Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gozun aydn cnm darisi bana insllh. Onden gitsin de geriden gelmesn
Ee sana doktor kese var dedi mi var dedi daha niye darısı sana olsun yaa aklına hiç kötü bisey getirme yoksa yok derdi sanki doktor bizi mi dusuncek kirilmayalim diye. Adet döngüm kısa olduğu için büyük oluyormuş

Canım her ultrason farklı gösteriyor sıkma canını doktor kese var dediyse vardır sadece görüntü kalitesi çok iyi değil sanırım yada daha küçük kese kaç haftalık mış tam canım
Hic bi bilgi vermedi. Sadce kese var ama pek belli olmuo alttan bakilirsa belli olur dedi ona da ben izin vermdim

ne bilim yaa. Artk dr lra bile pek guvenilmedgi icin biraz morlm bozuldu. Siz bole deynce icim rahtlio biraz. Sabredicm artk naplm..

Aynen cnm yaa baya soluk bu testler innovia baktım da daha satilmiyo sanırım yoktu nette buda bu ayinki
Sıvı alımına dikkat etmiş miydin? Ben geçen yıl dikkat etmemiştim yakalayamamıştım daha doğrusu t nin daha koyu olmasını bekledim olmadı bu yıl sıvı alımına dikkat ettim t çok koyu olmasa da yakaladım ve tam 14 gün sonra regl oldum

Canim bence 14.gun pik olmus gibi. Eger gündüz yapiyorsan aksam .aksam yapiyorsan gündüz pik olup siliklesmeye baslayabiliyormus. En saglami regliye kadar test ve gün aşırı iliski sanirim.
14 gun saat 12 de yaptim canim
Yinede isimi saglama alip 2 gune 1 iliski ve test yapmaya devam edecem

--evet cnm sıvı alımına dikkat ediyorum

14 gun saat 12 de yaptim canim
Yinede isimi saglama alip 2 gune 1 iliski ve test yapmaya devam edecem

Bende regli bitiminde gun asiri iliskiye basladim buhun reglinin 17.gunü ama hala koyulasma yok. Iliski gorev haline geldi cok yipratici oluyor.

ne bilim yaa. Artk dr lra bile pek guvenilmedgi icin biraz morlm bozuldu. Siz bole deynce icim rahtlio biraz. Sabredicm artk naplm..
Yok yaa onlar.icin ultrason çok basit bir işlem hiç bir sorun yoktur ama tabi insan herşeyin telaşına düşüyor anlıyorum seni ama olacağın önüne gecemeyiz o yüzden keyfimize bakalım

Yok yaa onlar.icin ultrason çok basit bir işlem hiç bir sorun yoktur ama tabi insan herşeyin telaşına düşüyor anlıyorum seni ama olacağın önüne gecemeyiz o yüzden keyfimize bakalım
Ole valla hYrlisi olsn. Gorucez insllh inaniorm

İyi akşamlar güzel anne adaylarımacaip konuşmuşsunuz okuyamadım var mı Bi gelişme hamile olan bebeğini görençok yoğun Bi gün geçirdim yine. Yarın da var toplantım bitse de kurtulsam artık kafam kazan gibi..

Pek bakmadim aslnda keyfimi kacrmamak icin. Cuma gittgimde dr a solicem bi dha baksin. Olmadi diger hafta gidicm yine
Canım bak ultrasonda bir hafta gec görülebilir yazıyor sıkma canını cumaya kadar stres yapma kendine sakın

Eklentiler

• 7AA75D7A-31C9-4777-AA7C-09CD390D526B.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 19
İyi aksamlar cicegim cokmu yoruldun sen bi gelisme var yine hamile degilim bazen bu topiki actıgıma inancıma hayret ediyorum benmiymisim o gebeyim gebeyim diyen

Canım bak ultrasonda bir hafta gec görülebilir yazıyor sıkma canını cumaya kadar stres yapma kendine sakın
Yavrm yaa arastrmis bide
Ben 6. Haftyi bitrdim o yuzden gorunmedi die sinirlndm. 7 8 de bile goren varmis. O yuzden beklicm sabirla. Simdiden kendimi etkilemicm daha koca 8 ay var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…