Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dert etme sabır. Düşünmemeye çalış. Kanaman yarin da sende normal dışı izlenimler yaratırsa olumludur insAllah. Ben ilk kızımda üzerine gördm
Farklılıkları neydi canım nasıl anladın ona göre bende ayırt edeyim varsa öyle birsey ben strese yoruyorum ama insallah dedigin gibi olur

Bakin bakalm kizlar bisey var mi

Eklentiler

• 20190821_012028.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 20190821_011637.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 20190821_011709.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 65
Farklılıkları neydi canım nasıl anladın ona göre bende ayırt edeyim varsa öyle birsey ben strese yoruyorum ama insallah dedigin gibi olur
Önce anlamadim of yine oldum yine tutmadı dedim üzüldüm. Sonra çok az kanamam geldi ama kıvamı rengi normalden farkliydi. Anlam veremedim. Bekledim. Ertesi günde kesilince bu ışte gariplik var dedim . Komsum üzerne görüyorsun belki dedi . Onun ne olduğunu bile bilmiyodum. 1 kaç gün sonra sağlık ocağına gittim idrar testi yaptırdık. 1 saat sonra sonuç cıktı pozitif. Doğuda oturuyordum o sıra hastane ilde idi. Böyle işte

Olabilirsin canım adetin günündemi basladı 4. Günmü basladı?

Aynı ben sonuda insallah senin gibi olur
Yalnız agrım vardı kesildi gibi oldu agrı. Hemen dusa girdim zaten kanamamda agrıma göre gelmemisti pek dustan cıktıgımdan beri kanama yok pembe tonları akıntı gibi var. Kızlarda diyorki dus adeti kesiyor cok kararsız kaldım suan sol kasıgımda agrıyor hala adetten önceki gibi of insallah üstüne görüyorumdur Allahım

Bana da ole geldii. Kimse yok mu kizlaaaar
Ben varım ama göremedim çizgi filan, yumurtlama gününü biliyorsa zaten 14 gün sonrasıysa adettir, nette araştırın üstüne görme denilen şeyle yerleşme kanaması aynı diye biliyorum ben kısa süreli pembe ve kahverengi akıntı olur kırmızı olduysa adet başlangıcıdır o

Testte gorur gibiyiz o yuzden umutlndk biraz. Bnm arkdasim 3 ay norml kanama gordu hamile simdi

Testte gorur gibiyiz o yuzden umutlndk biraz. Bnm arkdasim 3 ay norml kanama gordu hamile simdi
Canım benimde öyle arkadaşlarım var ama istisna yani felaket tellalı olmak istemem ama benim de önceki gebeliğimde kırmızı kanamalarım oldu hatta pembe kahve her renk ama onlar düşük belirtisiydi nitekim sonu kötü bitti.. varsa silik de olsa belli olurdu sanki

Hayrliamsi olsn ne diyelm

Valla bu konuda cok adet gibi görenler oldugunu bende okudum ama benim adet gibi gelen bir kanamamda yok strese veya dustan dolayı kesildigine yormustum ben hic gelmezse bende saglık ocagında kan veririm iki gün sonra canım ne bileyim bünyeyi bozdum galiba

Valla ben ücünede bakıyorum yok göremedim hic silik filan insallah dogrudurda ben göremiyorumdur neyse beklicem yine yapıcagım birsey yok
Insllh. Yarin kizlar da baksin bi ona gore. Bide kanaman nasil dewam edeck dikkt et. Hadi ben kactiiimm ii gcler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…