Hosgeldin tatlım kardes iyidir kardesten zarar gelmez durumun müsaitse hic düsünme derimBenim 1 kızım var allahım bana bağışlasın pamuğumu..peki ya 2. Çocuk o kadar kararsızım ki ??? Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar
Eli maşalı hatunYok onlara oklavam var
İnşallah hepimiz. Allah isteyen herkese nasip etsin.üzüldüm.... Allah rahmet eylesin. Inşallah en yakın zamanda sağlıkla hamile kalirsin canım.
Bak bak yeni topik açacaktır al günahımı al al
Gun boyu gunahimizi aldi kaaaaddddiiiinnn
Ne güzel işte cennetlik yaptı bizikız sus sonra kızıyor daha anmam o yokken adını
kiz bi de yanlis anlamazzz miiiiii aaa aaa biz sucluyuz
Oku anlarsın caneyNe yaptim ki korkaaamm kiizzz
Lorikten namelerVucudunu uyar esininuyansin
Gidiklasin su döksünLorikten namelerbaska baska neler yapsın nasıl uyarabilir mesela
Ben final sandım kız zalim İstanbul başlıca en son gemide bittiSezondu sanki avluneedeeenn
Ceren cok gicik ama onun icn izliyorum resmen onun sinsiliklerini fenaliklariniBen final sandım kız zalim İstanbul başlıca en son gemide bitti
Gece gece kuram mı çilingir sofrasınıUuuyyhhhuuuuuullllaaaaaarr haraam oldu
Genligim baaahhh talanda oldu
Aaahh cok sevdim yaaa laaann oldu
Zalim gecelerr
Dilimden düşmüyor bu sarki
Kendine bakmayı kesmis olabilirmisin? Sohutan bir sebepmi var acaba onuda düsünmek gerekir canımArkadaslar nisanlimla birbirimizi arzulayan bir ciftken 1 aydir evliyim ve resmen ben yanasmadikca o işi yapmıyoruz 2 buçuk yildir da beraberdik evlenince ne değişti anlamıyorum az önce yanastim yorgunum dedi bozuldum ikimizde 32 yasindayiz polikistik overde var çocuk sahibi olmak için erken davranmaya çalışıyorum böyle oldukça iyice soguyorum en son pazar günü yptik yeni 1 aylık bu çift için çok erken bu ya benim bildgim erkek ister kadın kadar birde yarın ailemin yanına gidicem 2 günde yokum
Hemde nasıl gıcık mıcık kızı gördün mü takvim tutup gebe kaldı ohaa dedim bende uygulucamCeren cok gicik ama onun icn izliyorum resmen onun sinsiliklerini fenaliklarini
Yaaaaaaaa sen yazmadınmı burayı bırakalım yeni topik acalım kimseyi burada göremesin diyenBak bak yeni topik açacaktır al günahımı al al
Beennn deeeee yyaaaa vallahaHemde nasıl gıcık mıcık kızı gördün mü takvim tutup gebe kaldı ohaa dedim bende uygulucam
Ben özgürüm ev boş atla gelKurak be
Benimde dilime dolandı kaç saattir evde söyleniyorum deli gibiUuuyyhhhuuuuuullllaaaaaarr haraam oldu
Genligim baaahhh talanda oldu
Aaahh cok sevdim yaaa laaann oldu
Zalim gecelerr
Dilimden düşmüyor bu sarki
SOHUTAN dedigin anda ciddiyetin bitti andirKendine bakmayı kesmis olabilirmisin? Sohutan bir sebepmi var acaba onuda düsünmek gerekir canım
İyi anabilirsiniz onda problem yokNe güzel işte cennetlik yaptı bizikız sus sonra kızıyor daha anmam o yokken adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?