Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senın surec nedır dr gıdıyomusun
Canım ilk düşündüğüm ay gittim korunmayı bıraktığım aydı döllenme olmuş dedi doktor ama tutunamamış dedi neyse bi kaç ay geçti gittim test yaptı prolaktin yüksek çıktı ama beni öyle korkuttuki ilaç verdi neyse ilacı kullandım bitti başka doktora araştırmaya gittim temmuz ayında ve herşeyin gayet normal olduğunu söyledi neyse eşim dediki bide özele git istersen 10 gün sonra özele gittim özelde bana pko ve rahimde polip olduğunu söyledi ve kürtajla alıcaz dedi bende korktum açıkcası yani şuan soğan kürü yapıyorum adet olunca başka doktora gidicem işte bakalım

Ee sorun varmı peki
ilk ay klomen günde 2 basladım hıc yumurta olusmadı 2. ay günde 3 e cıktı klomen ve gunde 1 femara gunde 1 glifor ıctım 1 tane yumurta oluştu ama döllenmedi bu ay aynı tedavıye tekrar basladık haftaya salı gıdıcem kontrole

pcos hastasıyım yumurtlama tembelliği var
Ya bana dediki pco çok önemli değil sen aylarca adet görmediğin olmuyo adet görüyosun normal bi şekilde dedi bu sana dediğim olay dışarda 10 kadından 9 umda var falan dedi işte

dr cok onemli ya guvendıgın bı dr gıt arastr ıyıce canım hepsi farklı soylemış cunku

Ama daha yeni 3 ayda hemen neden tedaviye başlatıldıki

Ya bana dediki pco çok önemli değil sen aylarca adet görmediğin olmuyo adet görüyosun normal bi şekilde dedi bu sana dediğim olay dışarda 10 kadından 9 umda var falan dedi işte
ben ilaçsız hıc adet olamıyordum ılac kullanmassam hıc olmuyorum

dr cok onemli ya guvendıgın bı dr gıt arastr ıyıce canım hepsi farklı soylemış cunku
Ya bi doktor var devlette çok duydum adını ama bir türlü randevu bulamıyorum zar zor aldım oda iptal edildi doktor tarafından

ılacsız yumurtamda olusmuyo adette olamıyorum canım 1 ayıllık evliyimde 6 aydır ıstıyoruz 3 aydır dr gıdıyoruz
Hee doğru haklısın o zaman ama bana yumurta tembelliği demedi olsa söylerdi heralde dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…