Üst üste olduğu zamanlar yunurtlama günündü belkide canım :))Valla adetten hemen sonra basladik cnm iki gune bir bazen de ust uste oldu.
Yani kisacasi belirtisiz yasadin insallah saglikla seninledir kuzunCanisi valla ciddi olrak son 10 gunde basldi diyebilirim. Hep bel agrim vardi ama regl olcam gibi deildi. Ole bi sanci cekmedim sanki simdi ogrendim diye psikolojik olrk var. Goguslerimde farkli bi agri var. Ter kokumda agırlık hissettim bide.ayrica adetten sonra 2 defa bacaklrim cok agridi ilki adetten hemen sonra 2.cisi de tam hatrlamiorm ama yum haftasi diyebilirm. Arada sicak basiodu terliodum. Ayaga kalkinca gozum hep karariodu ama bu daha once de olrdu bende o yuzden saymiorm onu belirtiden. Sivilcem cikmdi bu ay.
Benimde sizin gibi bacak ağrım 10 gündür adet olacak gibi his sivilce ve mide bulantim var uykumda çok gibi adete 6 günüm var baktım negatif siz adet öncesi yaptiiz mi testCanisi valla ciddi olrak son 10 gunde basldi diyebilirim. Hep bel agrim vardi ama regl olcam gibi deildi. Ole bi sanci cekmedim sanki simdi ogrendim diye psikolojik olrk var. Goguslerimde farkli bi agri var. Ter kokumda agırlık hissettim bide.ayrica adetten sonra 2 defa bacaklrim cok agridi ilki adetten hemen sonra 2.cisi de tam hatrlamiorm ama yum haftasi diyebilirm. Arada sicak basiodu terliodum. Ayaga kalkinca gozum hep karariodu ama bu daha once de olrdu bende o yuzden saymiorm onu belirtiden. Sivilcem cikmdi bu ay.
Kan testi sonucunu cok merak ediyorumValla adetten hemen sonra basladik cnm iki gune bir bazen de ust uste oldu.
Ayy çok sevindim çok kendim hamileyim sankiCanisi valla ciddi olrak son 10 gunde basldi diyebilirim. Hep bel agrim vardi ama regl olcam gibi deildi. Ole bi sanci cekmedim sanki simdi ogrendim diye psikolojik olrk var. Goguslerimde farkli bi agri var. Ter kokumda agırlık hissettim bide.ayrica adetten sonra 2 defa bacaklrim cok agridi ilki adetten hemen sonra 2.cisi de tam hatrlamiorm ama yum haftasi diyebilirm. Arada sicak basiodu terliodum. Ayaga kalkinca gozum hep karariodu ama bu daha once de olrdu bende o yuzden saymiorm onu belirtiden. Sivilcem cikmdi bu ay.
Olabilir cnm. Artk ne zmn olduysa Allh bilir.Üst üste olduğu zamanlar yunurtlama günündü belkide canım :))
Vurdu gol olduOlabilir cnm. Artk ne zmn olduysa Allh bilir.
Icimden ben de ole dedim belirtisiz hamişim beeenYani kisacasi belirtisiz yasadin insallah saglikla seninledir kuzun
Amin insllh canisi insllh. Cok tsk ederm. Aglar herlde o daAyy çok sevindim çok kendim hamileyim sankibakalım esin ne yapacak ne kadar güzel bir an yaa rabbim hepimize yaşar insallah♥
Insllh guzldirr yaaaa. Cok oldgunu sanmiorm ama. Guzl katlansin daaKan testi sonucunu cok merak ediyorum
Icimden ben de ole dedim belirtisiz hamişim beeenay acliktan olecem yaa.kalkim de bisy yiyim
Ya ne zor hamile olmakInsllh guzldirr yaaaa. Cok oldgunu sanmiorm ama. Guzl katlansin daa
Malesef oyleymisYa ne zor hamile olmakhamile olursun çizgi gorursun bu sefer degerini beklersin .
Seninledir miniginMalesef oyleymis
Gönül güzel haber vermek ister ama umut yok gelen giden yok şimdilik ilerleyen saatlerde bildiririm yeni batı
6 gün önce idrarda biraz zor çıkar. Kan testi bir ihtimal. Erken gebelik testi alıp 3 4 gün kala yapabilirsinBenimde sizin gibi bacak ağrım 10 gündür adet olacak gibi his sivilce ve mide bulantim var uykumda çok gibi adete 6 günüm var baktım negatif siz adet öncesi yaptiiz mi test
Gelen giden olmaz umarım güzel sonuçlar alırsınGönül güzel haber vermek ister ama umut yok gelen giden yok şimdilik ilerleyen saatlerde bildiririm yeni batı
Hadi bi test yapGönül güzel haber vermek ister ama umut yok gelen giden yok şimdilik ilerleyen saatlerde bildiririm yeni batı
Hayırlı olsun kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?