Eğer test yaptırma şansınız varsa bnece de yaptırın. Ben boş gebelik ve kimyasaldan sonra fakülteye gittim bu testi yaptırmak için yapmadılar. 3-4 kaybı olanlara yapıyoruz dediler şimdi de hiç gidesim yok. Doktor fobim var biraz. Ben kaç mg içtiğimi hatırlamıyorum ama eczanede söylediğimde 100 mg olanı verdi. Doktorun test yaptırmadan öneemediyse test yaptır bence. Ben daha önce de içtiğim için biraz kafama göre takıldım.
Arkadaslar nisanlimla birbirimizi arzulayan bir ciftken 1 aydir evliyim ve resmen ben yanasmadikca o işi yapmıyoruz 2 buçuk yildir da beraberdik evlenince ne değişti anlamıyorum az önce yanastim yorgunum dedi bozuldum ikimizde 32 yasindayiz polikistik overde var çocuk sahibi olmak için erken davranmaya çalışıyorum böyle oldukça iyice soguyorum en son pazar günü yptik yeni 1 aylık bu çift için çok erken bu ya benim bildgim erkek ister kadın kadar birde yarın ailemin yanına gidicem 2 günde yokum
Nereye gidiyormus EEslem91
o benim topikimin en yaramaz cicegi Yeni topik acacaktır belki gözüm banlıykende üzerinizdeydi tahmin ettigi hersey dogruydu iki nas yapayım dedim hatamı ettim