Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ılacsız yumurtamda olusmuyo adette olamıyorum canım 1 ayıllık evliyimde 6 aydır ıstıyoruz 3 aydır dr gıdıyoruz
Beralife in pkoseti var kullansanız faydasını görürsünüz bence, ınstagramda bi araştırın isterseniz çok kişinin adeti kendisinden olmaya başlıyor ve gebe kalıyor. Polikistikoverle.yasamm sayfasına bakabilirsiniz mesela

Bende bugun adet oldum acaba adetliyken hormon testi yaptirsam mi diyorum, aranızda yaptıran var mi kaçıncı gününde yapılıyor ve alttan muayene mi yapılıyor

Bende bugun adet oldum acaba adetliyken hormon testi yaptirsam mi diyorum, aranızda yaptıran var mi kaçıncı gününde yapılıyor ve alttan muayene mi yapılıyor
Ben dun gittim 2. Gunumdu hem kan testi vrrdirdi hem de adetliyken alttan muyane etti doktor

onu da denedım canım o da fayada etmedı sonra tıbbı tedavıye baslayınca etkileşime girer belki dıye bıraktım

Uzulme bebegim yaa gercekten de demek ki hayirlisi boyleymis . Bizim ser bildiklerimiz hayir , hayir bildiklerimiz de şer olabiliyor hep hakkimizda hayirlisini dilemez miyiz oysaki demekki hakkimizda hayirlisi boyleymis
İnşallah cnm inşallah dr gitsem mi bilemedim

derdi derdi tek klomenle hıc olusmadı bende cunku
Hayırlısı be canım benim arkadaşımın bi tanıdığı hiç adet görmüyomuş ama hamile kalmış yeterki Rabbim ol desin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…