Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de 1 kızım var ve o kadar çok kardeş istiyor ki geçen martta 5 aylık bebeğimi kaybettim suyum geldi, kızım çok üzüldü, çok dua ediyor olsun diye, inşallah hayırlısıyla istiyorum ben
basın sağolsun benim kızım da çok istiyor.bizim için hayırlı olacak olan ne ise o olsun inşallah

B
Bir gecede 1 dedigim şey yani yaptığımız gece 1 kere yapabiliyorsa tmm sonrası yok her gün değil yani cnm mesela en son pazar oldu 2 gün geçti yumurtlama haftasindaym 2 gün oldu en son yptgimizdan
Anladım canım oturup konusabilirsin kafana bukadar takacagına baska bilmedigin bir derdide olabilir

Sağlık ocağı yapıor bu tahlilleri cnm bende bi kac kez yaptrdm bu ay gittiğimde de özeldeki doktorum direk asm de yaptırabilirsin dedi yarın bende tahlil vericem bklm dr istemişti ne çıkacak sonuc
Normalde yapılması gerekenler
FSH,LH,E2,Progesteron, Prolaktin,AMH, Tam kan sayımı, TSH,T3,T4, Dvitamini ve B12. Bunlardan bazılarını sağlık ocağı yapıyor ama hepsini değil yaptırımlarınızda bunların hepsi var mi kontrol edin bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…