Ne olmuş sereneAklim da su an seren serwngil varpeki bu ban kac gun surer
İlk banıysa 1 gün cnm 2. 3. Giderek artıyorNe kadar sürüyor kız o ban
Ah naaaannaaa nasil bilirdiniz merhum banliyiYaa nana mız yok mu şimdi
Evet cnm yok bnm işim vardı şimdi farkettim az tutsaydınızda bulaşmasaydı sahip çıksaydınız kurt kapmazdıYaa nana mız yok mu şimdi
Seren yasar ipekten ayrilmisSeren e nolmuş kim ne yapmış beyin eror
Karalar bagladikBen de diyorum noldu bu topiğe kimse yazmıyordu nana nın yasını mı tuttunuz
Evet cnm yok bnm işim vardı şimdi farkettim az tutsaydınızda bulaşmasaydı sahip çıksaydınız kurt kapmazdı
Aynen öyle olmuş ama bunu kocası istememiş seren istemiş 48 yaşındaymış sanırım kaliteli yumurtası olmadığı icin daha önce üç düşük yapmış kocasına başka yumurtayla birleştirilip rahmine konmasını istemiş adam kabul etmemiş ama sahte bir evrakla adamı kandırıp tüp bebeğin son aşamasını yani transferi yaptırmış adam da imzaladığı şeyle kaldırıldığını anlayınca saymış sövmüş dövmüş zaten madde bağımlılığı varmış kara para aklıyormuş filan öyle karşılıklı gizli kapaklı şeyler açığa çıkmış benim anladıklarım bunlarIki gundur takip ediyorum ama biswy anlamadimsanirim baska kadinin yumurtasi ile yasarin spermi döllenmiş de onu serene mi aktarmislar bunlar cok buyuk bir aska baslamislardi ama
Eyi bilirdik eyi bilirdik yumurtlama günü bizi unuturdu ama olundu eyi kızdıAh naaaannaaa nasil bilirdiniz merhum banliyi
Kim bizi toparliiiiiyyccaaaaaaqqqqq veyyyy llelelelelel lelelelelelbu topik başsız kaldı ne yapak nerelere gidek şimdi
Yeni topik açıp gidiyormuşuz nana gelince şok şok şokbu topik başsız kaldı ne yapak nerelere gidek şimdi
Bu kadarini biomiyorddduuummmmmmmAynen öyle olmuş ama bunu kocası istememiş seren istemiş 48 yaşındaymış sanırım kaliteli yumurtası olmadığı icin daha önce üç düşük yapmış kocasına başka yumurtayla birleştirilip rahmine konmasını istemiş adam kabul etmemiş ama sahte bir evrakla adamı kandırıp tüp bebeğin son aşamasını yani transferi yaptırmış adam da imzaladığı şeyle kaldırıldığını anlayınca saymış sövmüş dövmüş zaten madde bağımlılığı varmış kara para aklıyormuş filan öyle karşılıklı gizli kapaklı şeyler açığa çıkmış benim anladıklarım bunlar
Oha ben şokAynen öyle olmuş ama bunu kocası istememiş seren istemiş 48 yaşındaymış sanırım kaliteli yumurtası olmadığı icin daha önce üç düşük yapmış kocasına başka yumurtayla birleştirilip rahmine konmasını istemiş adam kabul etmemiş ama sahte bir evrakla adamı kandırıp tüp bebeğin son aşamasını yani transferi yaptırmış adam da imzaladığı şeyle kaldırıldığını anlayınca saymış sövmüş dövmüş zaten madde bağımlılığı varmış kara para aklıyormuş filan öyle karşılıklı gizli kapaklı şeyler açığa çıkmış benim anladıklarım bunlar
Hakkimizi helal ediyonuz muuuuuEyi bilirdik eyi bilirdik yumurtlama günü bizi unuturdu ama olundu eyi kızdı
Helal olsunHakkimizi helal ediyonuz muuuuu
Serenin kizi var zaten boyuncaAynen öyle olmuş ama bunu kocası istememiş seren istemiş 48 yaşındaymış sanırım kaliteli yumurtası olmadığı icin daha önce üç düşük yapmış kocasına başka yumurtayla birleştirilip rahmine konmasını istemiş adam kabul etmemiş ama sahte bir evrakla adamı kandırıp tüp bebeğin son aşamasını yani transferi yaptırmış adam da imzaladığı şeyle kaldırıldığını anlayınca saymış sövmüş dövmüş zaten madde bağımlılığı varmış kara para aklıyormuş filan öyle karşılıklı gizli kapaklı şeyler açığa çıkmış benim anladıklarım bunlar
Helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?