- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Anladım canım inşallah yükselmemiştir kontrol ettirYok canım ölçtürmedim merak ediyorum, ocak ayında bebeğimi kaybettim süt gelmesin diye hap verdi ebeler adetim filan düzenli kontrollerde rahimde de sorun çıkmadı ama birkaç aydır gebelik olmayınca ben ne olabilir diye düşünüyorum
Hosgeldin cicekKizlarrr benide ekleyinnnn 14 eylul adet tarhim olursam olurum olmazsammm kismet
Ben hic koyuluk yakalayamadim gecen ay cnm oyuzden bilemedim hiç ama dongum 25 26 gunEvet tam 14 gun sonra adet oldum
Peki sende zamanindami oldun
Aynen cnm yaa baya soluk bu testler innovia baktım da daha satilmiyo sanırım yoktu nette buda bu ayinkiFoto varmi ovu testin
Bende bundan once 2 defa kullandim laboqucik her ikisinde yumurtlama gormedim ikisi ayni koyulukta degildi
Ama innovitayla hemen yakaladım piki
Bwnde yakalayamadim cnmBen hic koyuluk yakalayamadim gecen ay cnm oyuzden bilemedim hiç ama dongum 25 26 gun
Bende innovita alacaktimda satilmiyordu ya mecbur bu testi aldimAynen cnm yaa baya soluk bu testler innovia baktım da daha satilmiyo sanırım yoktu nette buda bu ayinki
Ee doktor var dediyse vardır canım şaibeli bisey olsa söyler herhalde. Bende bugün gittim gördük çok şükür keseyi 6 gün büyük çıktı ultrasondaBelli belirsiz bisy cikti dr da ona kese var dedibak bu
Eki Görüntüle 2304326
Ama hic icime sinmedi. Cuma gunu yine gidicem dr a solicem bi daha baksin
Hatta elimde 4 tane kaldı pik gorurmuyum bilemiyorumBende innovita alacaktimda satilmiyordu ya mecbur bu testi aldim
Esimde bu tetslere guvenmiyoHatta elimde 4 tane kaldı pik gorurmuyum bilemiyorum
Alsam yine bundan alacaktım istemedim esimede zaten zorla aldirmistim
Buna goremi olacak falan diye istememisti
Gozunaydin cnmmmEe doktor var dediyse vardır canım şaibeli bisey olsa söyler herhalde. Bende bugün gittim gördük çok şükür keseyi 6 gün büyük çıktı ultrasonda
Benimde bat 16 Eylül.. Aşılama yaptırdımm inşallah bende, tüm isteyenler de anneler kervanına katılırrrr(aminn)Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Ojej bat 11 A
@NorthCarolina bat 12 A
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
F Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
C Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
F Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Eylül
@Tuanna_ bat 2
@su00 bat 3
@Atiyasemin bat 4
@Martilikiz07 bat 9
@MNbeyaz bat 5
@Zekta bat 5
@Dora01 bat 7
@eylem91 bat 8
@Ederaf bat 10
@Maruki bat 10
@Fyprk bat 10
@Ozgeozge0 bat 10
@Zerdem2016 bat 10
@Seval2321 bat 11
@Mevayigit bat 12
@Mrsiron_ bat 12
@Nurov bat 13
@Bifincankahve bat 13
@nurguull bat 14
@Antoryum123 bat 14
@bi prenses annesi bat 14
@Nigar93 bat 14
@Liyalayi bat 15
@Cena bat 16
@Loriklorik bat 16
@m_aslicim bat 16
@Gonulmeyvesi bat 17
@Serimeri bat 18
@bocek345 bat 19
Umutumut82 bat19
@Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
LadyMorganas bat 19
icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@Firstandlast bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@Deryakadir bat 4
Aynen cnm yapicam bakalim nasiptede varsa olurEsimde bu tetslere guvenmiyo
Sen yinede 4 tesride yap baktin piki gormedin iki gune 1 iliski olsun
Ins minnosun gelmistir cnm hosgeldinnBenimde bat 16 Eylül.. Aşılama yaptırdımm inşallah bende, tüm isteyenler de anneler kervanına katılırrrr(aminn)❤
Aynen hersey nasippAynen cnm yapicam bakalim nasiptede varsa olur
Pek bakmadim aslnda keyfimi kacrmamak icin. Cuma gittgimde dr a solicem bi dha baksin. Olmadi diger hafta gidicm yineHe baktın bide kayyum kacaklarda
Bundan güzel hediyemi olur
Kese icinde acele etme tatlım netten arastırdınmı en gec kacıncı haftada görünür diye?
Gozun aydn cnm darisi bana insllh. Onden gitsin de geriden gelmesnEe doktor var dediyse vardır canım şaibeli bisey olsa söyler herhalde. Bende bugün gittim gördük çok şükür keseyi 6 gün büyük çıktı ultrasonda
Bende oyle duşunuyorummm
Insallah erken piki gorurum yarin 17 olcak
Gecen ay adetin 27 gun catladi
13 14 gun pik mi diyon canim
Canım her ultrason farklı gösteriyor sıkma canını doktor kese var dediyse vardır sadece görüntü kalitesi çok iyi değil sanırım yada daha küçük kese kaç haftalık mış tam canımBelli belirsiz bisy cikti dr da ona kese var dedibak bu
Eki Görüntüle 2304326
Ama hic icime sinmedi. Cuma gunu yine gidicem dr a solicem bi daha baksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?