Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu espiriyi yapmasaydım rahat uyuyamazdım
Kizlar kocssi uyuyan hanimlllarin dikkatine esinizin kulagina HADI DELI OGLANNN HADI BELIMEE DOLLLAANNN hadisenin sarkisini söyleyinbirinden bekliyordum boyle bi replik ama sen degildin ooooo şoşorrdoooooommmm

Hosgeldin tatlım kardes iyidir kardesten zarar gelmez durumun müsaitse hic düsünme derim
Keşke kızımın peşine hemen 1 tane daha yapsaydım ara vermeden aynı süreçleri tekrar yaşayacağımı düşünmek beni yoruyor sadece ben mi böyle düşünüyorum acaba

Kizlar kocssi uyuyan hanimlllarin dikkatine esinizin kulagina HADI DELI OGLANNN HADI BELIMEE DOLLLAANNN hadisenin sarkisini söyleyinbirinden bekliyordum boyle bi replik ama sen degildin ooooo şoşorrdoooooommmm
Ben yapıyom kız onu

Bende senden beklemiyordum bende sasırdım neyi beklemedigimide suan tam cümle olarak hatırlayamadım gözüm kapanıyor

Keşke kızımın peşine hemen 1 tane daha yapsaydım ara vermeden aynı süreçleri tekrar yaşayacağımı düşünmek beni yoruyor sadece ben mi böyle düşünüyorum acaba
Bizde böyle düsünebilmek icin birinciyi yapmaya calısıyoruz canım
Ama aramızda tecrübelelerimizde var her konuda yardım alırsın tekrar tekrar sor sen

Vala cnm fsh, lh, e2, Prolaktin, tsh, Dvitamini, b12 var ama t3-4 amh yok progesteronu da yarın sağlık ocağına yaptırmami söyledi tekrar doktor yapiolar die düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…