorum artık öyle seylere ben malesefki
Aynen hayırlısı olsun canım hemşom un dediği gibi dünyanın sonu değil ya ama ben inanıyorum olacak yaa senin de benim de isteyen herkesin de bir gün olacak Rabbim tez vakitte oldursun beklemeyelim artıkValla kuzum bu ay okadar bosvermistimki kafam okadar rahattıki son iki gündür bu kadar takıntı haline getirdim oda elimde degildi hani bosverince belki olur sanmıstım ama yine olmadı onun üzüntüsünü yasıyorum suandadaoyüzden biraz ara vermek istiyorum bilmiyorum suanda saglıklıda düsünemiyorum zaten hayırlısı degilmis demekki ama onu biliyorum...
Belirtilerin var miydi soler misinKızlar bugun çatlatma iğnemin 14.günüydü. Kan verdim değerim 37 çıktı. İnş saglık lı gebeliktir...
Öyle deme canım vakti vardır. Çok umutlanmamak lazım her ay stresli geçiriyoruzÖyle canım anne olacagım yokmus o heyecanı yasayacagım yokmus Allah nasib etmemis belliki kısmeti yokmus. imtihanlara devam...
O evrene sövesim geliyor suanda cok yanlıs bir zamanda söledin sankiAynen hayırlısı olsun canım hemşom un dediği gibi dünyanın sonu değil ya ama ben inanıyorum olacak yaa senin de benim de isteyen herkesin de bir gün olacak Rabbim tez vakitte oldursun beklemeyelim artıkevrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim bebikler gelsin gelsin gelsin haydi canlanın halaya gelin yaaaaa tililiiiiiiiiiililiiiiiiiii
Dimi amaaAynen hayırlısı olsun canım hemşom un dediği gibi dünyanın sonu değil ya ama ben inanıyorum olacak yaa senin de benim de isteyen herkesin de bir gün olacak Rabbim tez vakitte oldursun beklemeyelim artıkevrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim bebikler gelsin gelsin gelsin haydi canlanın halaya gelin yaaaaa tililiiiiiiiiiililiiiiiiiii
Aynen hayırlısı olsun canım hemşom un dediği gibi dünyanın sonu değil ya ama ben inanıyorum olacak yaa senin de benim de isteyen herkesin de bir gün olacak Rabbim tez vakitte oldursun beklemeyelim artıkevrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim bebikler gelsin gelsin gelsin haydi canlanın halaya gelin yaaaaa tililiiiiiiiiiililiiiiiiiii
Herseyin bayırlısı canım uyumak istiyorum beni 10 sene sonra 3cocukla birden kaldırırmısınız?Öyle deme canım vakti vardır. Çok umutlanmamak lazım her ay stresli geçiriyoruz
Söv kiz istedgini de kufret rahat ol. Rahatla yeter ki. Ama aglamk bi ise yaramio malesef. Söv ama aglama. Yuzun gozun siser kocan begenmez bakO evrene sövesim geliyor suanda cok yanlıs bir zamanda söledin sanki
O evrene sövesim geliyor suanda cok yanlıs bir zamanda söledin sanki
Herseyin bayırlısı canım uyumak istiyorum beni 10 sene sonra 3cocukla birden kaldırırmısınız?
Boşver canım düşünme şu an beynini boşalt tekrar yazdığımı oku o zaman doğru zaman olacaktırO evrene sövesim geliyor suanda cok yanlıs bir zamanda söledin sanki
Herseyin bayırlısı canım uyumak istiyorum beni 10 sene sonra 3cocukla birden kaldırırmısınız?
Aglayamıyorumki canım yanıyor beynim kasıklarımdaSöv kiz istedgini de kufret rahat ol. Rahatla yeter ki. Ama aglamk bi ise yaramio malesef. Söv ama aglama. Yuzun gozun siser kocan begenmez bak
Hayır korunma. Keyfine bak ama ilişkiye devam. Uğraş bul kendine zamanını alacak şeyler yap. Pes etme. Lütfen. Ben mesela bi yandan kitap okuyorum 3 4 gune bir eglendiğim arkadaşlarımla takılıyorum. Ders çalışma ya başladım. Eylülde belki kuran kursuna da devam ederim. Zamanın kalmasın bebek demeye. Üzülmüyorum oyle evet cok istiyorum ama. Bi yandan da tedavi ye devam edeceğim. Sebep olacak bişey bizlere düşen çabalamak. Buralardan uzak durmak evet iyi gelebilir. Şimdi hamile olanlar var bak aramızda bu da etkiler ben nie değilim die üzülürsün. Arada sırada bak gelen giden varmı . Bebekle alakalı şeylere bakma. Örgü ör bak süper kafa dagıtıyor yoksa evde tekiz zaten akşama kadar kukuman kuşu gibi bebek bebek dersek olmaz. Olmuyo yani bak gördük. Hakkımızda Rabbim hayırlı olanı versin hayırlı zamanda saglıkla sıhhatle inşallah. Pes etmek yok30a geldim birtane bebek yok 5yıllıkta evliyim yeni düsündüm evet biryıldır istiyorum ama olmayınca olmuyor iste. Madem kısmetimde yok bu sevgiden istekten vazgecmem lazım yada bu psikolojiden cıkmam lazımesime nasıl vericem simdi bu haberi oda üzülüyor sorun problem yok olmuyo olmadı dedigimde oda kahroluyo bisi belli etmiyo sagolsun üzerime titriyor ama ben cok yıprandım. Bir iki ay korunmayı düsünüyorum suanda en azından beklenti icine girmem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?