Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlarr selam hepinize bu ay ki ovulasyon takiplerim bu sekilde sizce yumurta çatlamıs mı ve hangi tarihlerde umarım bu ay tutturabilmişizdir, bu arada sıvı alımını testi yapmadan 2 saat oncesi bıraktım hep

Eklentiler

• BBE226FB-C0C4-4E2D-B711-115C2FEBA403.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 45
Sabah okul var bu kız okudu herşeyi ve yatar ilk günler zor geçicek toplantılar en önemlisi de erken kalkmalariyi sohbetler prenseslerim
Sorma bende sanki yarın öğlen kalkacakmış gibi bir rahatlık, maraton başlıyor bakalım, iyi geceler

Kizlar kasigim 2 gundur bir kac dakikalığına ağrıyor hafif bacagimada vuruyor regrli 19 eylul gecen ay reglim lekelenmeler birlikte 3 gün sürdü ordaki sol kasığındaki damarın daha belirgin attığını hissediyorum suan bile ağrıyor yardım lütfen

Canim hayırlı olsun belirtin var miydi
Çok teşekkürler cnm evet vardı kasıklarım arar ara ağrıyodu midem bulanıyodu bu kadar erken başlamaz diyolardı ama bende tam tersi oldu benim başım kolay kolay ağrımazdı çok sık ağrımaya başladı bide göğüslerim ağrıdı hem kanda hem idrarda çıktı hatta ☺☺

Sol kasigim 2 gundur bir kac dakikalığına ağrıyor hafif bacagimada vuruyor regrli 19 eylul gecen ay reglim lekelenmeler birlikte 3 gün sürdü ordaki sol kasığındaki damarın daha belirgin attığını hissediyorum suan bile ağrıyor yardım geçenlerde baş ağrısı bende de vardı gerçi bende migren var o da ayrı yaaa kasigimdaki ağrı tuhaf bacağını koparasim var rahatsız edici can takmıyor ama

Hayirli olsun c evdemi test yaptin baya erken ogrenmissin
Teşekkürler canm rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah Evet ya dayanamadım büssrü belirti yaşayınca dedim dur yapayım erkendir ama çıkmazsada bişy olmaz daha içim rahatlar hiç değilse o düşünceyle yapınca çift çizgiyi gördüm inanamadım hastaneye gittim kan verdim ordada çıkt çok şükür

Cnm bende o kadar fazla olmadı belime falan atıyodu ağrısı ama inşallah vardır herkes farklı farklı yaşıyo mide bulantısı normalde daha geç başlar ama bende daha erken oldu mesela bide midemim alt kısmı ağrıyodu hep

Bi hafta kala falan öğrenmişsiniz galiba beta değeriniz kaç çıktı hayırlısı olsun

Cnm benimde öyle 1 hafta önce idrarda silik çizgi çıktı bir gün sonra da kan verdim hayirli ugurlu olsun sağlıkla gelsin

Benim de bat 7 eylüldü ama dayanamadım test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…