Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nananin ici icini yiyodur ben de bugun full evdydm yinee koca keyif yapmk istedi ole kaldik evde. Bide telim iice yedi kafayi surekli kapanio .kendime de guuuzeeel bi masaj yaptrdim sen napion
Oooohhhhhh masaj cok iyi geliyor ya hele ki biri sacimla oynayinca harikalar diyarina göçüyorum

Kocamin da oturasi tutmus salonda
Tüh ona kız dedikoduya gel o zaman, seren düşük yapmış dün konuştuk daha, kızı filan da yokmuş baktım 4 gün yaşamış ölmüş bebeği daha önce 3 kaybı varmış ama yaşardan değil önceden yani, üzüldüm yine kadın anne olmak için neler yapmış yine olmamış

Oooohhhhhh masaj cok iyi geliyor ya hele ki biri sacimla oynayinca harikalar diyarina göçüyorum
Erkkler sacla oynamayi bilmio ya
Yattim onune belime bacaklrima zeytin yagiylaan yap dedim mest oldum.
Ooo hayat sana güzel vallahi 9 ay senin adama nasıl geçicek acaba
tum hakkimi kullancam 9 ay boyunca. Zamnnda sinir oldgum seylerin karsiligi bunlr yapin kizlar siz de
Gulsun kiz bisy olmaz adamin hosuna gider emin ol kocaya yapilan her sey mubahtir

Amaa adamin da istemedgi bisey yapmis kari. O konuda hakli gordm

Annamm en sevdigim konuyu actin simdi DEDI-KODUUU ben kizi var sanıyordum . Yazik ya okadar botoxa falan para vereceğine oncesinde tedavi olsaymis . Zor bi durum

Annamm en sevdigim konuyu actin simdi DEDI-KODUUU ben kizi var sanıyordum . Yazik ya okadar botoxa falan para vereceğine oncesinde tedavi olsaymis . Zor bi durum
Aynen 48 yaşına kadar aklı nerdeymiş orayı ben de anlamadım, yine de anne olamamasına üzüldüm işte nebileyim

Evet o konuda haksız ne yapıp edip adamı ikna etseymiş iyiymiş, adam da keçi zaten belli, sonuçta kadın anne olamamış yani önceden de istemiş hep kaybetmiş
aynn ikna etseymis.o da olmadysa
Onun yerine evlatlik alaydilar afedersinz b.k gibi para var.

Öyle deme kız kadın sonuçta, kimlerin çocuğu oluyor da sokağa bırakıp gidiyorlar herkesin sınavı farklı
Sey anlamdi dedim kiz. Hani bole zorla koydurdu ya kendine. Belliydi zatn bitecgi . Bakti ortam fena Alllh da aldi.
Ne bilim yaa hic sevmiodum o kadini da zaten. Cok yapmaciklardi. Onun da sinavi bole demek

Sey anlamdi dedim kiz. Hani bole zorla koydurdu ya kendine. Belliydi zatn bitecgi . Bakti ortam fena Alllh da aldi.
Ne bilim yaa hic sevmiodum o kadini da zaten. Cok yapmaciklardi. Onun da sinavi bole demek
Asiri yapmaciklarrabbimin bi bildigi var demekki nasip etmedi cok gosteris sahibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…