Canım ilk düşündüğüm ay gittim korunmayı bıraktığım aydı döllenme olmuş dedi doktor ama tutunamamış dedi neyse bi kaç ay geçti gittim test yaptı prolaktin yüksek çıktı ama beni öyle korkuttuki ilaç verdi neyse ilacı kullandım bitti başka doktora araştırmaya gittim temmuz ayında ve herşeyin gayet normal olduğunu söyledi neyse eşim dediki bide özele git istersen 10 gün sonra özele gittim özelde bana pko ve rahimde polip olduğunu söyledi ve kürtajla alıcaz dedi bende korktum açıkcası yani şuan soğan kürü yapıyorum adet olunca başka doktora gidicem işte bakalımsenın surec nedır dr gıdıyomusun
pcos hastasıyım yumurtlama tembelliği varEe sorun varmı peki
Bence siz kimyasal gebelik geçiriyorsunuz üzülmeyin hayırlısı olsun hakkınızda
ilk ay klomen günde 2 basladım hıc yumurta olusmadı 2. ay günde 3 e cıktı klomen ve gunde 1 femara gunde 1 glifor ıctım 1 tane yumurta oluştu ama döllenmedi bu ay aynı tedavıye tekrar basladık haftaya salı gıdıcem kontroleEe sorun varmı peki
Ya bana dediki pco çok önemli değil sen aylarca adet görmediğin olmuyo adet görüyosun normal bi şekilde dedi bu sana dediğim olay dışarda 10 kadından 9 umda var falan dedi iştepcos hastasıyım yumurtlama tembelliği var
dr cok onemli ya guvendıgın bı dr gıt arastr ıyıce canım hepsi farklı soylemış cunkuCanım ilk düşündüğüm ay gittim korunmayı bıraktığım aydı döllenme olmuş dedi doktor ama tutunamamış dedi neyse bi kaç ay geçti gittim test yaptı prolaktin yüksek çıktı ama beni öyle korkuttuki ilaç verdi neyse ilacı kullandım bitti başka doktora araştırmaya gittim temmuz ayında ve herşeyin gayet normal olduğunu söyledi neyse eşim dediki bide özele git istersen 10 gün sonra özele gittim özelde bana pko ve rahimde polip olduğunu söyledi ve kürtajla alıcaz dedi bende korktum açıkcası yani şuan soğan kürü yapıyorum adet olunca başka doktora gidicem işte bakalım
Ooohh vallaaa ne guzel ben de somdi kahvalti yapcamBen eşimle uyanıyorum sonra biraz yatak keyfi yapıp kalkıyorum.kahvaltımı bile yaptım
Ama daha yeni 3 ayda hemen neden tedaviye başlatıldıkiilk ay klomen günde 2 basladım hıc yumurta olusmadı 2. ay günde 3 e cıktı klomen ve gunde 1 femara gunde 1 glifor ıctım 1 tane yumurta oluştu ama döllenmedi bu ay aynı tedavıye tekrar basladık haftaya salı gıdıcem kontrole
Hayır değil sadece yumurta dölleniyor tutunamadığı için adetle beraber gidiyor ama şükredin en azından hamile kalabiliyorsunuz en kısa sürede kalırsınız inşaallahbilemedim kötü birşey mi kimyasal
ben ilaçsız hıc adet olamıyordum ılac kullanmassam hıc olmuyorumYa bana dediki pco çok önemli değil sen aylarca adet görmediğin olmuyo adet görüyosun normal bi şekilde dedi bu sana dediğim olay dışarda 10 kadından 9 umda var falan dedi işte
Hadi hayirlisi insallahKızlar hazrlndim simdi gidip alcm testi dua ediin
Ya bi doktor var devlette çok duydum adını ama bir türlü randevu bulamıyorum zar zor aldım oda iptal edildi doktor tarafındandr cok onemli ya guvendıgın bı dr gıt arastr ıyıce canım hepsi farklı soylemış cunku
Evlenmeden öncedemi böyleydi canımben ilaçsız hıc adet olamıyordum ılac kullanmassam hıc olmuyorum
ılacsız yumurtamda olusmuyo adette olamıyorum canım 1 ayıllık evliyimde 6 aydır ıstıyoruz 3 aydır dr gıdıyoruzAma daha yeni 3 ayda hemen neden tedaviye başlatıldıki
aynen canım hep böyleydi ılacsız sadece 11 yasında ilk adet geldı sonra hıc gelmedıEvlenmeden öncedemi böyleydi canım
Hee doğru haklısın o zaman ama bana yumurta tembelliği demedi olsa söylerdi heralde dimiılacsız yumurtamda olusmuyo adette olamıyorum canım 1 ayıllık evliyimde 6 aydır ıstıyoruz 3 aydır dr gıdıyoruz
Olsun canım tedaviyle hamile kalan çok klomen de baya işe yarıyomuşaynen canım hep böyleydi ılacsız sadece 11 yasında ilk adet geldı sonra hıc gelmedı
Miniğim tutunamamışHayır değil sadece yumurta dölleniyor tutunamadığı için adetle beraber gidiyor ama şükredin en azından hamile kalabiliyorsunuz en kısa sürede kalırsınız inşaallah
Bende Doğumdan sonra oldum böyle ilaçsız olamıyordum ama soğan suyu içtiğim ay kendiliğinden oldum hemde 36. Gündeaynen canım hep böyleydi ılacsız sadece 11 yasında ilk adet geldı sonra hıc gelmedı
Üzülmeyin lütfen herşeyde var bir hayırMiniğim tutunamamışinşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?