Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay insallah yarinda gelmezse zaten direk kan testi kiz herseyimiz ayni senle bende sigarasizliktan ne yaparim bilmiyorum simdi iciyorum ama hamileysem mecbur birakicam olsun hersey bebisimiz icin
Aynen cnm inşallah hamisligimiz de aynı olur aynen mecbur cnm daha doğmamış birine bunu yapmaya hakkımız yok seçenek bile secemiyorlar bize denk gelmislerse hakkından gelecez sigaranın da herseyin

Bende de de eksik çıkmıştı baya suds eriyen d vit vermişti ama hiç düzenli kullanmadım 40 günlük vermişti ama baya zaman geçti daha elimde yarısı duruyodur
Ben d vitamini için damla kullandım bi hafta falan yükseltmiş biraz önceden çok düşüktü b12 için iğne vuruluyorum şimdi

bnm de prolaktin yüksek 47 çıktı malesef carsamba tekrar tahlil vermemi soyledi doktor kac cikacak bklm
Bi arkadaşım 78 ken hamile kalmış ama onun yalancı prolaktinmiş aman benim pek ümidim yok yazarım canım ben zaten bieşy yazmasam da sizi takip ediyorum
Allah Allah ya iste Rabbim nasip etti hic bisey engel degil insAllah bizim icinde oyle olur
Nabıyorsunuz ciceklerim yaa sesiniz cıkmıyor
Ben gelince yoksunuz gidince geliyosunuz
vala bugun bismillah dedik değerlendirmeye başladık bekliorum
Sen napiosn cnm

Hadi hakkınızda hayırlısı olsun tatlım ne yapayım bogaz enfeksiyonuyla basım dertteydi iki gündür bugün daha iyi hissediyorum bende

Hadi hakkınızda hayırlısı olsun tatlım ne yapayım bogaz enfeksiyonuyla basım dertteydi iki gündür bugün daha iyi hissediyorum bende
Geçmiş olsun canım aman dikkat et bu havalar hep çarpıyor benimde bogazim yutkunurken açıyor nedense soguk bisey de yemedim hic ağzımın tadi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…