Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ellerine sağlık hemşom dinlen bari şimdi senin uykun yok mu ben hamileliğimin ilk günleri akşam 7 de uyurdum sabaha kadar

Ellerine sağlık hemşom dinlen bari şimdi senin uykun yok mu ben hamileliğimin ilk günleri akşam 7 de uyurdum sabaha kadar
Saolasn canisi
Valla genel itibariyle ole cok uykum yok. Sanki hic hamile deilm. Dun oglen geldi biraz uyudum. Sonra da haliyle gece uyuyamdim. Gec uyudum bu sefer oglen kalktm 11 de daha da uyumdim.yok uykum ne biicm hamileyim ben

Saolasn canisi
Valla genel itibariyle ole cok uykum yok. Sanki hic hamile deilm. Dun oglen geldi biraz uyudum. Sonra da haliyle gece uyuyamdim. Gec uyudum bu sefer oglen kalktm 11 de daha da uyumdim.yok uykum ne biicm hamileyim ben
Belki ilerleyen zamanlarda gelecek

Saolasn canisi
Sus kız kendine nazar etcen ararsın bu günleri sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…