Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım inşallah yükselmemiştir kontrol ettir

Foto varmi ovu testin
Bende bundan once 2 defa kullandim laboqucik her ikisinde yumurtlama gormedim ikisi ayni koyulukta degildi
Ama innovitayla hemen yakaladım piki
Aynen cnm yaa baya soluk bu testler innovia baktım da daha satilmiyo sanırım yoktu nette buda bu ayinki

Eklentiler

• 20190904_164736.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 21
Belli belirsiz bisy cikti dr da ona kese var dedi bak bu
Eki Görüntüle 2304326

Ama hic icime sinmedi. Cuma gunu yine gidicem dr a solicem bi daha baksin
Ee doktor var dediyse vardır canım şaibeli bisey olsa söyler herhalde. Bende bugün gittim gördük çok şükür keseyi 6 gün büyük çıktı ultrasonda

Hatta elimde 4 tane kaldı pik gorurmuyum bilemiyorum
Alsam yine bundan alacaktım istemedim esimede zaten zorla aldirmistim
Buna goremi olacak falan diye istememisti
Esimde bu tetslere guvenmiyo
Sen yinede 4 tesride yap baktin piki gormedin iki gune 1 iliski olsun

Benimde bat 16 Eylül.. Aşılama yaptırdımm inşallah bende, tüm isteyenler de anneler kervanına katılırrrr(aminn)

He baktın bide kayyum kacaklarda
Bundan güzel hediyemi olur
Kese icinde acele etme tatlım netten arastırdınmı en gec kacıncı haftada görünür diye?
Pek bakmadim aslnda keyfimi kacrmamak icin. Cuma gittgimde dr a solicem bi dha baksin. Olmadi diger hafta gidicm yine

Bende oyle duşunuyorummm
Insallah erken piki gorurum yarin 17 olcak
Gecen ay adetin 27 gun catladi

Mrb canim gecen ay reglinin 27.günu catladiginda regli tarihin de degistimi acaba. Benimde bugün reglinin 17.günü ovulasyonlarin silik hala. Önceki 4 ayda 12 ile 15.günler pik olmustu. Ne akintim var ne kasik agrisi bu ay yumurtlamicakmiyim acaba diye üzülüyorum.

13 14 gun pik mi diyon canim

Canim bence 14.gun pik olmus gibi. Eger gündüz yapiyorsan aksam .aksam yapiyorsan gündüz pik olup siliklesmeye baslayabiliyormus. En saglami regliye kadar test ve gün aşırı iliski sanirim.

Belli belirsiz bisy cikti dr da ona kese var dedi bak bu
Eki Görüntüle 2304326

Ama hic icime sinmedi. Cuma gunu yine gidicem dr a solicem bi daha baksin
Canım her ultrason farklı gösteriyor sıkma canını doktor kese var dediyse vardır sadece görüntü kalitesi çok iyi değil sanırım yada daha küçük kese kaç haftalık mış tam canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…