Reklamdaki gibi yap sen deKocamin da oturasi tutmus salonda
Nice yillarinz olsn cnmBenimde bugün 1.yıl evlilik yıldönümümüzdü dışardaydık ancak eve geldimm kızlar
Oooohhhhhh masaj cok iyi geliyor yaNananin ici icini yiyodurben de bugun full evdydm yinee koca keyif yapmk istedi ole kaldik evde. Bide telim iice yedi kafayi surekli kapanio .kendime de guuuzeeel bi masaj yaptrdim sen napion
Ooo hayat sana güzel vallahiNananin ici icini yiyodurben de bugun full evdydm yinee koca keyif yapmk istedi ole kaldik evde. Bide telim iice yedi kafayi surekli kapanio .kendime de guuuzeeel bi masaj yaptrdim sen napion
Reklamdaki gibi yap sen degel geeel de goz kirp
MaşAllah canım nice senelerini olsun İnşAllahBenimde bugün 1.yıl evlilik yıldönümümüzdü dışardaydık ancak eve geldimm kızlar
Tüh onaKocamin da oturasi tutmus salonda
Erkkler sacla oynamayi bilmio yaOooohhhhhh masaj cok iyi geliyor yahele ki biri sacimla oynayinca harikalar diyarina göçüyorum
Ooo hayat sana güzel vallahi9 ay senin adama nasıl geçicek acaba
Gulsun kiz bisy olmaz adamin hosuna gider emin olguler bana
Yıldönümünüz kutlu olsun, nice senelereBenimde bugün 1.yıl evlilik yıldönümümüzdü dışardaydık ancak eve geldimm kızlar
Amaa adamin da istemedgi bisey yapmis kari. O konuda hakli gordmTüh onakız dedikoduya gel o zaman, seren düşük yapmış dün konuştuk daha, kızı filan da yokmuş baktım 4 gün yaşamış ölmüş bebeği daha önce 3 kaybı varmış ama yaşardan değil önceden yani, üzüldüm yine kadın anne olmak için neler yapmış yine olmamış
Annamm en sevdigim konuyu actin simdi DEDI-KODUUUTüh onakız dedikoduya gel o zaman, seren düşük yapmış dün konuştuk daha, kızı filan da yokmuş baktım 4 gün yaşamış ölmüş bebeği daha önce 3 kaybı varmış ama yaşardan değil önceden yani, üzüldüm yine kadın anne olmak için neler yapmış yine olmamış
Aynen 48 yaşına kadar aklı nerdeymiş orayı ben de anlamadım, yine de anne olamamasına üzüldüm işte nebileyimAnnamm en sevdigim konuyu actin simdi DEDI-KODUUUben kizi var sanıyordum . Yazik ya okadar botoxa falan para vereceğine oncesinde tedavi olsaymis . Zor bi durum
Allh bilio iste kime verip vermicgini.Aynen 48 yaşına kadar aklı nerdeymiş orayı ben de anlamadım, yine de anne olamamasına üzüldüm işte nebileyim
Amaa adamin da istemedgi bisey yapmis kari. O konuda hakli gordm
Öyle deme kız kadın sonuçta, kimlerin çocuğu oluyor da sokağa bırakıp gidiyorlar herkesin sınavı farklıAllh bilio iste kime verip vermicgini.
aynn ikna etseymis.o da olmadysaEvet o konuda haksız ne yapıp edip adamı ikna etseymiş iyiymiş, adam da keçi zaten belli, sonuçta kadın anne olamamış yani önceden de istemiş hep kaybetmiş
Sey anlamdi dedim kiz. Hani bole zorla koydurdu ya kendine. Belliydi zatn bitecgi . Bakti ortam fena Alllh da aldi.Öyle deme kız kadın sonuçta, kimlerin çocuğu oluyor da sokağa bırakıp gidiyorlar herkesin sınavı farklı
Üzüldm ben de demekk ki rabbimin takdiriAynen 48 yaşına kadar aklı nerdeymiş orayı ben de anlamadım, yine de anne olamamasına üzüldüm işte nebileyim
Asiri yapmaciklarSey anlamdi dedim kiz. Hani bole zorla koydurdu ya kendine. Belliydi zatn bitecgi . Bakti ortam fena Alllh da aldi.
Ne bilim yaa hic sevmiodum o kadini da zaten. Cok yapmaciklardi. Onun da sinavi bole demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?