Valla kız yoksa ben laf atıyor herkese demirbaşlar hemen farkediyorum yazmadı lar mı Fatma maşallah her yerde kadınlar kulubunde kimin intagramına baksam Fatma orda
Neeeyyysaaaamm. Ay valla cok yorgunm belim kopuyo sanki. Aksam yemek yaptm esimin bi kuzeni gyaptm.tm yeter dedim. Sonra diger kuzenlerinin de gelcgini soledi 2 kisi zannediodm 3lermis Allhm yemek yetmick dedim. Esim saolsn hemen sac tava yapti onnla yemekleri koyduk baya kalablk oldu sofra.kurtardik geceyi. Bulasiklri yikadm cay yaptm onlerine koydm attim kendimi odama uzaniorm yeni girdm buraya
Saolasn canisi
Valla genel itibariyle ole cok uykum yok. Sanki hic hamile deilm. Dun oglen geldi biraz uyudum. Sonra da haliyle gece uyuyamdim. Gec uyudum bu sefer oglen kalktm 11 de daha da uyumdim.yok uykum ne biicm hamileyim ben
Saolasn canisi
Valla genel itibariyle ole cok uykum yok. Sanki hic hamile deilm. Dun oglen geldi biraz uyudum. Sonra da haliyle gece uyuyamdim. Gec uyudum bu sefer oglen kalktm 11 de daha da uyumdim.yok uykum ne biicm hamileyim ben
Valla kız yoksa ben laf atıyor herkese demirbaşlar hemen farkediyorum yazmadı lar mı Fatma maşallah her yerde kadınlar kulubunde kimin intagramına baksam Fatma orda
Saolasn canisi