Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle canım anne olacagım yokmus o heyecanı yasayacagım yokmus Allah nasib etmemis belliki kısmeti yokmus. imtihanlara devam...
Hepimiz belirti arayıp arayıp olumsuz olunca böyle üzülüyoruz Rabbimin bi bildiği vardır hayırlı bi zaman vardır inşaAllah üzülme Rabbim verdiğiyle sınamasın inşaAllah

Aglayamıyorumki canım yanıyor beynim kasıklarımda acımı bile yasayamiyorum bi sövsem burdan evrene benim varlıgıma pisman olur o derece
Kiz uzan biraz ve sakin ol söveceksen sov ama isyan etme bak dilek kapin acik olur yanlis dilekde dileme tuttR fln

Ya alakasiz bisey diyicem kizlar epilaasyn yaptim batik oluo jilet agda hep batik oldu bacaklarim nieee ? Napcam bn son aylarda hep sorun yasiom ya sinirim bozuldu simdide aldim epilasyonla olmadi jiletle hep kesim bacagimi ya sinirim bozuldu
Ağda yapmaya devam et hepsini kullanırsan batık olur ama adayla ölü deride çekildiği için bi süre somra batıklar çıkar

Bugünü mutlaka değerlendir çatlatma olmuş bende bu ay ovulasyon kullandım yine istagramda birine takip ettirdim iki gün seninki gibi koyuydu hala çatlamamış dedi sonra silikleşti çatlayana başlamış üç günü değerlendir dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…