kan testini gormeden tam idrak edemicm galiba. Saka gibi halaTwdirgin olma artik hamilesin dusunsene hamiilleessiinnnniyi dusun bu saaatten sonra
Haklısın canım bakalım belki olmuştur ya da tüp bebekle olacaktır.Orası olede kuzum zaman uzadıkça umududa kırılıyor klomen tedavileri yumurta takipleri aşılama derken çok yoruldum umudum tüp bebek şimdi oda olmazsa sessizce oturcam yerime
Evet cnm bugun 2.gun
Zaten bnm de son 10 gunde basldi gogus agrim.ama farkli bi agrydi ona dikkt et. Sanki daha oncekiler gibi bi agri deildiBiz o kadar detaylı çalışamadık 2 gün 3 güne bir felan oldu yatılı misafir vardi zaten ilk ay diye çok da umitlenmiyorum göğüs agrım dışında belirdim yok şuan şafak 8 veya 9 :)
Ne zaman yapmıştın pozitif çkmaddan önceki testi acaba adet günü falan mıEvet cnm bugun 2.gun
Vallaha icim kipur kipir oldu testini gorunce yyaaaaaaaaaa coookk hoosssskan testini gormeden tam idrak edemicm galiba. Saka gibi hala
2. Testi de yaptm daha net cikti sankiEki Görüntüle 2300315
Saol cnm esim gelsin vericm insllhHayırlı olsun, kan ver hemen
İnşâllah kuzum o kadar çok isterim ki o çift çizgiyi görmeyi dünyalar bnm olur Herşeyin hayırlısı umarım bizlerde tadarız annelik duygusunu Rabbim kimseyi mahrum bırakmasınHaklısın canım bakalım belki olmuştur ya da tüp bebekle olacaktır.
Yok kiiiz cok once yapmstm net hatrlamiorm ama en az bi 6 gun vardiNe zaman yapmıştın pozitif çkmaddan önceki testi acaba adet günü falan mı
Hayırlı olsun cnm inş değerin güzelce artarkan testini gormeden tam idrak edemicm galiba. Saka gibi hala
2. Testi de yaptm daha net cikti sankiEki Görüntüle 2300315
Ben de 5 gün kala yapmıştım negatifti. Şuan 1 gün var yarın adet günüm, korkumdan yapamıyorum.Yok kiiiz cok once yapmstm net hatrlamiorm ama en az bi 6 gun vardi
Saol cnm insllh. Rabbim burda isteyen herkese bu ay nasip etsinHayırlı olsun cnm inş değerin güzelce artar
Yapma yapma bekle sen deBen de 5 gün kala yapmıştım negatifti. Şuan 1 gün var yarın adet günüm, korkumdan yapamıyorum.
Testini sevsinler kız gözün aydın canısı yazdım ama arada kaynadı sanırım ne zaman kan vercenAmiin amiin insllh cok tsk edrm cnm
Vallaha icim kipur kipir oldu testini gorunce yyaaaaaaaaaa coookk hoossss
Bekliyorum bakalım, göğüs ağrım yok ama bel ağrım var o da dün dah fazlaydı bugün azaldı gibi. 7 gündür falan var bel ağrısıYapma yapma bekle sen desen de erersin insllh muradina
Ay valla bi suru msj olunca gorememis olrurum yazmistm sankii . Ozur dilerim cnm yaa. Allh razi olsn. Insllh bu ay sen de gorrsn bole. Esim yolda gelio. Kabul edrse gideriz hemenTestini sevsinler kız gözün aydın canısı yazdım ama arada kaynadı sanırım ne zaman kan vercen
Nasil bi agri. Benm hic adet gibi agrimadiBekliyorum bakalım, göğüs ağrım yok ama bel ağrım var o da dün dah fazlaydı bugün azaldı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?