- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
Ben olmazsam haftaya pazartesi yaparim belkiEn fazla 2 gun oynar bende. Persmbe test yapicm olmazsam
Farklılıkları neydi canım nasıl anladın ona göre bende ayırt edeyim varsa öyle birsey ben strese yoruyorum ama insallah dedigin gibi olurDert etme sabır. Düşünmemeye çalış. Kanaman yarin da sende normal dışı izlenimler yaratırsa olumludur insAllah. Ben ilk kızımda üzerine gördm
Önce anlamadim of yine oldum yine tutmadı dedim üzüldüm. Sonra çok az kanamam geldi ama kıvamı rengi normalden farkliydi. Anlam veremedim. Bekledim. Ertesi günde kesilince bu ışte gariplik var dedim . Komsum üzerne görüyorsun belki dedi . Onun ne olduğunu bile bilmiyodum. 1 kaç gün sonra sağlık ocağına gittim idrar testi yaptırdık. 1 saat sonra sonuç cıktı pozitif. Doğuda oturuyordum o sıra hastane ilde idi. Böyle işteFarklılıkları neydi canım nasıl anladın ona göre bende ayırt edeyim varsa öyle birsey ben strese yoruyorum ama insallah dedigin gibi olur
Bana görünüyor ama yine de bilemiyorum
Bakin bakalm kizlar bisey var mi
Bana da ole geldii. Kimse yok mu kizlaaaarBana görünüyor ama yine de bilemiyorum
Olabilirsin canım adetin günündemi basladı 4. Günmü basladı?Merhaba kızlar ben temmuzun 19unda adet oldum. Doktora gittim eşimle hiçbir sıkıntı çıkmadı. Klomen ilacı kullandım 5 gün sonra gittim bana catlatma iğnesi verdi. 2 ağustosta iğne vuruldum. 17agustosta adet oldum. Adetim 2 gün erken oldum.Klomen ve iğneden beri sancim vardı. İlişki sırasında canım çok yandı. Ve kızlar bugün adetimin 4.gunu kahverengi geliyor. Acaba hamile kalmış olabilirmiyim.
Hicyok göremiyorum ben yavrum sen otuz dk olanı shoplamıssın
Bakin bakalm kizlar bisey var mi
Digeri de pek degisik deil ama. Emineyle yanls mi goruoz yaa. Yarin kizlar da baksin biiiHicyok göremiyorum ben yavrum sen otuz dk olanı shoplamıssın
Aynı ben sonuda insallah senin gibi olurÖnce anlamadim of yine oldum yine tutmadı dedim üzüldüm. Sonra çok az kanamam geldi ama kıvamı rengi normalden farkliydi. Anlam veremedim. Bekledim. Ertesi günde kesilince bu ışte gariplik var dedim . Komsum üzerne görüyorsun belki dedi . Onun ne olduğunu bile bilmiyodum. 1 kaç gün sonra sağlık ocağına gittim idrar testi yaptırdık. 1 saat sonra sonuç cıktı pozitif. Doğuda oturuyordum o sıra hastane ilde idi. Böyle işte
Hangi renktekinde görüyorsunuz bende bir bakayımDigeri de pek degisik deil ama. Emineyle yanls mi goruoz yaa. Yarin kizlar da baksin biii
Ben varım ama göremedim çizgi filan, yumurtlama gününü biliyorsa zaten 14 gün sonrasıysa adettir, nette araştırın üstüne görme denilen şeyle yerleşme kanaması aynı diye biliyorum ben kısa süreli pembe ve kahverengi akıntı olur kırmızı olduysa adet başlangıcıdır oBana da ole geldii. Kimse yok mu kizlaaaar
3une de bak
Testte gorur gibiyiz o yuzden umutlndk biraz. Bnm arkdasim 3 ay norml kanama gordu hamile simdiBen varım ama göremedim çizgi filan, yumurtlama gününü biliyorsa zaten 14 gün sonrasıysa adettir, nette araştırın üstüne görme denilen şeyle yerleşme kanaması aynı diye biliyorum ben kısa süreli pembe ve kahverengi akıntı olur kırmızı olduysa adet başlangıcıdır o
Valla ben ücünede bakıyorum yok göremedim hic silik filan insallah dogrudurda ben göremiyorumdur neyse beklicem yine yapıcagım birsey yokTestte gorur gibiyiz o yuzden umutlndk biraz. Bnm arkdasim 3 ay norml kanama gordu hamile simdi
Canım benimde öyle arkadaşlarım var ama istisna yani felaket tellalı olmak istemem ama benim de önceki gebeliğimde kırmızı kanamalarım oldu hatta pembe kahve her renk ama onlar düşük belirtisiydi nitekim sonu kötü bitti.. varsa silik de olsa belli olurdu sankiTestte gorur gibiyiz o yuzden umutlndk biraz. Bnm arkdasim 3 ay norml kanama gordu hamile simdi
Hayrliamsi olsn ne diyelmCanım benimde öyle arkadaşlarım var ama istisna yani felaket tellalı olmak istemem ama benim de önceki gebeliğimde kırmızı kanamalarım oldu hatta pembe kahve her renk ama onlar düşük belirtisiydi nitekim sonu kötü bitti.. varsa silik de olsa belli olurdu sanki
Valla bu konuda cok adet gibi görenler oldugunu bende okudum ama benim adet gibi gelen bir kanamamda yok strese veya dustan dolayı kesildigine yormustum ben hic gelmezse bende saglık ocagında kan veririm iki gün sonra canım ne bileyim bünyeyi bozdum galibaBen varım ama göremedim çizgi filan, yumurtlama gününü biliyorsa zaten 14 gün sonrasıysa adettir, nette araştırın üstüne görme denilen şeyle yerleşme kanaması aynı diye biliyorum ben kısa süreli pembe ve kahverengi akıntı olur kırmızı olduysa adet başlangıcıdır o
Insllh. Yarin kizlar da baksin bi ona gore. Bide kanaman nasil dewam edeck dikkt et. Hadi ben kactiiimm ii gclerValla ben ücünede bakıyorum yok göremedim hic silik filan insallah dogrudurda ben göremiyorumdur neyse beklicem yine yapıcagım birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?