Işınla beni skati miydiYox küstm sizeemuneee beni de banlaaaaa
Aaa hosgeldin bayan hormonSeni sikayet edim de seni de banlasinlrnananin arkasndan ii konusmussunz. Sizi gidi sizileeeer.
Kız gösteriş yapacak tam takarCeyrek takmazsa gelmesin hiç nneeennneeemmm
Toplu katliam yapıyor zaten mune bam bam sırayla hepsini
Onunla beraber 4 kisi daha banlanmis ayni topikte
Ahhaha ya alemsiniz sizin yüzünüzden merak ettim konuya baktım bendeİyi bari sadece nananın başı yanmamış
Neeeyyysaaaamm. Ay valla cok yorgunm belim kopuyo sanki. Aksam yemek yaptm esimin bi kuzeni gyaptm.tm yeter dedim. Sonra diger kuzenlerinin de gelcgini soledi 2 kisi zannediodm 3lermisNasılsın canım oralarda havalar nassı
Sonrada mune bizi toplu banlasın heAhhaha ya alemsiniz sizin yüzünüzden merak ettim konuya baktım bende
Bu topiğin adını değiştirip "Diğer topiklerdeki kişi ve olayları çekiştirme" yapalım
@Nana222 gelince bi düşün kuzum
He heee . Beni unutun merk etmeyn sonra da hormonlrimi devreye sokAaa hosgeldin bayan hormonannelik hormonlari simdiden tribe sokturuyor seni kiiiizzzzz
Işınla beni skati miydio geldi aklıma
Kız Allah'ın bildiğini Mune den mi sakliycazSonrada mune bizi toplu banlasın he
Ya nee yorgunlugunu bize atyiyonHe heee . Beni unutun merk etmeyn sonra da hormonlrimi devreye soksebepsz trip deil bu sefer
Ama kuzum ben yoktum tam eskileri okuyordum baktım nana gri hop son sayfaya aktım kim var kim yok bugün sormadım affet güzel annişseninde yazdm kara listeye
Tpik açılmadan kökten kovarlar biziAhhaha ya alemsiniz sizin yüzünüzden merak ettim konuya baktım bende
Bu topiğin adını değiştirip "Diğer topiklerdeki kişi ve olayları çekiştirme" yapalım
@Nana222 gelince bi düşün kuzum
Yaw he heee. Napim baskaaaYa nee yorgunlugunu bize atyiyon
Saklıcaz kız uçuruyor sonra affetmiyorKız Allah'ın bildiğini Mune den mi sakliycazgül gül öldüm yorumlarınıza
He yalaaaanaaa gelAma kuzum ben yoktum tam eskileri okuyordum baktım nana gri hop son sayfaya aktım kim var kim yok bugün sormadım affet güzel anniş
Hiii e tmm o zmnAma kuzum ben yoktum tam eskileri okuyordum baktım nana gri hop son sayfaya aktım kim var kim yok bugün sormadım affet güzel anniş
Daha evdeler kiiz. Koca gelsin de masaj yaptrcam kendime dahaUyu dinlen kendine gel
Tpik açılmadan kökten kovarlar bizi
Yemin ederim alemsiniz yaSaklıcaz kız uçuruyor sonra affetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?