Aynen cnm inşallah hamisligimiz de aynı olurAy insallah yarinda gelmezse zaten direk kan testikiz herseyimiz ayni senle bende sigarasizliktan ne yaparim bilmiyorum simdi iciyorum ama hamileysem mecbur birakicam olsun hersey bebisimiz icin
İnşAllah canım bu ay da yüksek çıkarsa kadın doğum doktoruna gidicemCanımm prolaktinin yüksek doktoruna danışsın ilaçla hemen düzeliyor ve sonrasında hamile kalan çok duydum gördüm inşAllah sende de öyle olur
Ben d vitamini için damla kullandım bi hafta falan yükseltmiş biraz önceden çok düşüktü b12 için iğne vuruluyorum şimdiBende de de eksik çıkmıştı baya suds eriyen d vit vermişti ama hiç düzenli kullanmadım 40 günlük vermişti ama baya zaman geçti daha elimde yarısı duruyodur
Biraz daha iyiyim cicegim
bnm de prolaktin yüksek 47 çıktı malesef carsamba tekrar tahlil vermemi soyledi doktor kac cikacak bklm
Allah Allah ya iste Rabbim nasip etti hic bisey engel degil insAllah bizim icinde oyle olurBi arkadaşım 78 ken hamile kalmış ama onun yalancı prolaktinmiş aman benim pek ümidim yok yazarım canım ben zaten bieşy yazmasam da sizi takip ediyorum
vala bugun bismillah dedik değerlendirmeye başladık bekliorumNabıyorsunuz ciceklerim yaa sesiniz cıkmıyor
Ben gelince yoksunuz gidince geliyosunuz
Hadi hakkınızda hayırlısı olsun tatlım ne yapayım bogaz enfeksiyonuyla basım dertteydi iki gündür bugün daha iyi hissediyorum bendebnm de prolaktin yüksek 47 çıktı malesef carsamba tekrar tahlil vermemi soyledi doktor kac cikacak bklm
Allah Allah ya iste Rabbim nasip etti hic bisey engel degil insAllah bizim icinde oyle olur
vala bugun bismillah dedik değerlendirmeye başladık bekliorum
Sen napiosn cnm
Geçmiş olsun canım aman dikkat et bu havalar hep çarpıyor benimde bogazim yutkunurken açıyor nedense soguk bisey de yemedim hic ağzımın tadi yokHadi hakkınızda hayırlısı olsun tatlım ne yapayım bogaz enfeksiyonuyla basım dertteydi iki gündür bugün daha iyi hissediyorum bende
Sagol canım sanada cok gecmis olsun limonlu ballı sıcak su ic bana o cok iyi geldiGeçmiş olsun canım aman dikkat et bu havalar hep çarpıyor benimde bogazim yutkunurken açıyor nedense soguk bisey de yemedim hic ağzımın tadi yok
Tamam cnm denerim saoalsin kizpar nerelerde ki sessiz sonra bi bakıyorum sayfalar birikmişSagol canım sanada cok gecmis olsun limonlu ballı sıcak su ic bana o cok iyi geldi
Ben gidince dökülür hepsi burayaTamam cnm denerim saoalsin kizpar nerelerde ki sessiz sonra bi bakıyorum sayfalar birikmiş
Hakkaten sessizlik var yaaa nerde bu millet. Lorik de misafrler yok diye kocayla bas basaBen gidince dökülür hepsi buraya
Hanımefendi instlerde gezinsin buraları ona dar geliyehhHakkaten sessizlik var yaaa nerde bu millet. Lorik de misafrler yok diye kocayla bas basa
Bebis isteyenler bat versin banaBendeee bebiiişş istiyoooruuummm
Bat beklenen adet tarihi olur sanırsamBebis isteyenler bat versin bana
Buraya girdgimden beri instayi pek sallamiorm benHanımefendi instlerde gezinsin buraları ona dar geliyehh
Birdahaki ayın batıda olur canım hayırlısı olsun üzülmeBat beklenen adet tarihi olur sanırsam
Malesef sabahtan beri regelim geliyor hemde baya ağrılııı
Buraya girdgimden beri instayi pek sallamiorm benhep ayni seyler yaa sıkldim ole progrmlrdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?