- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Rabbim tez vakitte şifa ve bebiş versin cnm o zaman
Amin cnm inşallahAmin kuzum once sağlık sonra hayırlısından salih saliha evlatkar nasip etsin insAllah Rabbim hepimize
Sorma bende sanki yarın öğlen kalkacakmış gibi bir rahatlık, maraton başlıyor bakalım, iyi gecelerSabah okul var bu kız okudu herşeyi ve yatarilk günler zor geçicek toplantılar en önemlisi de erken kalkmalar iyi sohbetler prenseslerim
Kafadan sistemde de birşeyler hep hatirlatiyorKafandan sildigini düsünsene bir belki ruhen rahatlarsın böcegim
Hayirli olsun cBenim de bat 7 eylüldü ama dayanamadım test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah
O yaramazin burnunu isiricamZamanını bekliyor yaramazlar
Benim de bat 7 eylüldü ama dayanamadım test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler cnm evet vardı kasıklarım arar ara ağrıyodu midem bulanıyodu bu kadar erken başlamaz diyolardı ama bende tam tersi oldu benim başım kolay kolay ağrımazdı çok sık ağrımaya başladı bide göğüslerim ağrıdı hem kanda hem idrarda çıktı hatta ☺☺Canim hayırlı olsun belirtin var miydi
Sol kasigim 2 gundur bir kac dakikalığına ağrıyor hafif bacagimada vuruyor regrli 19 eylul gecen ay reglim lekelenmeler birlikte 3 gün sürdü ordaki sol kasığındaki damarın daha belirgin attığını hissediyorum suan bile ağrıyor yardım geçenlerde baş ağrısı bende de vardı gerçi bende migren var o da ayrı yaaa kasigimdaki ağrı tuhaf bacağını koparasim var rahatsız edici can takmıyor amaÇok teşekkürler cnm evet vardı kasıklarım arar ara ağrıyodu midem bulanıyodu bu kadar erken başlamaz diyolardı ama bende tam tersi oldu benim başım kolay kolay ağrımazdı çok sık ağrımaya başladı bide göğüslerim ağrıdı hem kanda hem idrarda çıktı hatta ☺☺
Teşekkürler canm rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahHayirli olsun cevdemi test yaptin baya erken ogrenmissin
Cnm bende o kadar fazla olmadı belime falan atıyodu ağrısı ama inşallah vardır herkes farklı farklı yaşıyo mide bulantısı normalde daha geç başlar ama bende daha erken oldu mesela bide midemim alt kısmı ağrıyodu hepSol kasigim 2 gundur bir kac dakikalığına ağrıyor hafif bacagimada vuruyor regrli 19 eylul gecen ay reglim lekelenmeler birlikte 3 gün sürdü ordaki sol kasığındaki damarın daha belirgin attığını hissediyorum suan bile ağrıyor yardım geçenlerde baş ağrısı bende de vardı gerçi bende migren var o da ayrı yaaa kasigimdaki ağrı tuhaf bacağını koparasim var rahatsız edici can takmıyor ama
Bi hafta kala falan öğrenmişsiniz galiba beta değeriniz kaç çıktı hayırlısı olsunTeşekkürler canm rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahEvet ya dayanamadım büssrü belirti yaşayınca dedim dur yapayım erkendir ama çıkmazsada bişy olmaz daha içim rahatlar hiç değilse o düşünceyle yapınca çift çizgiyi gördüm inanamadım hastaneye gittim kan verdim ordada çıkt çok şükür
Cnm benimde öyle 1 hafta önce idrarda silik çizgi çıktı bir gün sonra da kan verdimTeşekkürler canm rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahEvet ya dayanamadım büssrü belirti yaşayınca dedim dur yapayım erkendir ama çıkmazsada bişy olmaz daha içim rahatlar hiç değilse o düşünceyle yapınca çift çizgiyi gördüm inanamadım hastaneye gittim kan verdim ordada çıkt çok şükür
İnşallah canımYok canım üzülme kısa sürede olsa ümitlenmek güzel, olsun gerçek pozitifi de paylaşırım inşallah napalım
Öyle oldu Sibelde de yaa inş hepimiz gerçek pozştifleri görürüz canımBenim de o marka testim 1 gun sonra cizgi gostermisti ama tiss sonuçkirmizilar
Hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere inşallahBenim de bat 7 eylüldü ama dayanamadım test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?