Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun kanaman cok yogun ve kirmizi miydi
Hayır aksine cok hafif yogunluktaydı iki ped degistirdim koca günde ha geldi ha gelir diye. Yasadıgım agrıya göre cok az geldi
Önce pembe geldi tereddüt ettim belki adet degildir diye bi iki damla kırmızıya döndü simdide pembe oldu. Stres cok etkiliyor canım benim regli

Gerçekten mi ya
Malesef ciddiyim, sen ümitlenme önündeki yumurtlama gününe odaklan bir haftan kalmış şurda. Ben geçen yıl tam ağustosta klomen çatlatma iğnesi oldum ama adet oldum niye olmadı ki diye eşime test yaptırdık kötü çıktı demekki olmayacak birkaç ay sonra aşılama yaptırırız diye düşünürken bir sonraki ay hamile kaldım bebeğimi kaybettim ama klomen sonrası ay hamile kalınabiliyor demek istiyorum moralini bozma, bu aydaki yumurtlarını da büyütebilir etkisi devam eder yani

Ben ha bire sahibinden.com da ev bakiom gebeliği daha az düşündüm bu Ay.. kredi hesapliom

Olabilir cnm ama insllh tam tersi cikar bi suprz olur

Ben ha bire sahibinden.com da ev bakiom gebeliği daha az düşündüm bu Ay.. kredi hesapliom
Bende öyle olursa olur olmazsa olmaz dedim hep ama son iki günde kendi pertimi kendim cıkardım kasıgımda hala ince sızlamalar var reglden önceki gibi Allah hayır etsin yinede takılıyo insan ister istemez bebis istedigi icin

Belirti hemen hemen yok şu an kasık agrım dışında. Adet olucam diye bekliyorum. Normalde geçmez önce olur gecmez. Beklicem. Batma oluyor. Geçen hafta cuma 3 kez kramp girdi kipirdayamadim. Baska belirti yok.
Anldim cnm insllh sende de vardr.hayrlisi olsn.

Iyi geceler tonton anneler anne aday adaylari🎗🎗beni uyku basti .. siz de fazla konuşmayın uyuyun sonra merak ediyorum uykudan uyanip bakiyorum nelee yazilmis diye
İyi geceler kuzum tatlı bebisli rüyalar ne zaman hamile kalacagımızı gör insallah rüyanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…